Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O konuda ben de hassasım.Ama oyunların çoğunda almanyada satılsa dahi ingilizce dil ve altyazı bulunuyor.Birkaç oyun hariç kutu üzerinde ingilizce yazı oluyor genelde.

Bunun aksine knack , killzone ve infamous second son'da almanca yazı vardı.

Drive club steelbook edition almıştım o ingilizceydi hatta türkçeydi oyun dili :D

İtalyadan titanfall aldım o da ingilizce kutu ,artbook, açıklamalar vs

Watch dogs aldım bugün de max payne 3 ce aldım yoldalar.Acaba Black Friday indirimleri olur mu yakında koleksiyon sürümleri için.
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    yani tamamiyle şans diyorsunuz, dil seçeneklerini seçme yada görme gibi bir durum söz konusu değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edrarc

yani tamamiyle şans diyorsunuz, dil seçeneklerini seçme yada görme gibi bir durum söz konusu değil?
    amazon ispanya şuan yardırıyor . bir kaç figür 5 euro bazı collectorlar 20 30 euro civarı

bazı ürünler de prima day istiyor 30 günlük bedava prima kullanma olayı var. sonra iptal etmeniz lazım karttan yanlış anlamadıysam bir miktar senelik ücret alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 15 Temmuz 2015; 4:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebabistan

Yarın Amazon Prime day sizce bir şeyler yakalayabilir miyiz ? ne dersiniz

Birsey goren olursa bu konuya yazsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

amazon ispanya şuan yardırıyor . bir kaç figür 5 euro bazı collectorlar 20 30 euro civarı

bazı ürünler de prima day istiyor 30 günlük bedava prima kullanma olayı var. sonra iptal etmeniz lazım karttan yanlış anlamadıysam bir miktar senelik ücret alıyorlar

neler var hocam bakıyorum göremedim
  • Güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayri Potur

Güzel konu
    flash flash flash

an itibariyle amazon com The Order: 1886 Collector's Edition 20dolar kalan süre son 1 saat - Destiny Limited Edition 40dolar kalan süre 2 saat 10dakka - ve ilginizi çekerse The Lord of the Rings: The Motion Picture Trilogy (The Fellowship of the Ring / The Two Towers / The Return of the King Extended Editions) [Blu-ray] 28 dolar kalan süre 13 saat
  • edrarc kullanıcısına yanıt
    The Order: 1886 Collector's Edition ilk çıktığı 10 dakika içinde bitti . Kalan süre de adınızı listeye ekliyorsunuz , tabi listede yer varsa. Biri vazgeçerse anca o zaman alabiliyorsunuz . Liste de sanırım 150 kişiden fazla var .

@kebabistan

Gece 3 gibiydi bitmiş olabilir

far cry 4 figürleri 10 euro , splinter cell 5 euro , ac figürleri 15 euro filandı ama stoklar 5 ve 10 taneydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 15 Temmuz 2015; 20:18:33 >
  • quote:

The Order: 1886 Collector's Edition ilk çıktığı 10 dakika içinde bitti . Kalan süre de adınızı listeye ekliyorsunuz , tabi listede yer varsa. Biri vazgeçerse anca o zaman alabiliyorsunuz . Liste de sanırım 150 kişiden fazla var .

@kebabistan

far cry 4 figürleri 10 euro , splinter cell 5 euro , ac figürleri 15 euro filandı ama stoklar 5 ve 10 taneydi

http://www.amazon.com/gp/product/B00M5PX7KI?ref_=gb1h_img_m-6_6222_be867cc2&smid=ATVPDKIKX0DER

Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Pro Edition - PlayStation 4
    With Deal: $59.99

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

quote:

@kebabistan

http://www.amazon.com/gp/product/B00M5PX7KI?ref_=gb1h_img_m-6_6222_be867cc2&smid=ATVPDKIKX0DER

Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Pro Edition - PlayStation 4
    With Deal: $59.99

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar bu arada sadece oyunlara bakmayın, herşeyin fiyatı süper yaa, elektronik te Mouse lar, klavyeler kulaklıklar, bltt kulaklıklar hoparlörler, monitörler, bluray ve DVD filmler hepsi şahane fiyatlarda, kafanıza göre yani

• quote:

Orijinalden alıntı: edrarc

ya arkadaşlar bu arada sadece oyunlara bakmayın, herşeyin fiyatı süper yaa, elektronik te Mouse lar, klavyeler kulaklıklar, bltt kulaklıklar hoparlörler, monitörler, bluray ve DVD filmler hepsi şahane fiyatlarda, kafanıza göre yani

Doğru aslında detaylı bi bakmak lazım.
  • Mortal kombat X Coarse geliyor 50 dkya amazon primea alinirmi sizce?Birde Kollectors editionu vardi oyunun sizce hangidi daha iyi?
  • offf Musa çok fena kaçırdım işte bunu, bende kollektor varda, coarse yoktu, 50 dolar bedawa bu ürüne
    Merak etmeyin abi amazon sağolsun bi hata var alamadım bende,50 dolar olmasına rağmen 100 küsür gümrük bedeli çıkardılar,eski fiyat yüzünden sanırım.Çoğu üründe olmayan şey bunda oldu şansımıza..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfred Kantorowicz

Merak etmeyin abi amazon sağolsun bi hata var alamadım bende,50 dolar olmasına rağmen 100 küsür gümrük bedeli çıkardılar,eski fiyat yüzünden sanırım.Çoğu üründe olmayan şey bunda oldu şansımıza..
    40$ olacağı söyleniyor
    The Order: 1886 Premium Edition
    http://www.amazon.com/gp/product/B00KVQ78B2/ref=gb1h_img_m-7_6402_4821f87e?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_t=101&pf_rd_s=merchandised-search-7&pf_rd_r=1BKMV4CN34YT53B8F6MV&pf_rd_i=11448061011&pf_rd_p=2136336402

• Aynen ama inşallah yine gümrük bedeli istemezler yoksa aynı hesap mkx kaçtı bu kaçmasa bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

40$ olacağı söyleniyor
    The Order: 1886 Premium Edition
    http://www.amazon.com/gp/product/B00KVQ78B2/ref=gb1h_img_m-7_6402_4821f87e?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_t=101&pf_rd_s=merchandised-search-7&pf_rd_r=1BKMV4CN34YT53B8F6MV&pf_rd_i=11448061011&pf_rd_p=2136336402

Alıntıları Göster
    hmm oohoo ozaman vergiler öle hesaplanıosa işimiz var ozaman, bak order premiumda bedawa nerdeyse ama, giydirmece olursa bi anlamı kalmaz

Aynen gümrük bedeli istemezlerse alıcam ama bu gidişle isterler gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfred Kantorowicz

Aynen gümrük bedeli istemezlerse alıcam ama bu gidişle isterler gibi..
    böyle bir şey olamaz sadece 5 saniye sürdü

order 1886 premium edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 16 Temmuz 2015; 3:14:22 >
  • quote:

böyle bir şey olamaz sadece 5 saniye sürdü

Aynen 1-2 tane koyuyorlar sadece..
    Sadece hızlı olmak yetmiyor. :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.