Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emretor23

Until Dawn Limited Edition Eklendi arkadaşlar,oyun Amazon.de'de 70 Euro etiketi var,fakat Limtied Edition'ın geleceği ülkeler arasında Türkiye'de bulunuyor

Per PS EU Blog

There will be three editions of Until Dawn: the standard edition, extended edition and the steelbook edition*. You’ll need to check with your local retailers to find out where each is available in your area. More details on the specific content of each version will follow.

*Extended Edition and Steelbook Edition will be available in UK, Ireland, Scandinavia, Germany, Austria, France, Switzerland, Australia, New Zealand, Spain, Portugal, Italy, Belgium, The Netherlands, Luxembourg, Poland, Russia, Turkey, Saudi Arabia, South Africa, Czech Republic, Hungary, Romania, Bulgaria, Iceland, Israel, Cyrpus, Malta.

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

Turkiyede onsiparis alan yer var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-2 hafta içinde Hepsisony başlar Abi, açıldığında haberdar ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1-2 hafta içinde Hepsisony başlar Abi, açıldığında haberdar ederim

Cok tesekkur ederim simdiden..

• Black Ops 3 dakikalar önce 199 Euro üzerinden Amazon.de de açıldı fakat kısa bir sürede tükendi.

• quote:

Black Ops 3 dakikalar önce 199 Euro üzerinden Amazon.de de açıldı fakat kısa bir sürede tükendi.

haydeeee yine kaçırdık :(
  • Allah inşallah iyi bir maaşım olup hep sizin gibi böyle collectors edition oyunları pre order ettiğim günleri bana yaşatır hayırlısıyla. Bu arada Arkham Knight Limited Edition hakkında ne düşünüyorsunuz

• quote:

1-2 hafta içinde Hepsisony başlar Abi, açıldığında haberdar ederim

Aynı haberi bende bekliyorum kardeşim ;)

• AMAN TANRIM DİDİİMMMM

gene out of stock, nefret ediorum artık bu iletiden...

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜGÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜGÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 24 Temmuz 2015; 18:35:08 >

• Fallout 4 Steelbook Almanya'ya özel(69 Euro) olarak şu anda listelendi arkadaşlar.CE'yi kaciranlar için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 25 Temmuz 2015; 0:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edrarc

AMAN TANRIM DİDİİMMMM

http://store.bethsoft.com/brands/fallout/fallout-anthology.html

gene out of stock, nefret ediorum artık bu iletiden...

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜGÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜGÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

akşam akşam sağlam zarara girmiştim gönderimleri olsaydı buraya sadece gönderimleri yok panzerhundda indirimde fakat küçükbir figür için bile 44 dolar kargo çıkardı oyunlarınsa bu site tarafından gönderimi yok en azından opanzerhund ve bu oyunun...

• GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    panzerhund ı bende almayı çoook uzun zaman öne düşündüm ama içeriğini pek beğenmedim, %80i kağıttan oluşuyor, 60dolara inmiş, değil 60, 10 dolara bile inse gene almam çünkü 60 yada 80 dolar arası bi kargo alıyolar, ki bu korkunç bi rakam, hiç işim olmaz...

• Yok mu bulabilen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Gascoigne -- 27 Temmuz 2015; 11:46:25 >
  • Nöbette olmak lazım bunun için hocam stoğa girdiği anda tükenir sıra bize biraz zor gelir gibi.
  • Dün gece 2 de metal gear stok geldi amazon.de ye ben mail i 2.30 gibi gördüm, tükenmişti bile.
  • Arkadaş peynir ekmek gibi gidiyor Metal Gear,akıl alacak gibi değil...
  • ebayde 300-400 yeşil kağıdı sıkıştıracak varsa hiç beklemeden alabilir :D

Pre order yapabilen şanslılar gidip ebay dükkanlarında pre order açıp satışa çıkarıyorlar.

Mekanik kol, ilginç bir koleksiyon ürünü.Japon versiyonunda gerçek boyutlara sahip mekanik kol var.Onu istesek de bulamayız.Sınırlı sayıdanın da sınırlısı gibi bir şey.

Neden bölgelere özel ayrımcılık yaparlar anlamıyorum.Sanki bir tek japonlar metal gear hayranı.

Benim max payne de yola çıkmış bir kaç saat önce.

• pre order vermektense bence biraz beklemek daha mantıklı illa daha uyguna maal edilebilir bir şekilde bence...bin kere tövbe edip yeniden başlıyorum almaya hastalık gibi bişi...bence en iyisi hiç bulaşmamak pre order felan pahalı işler açık artırmalara yada yurtdışında tanıdık birilerini bulmak daha mantıklı... bir fırsatını bulsam hepsini satıp oh çekicem sonunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 27 Temmuz 2015; 14:00:18 >
  • Arkadaşlar bu akşam sayfa baştan aşağı yenilenecek,artık linkiyle birlikte oyunlar eklenecek.
    Bu arada Ebay'daki fiyatları da eklemeyi düşünüyorum,eğer TR'ye gönderim yapan bildiğiniz siteler varsa önerilerinizi bekliyorum,herkese iyi günler
  • The Order koleksiyon parçaları sonunda bitti

edit : resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluscuturkey -- 27 Temmuz 2015; 14:59:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.