Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Alllaahıımmm Metal Gear Stoklara geldi attım gördüğüm an bir adet

http://www.amazon.de/gp/product/B00UBSWQJ4?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
  • Kardeşim hayırlı olsun,ne kadardan listelendi tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebabistan

Alllaahıımmm Metal Gear Stoklara geldi attım gördüğüm an bir adet

http://www.amazon.de/gp/product/B00UBSWQJ4?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

hayırlı olsun hocam

• Until Dawn Special Edition(85 Euro) isimli bir paket listelendi Amazon.de'de,fakat paketin neler içerdeği şuan için resmiyet kazanmış değil.
    Sitede Extended Edition ve Steelbook varsiyonu zaten bulunuyordu,farklı birşey çıkarsa alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 31 Temmuz 2015; 17:32:07 >
  • kargo+vergi ile toplam 113 euro tuttu. 100euro dan listelediler gerçi sepete atınca 84 euro oldu.
  • quote:

Alllaahıımmm Metal Gear Stoklara geldi attım gördüğüm an bir adet

Hadi hayırlı olsun hocam iyi kapabilmişsiniz ;)

• teşekkürler

--

until dawn special edition'ın içeriğinde neler var acep, pre-order yapıp risk etsek mi ?
  • quote:

teşekkürler

--

until dawn special edition'ın içeriğinde neler var acep, pre-order yapıp risk etsek mi ?

bence gerek yok...

• Metal Gear Solid V - dürbün var satışta almak isteyen olur belki koyayım şuraya. link

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluscuturkey -- 31 Temmuz 2015; 18:43:58 >

• quote:

Fallout Anthology - PC

stoklara geldi, alacak olan varsa alsın, ben attım sepete bir tane

http://www.amazon.com/gp/product/B012E58DFC/ref=s9_simh_gw_p63_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=0833A5WJCBD06DTP2Q7R&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

an itibariyle fallout tükendi :D

bu arada mgs komple almanca yazılı olacak kardeş haberin vardır umarım, yani oyun içi eng olabilir ama classified map , oyunun bluray kutusu falan vs almanca yazılı, ben onu bildiğim için bilerek almadım, daha öncede 2 kere yakalamıştım sitede ama maalesef us ve uk harici amazonların hepsinden nefret ediyorum :D :)))) bir koleksiyoncu olarak İngilizce harici dillere takıntım var, sanada hayırlı olsun bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: edrarc

quote:

Fallout Anthology - PC

stoklara geldi, alacak olan varsa alsın, ben attım sepete bir tane

http://www.amazon.com/gp/product/B012E58DFC/ref=s9_simh_gw_p63_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=0833A5WJCBD06DTP2Q7R&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

an itibariyle fallout tükendi :D

bu arada mgs komple almanca yazılı olacak kardeş haberin vardır umarım, yani oyun içi eng olabilir ama classified map , oyunun bluray kutusu falan vs almanca yazılı, ben onu bildiğim için bilerek almadım, daha öncede 2 kere yakalamıştım sitede ama maalesef us ve uk harici amazonların hepsinden nefret ediyorum :D :)))) bir koleksiyoncu olarak İngilizce harici dillere takıntım var, sanada hayırlı olsun bu arada.

sıkıntı yok ya almanca olabilir önemli olan metal kol benim için, ayrıca amazon.com açarsa satış onu yakalarsam iptal ederim ona göre :) ama uyarı için teşekkürler

• bu arada mgs 5 phantom pain ce burda da var, zengin olan ve gümrüklerde uğraşmak isteyenler buyursun kaçırmasın, bizden haber vermesi :D

• Bu siteyi bende çok merak ediyordum gönderiyor mu diye,Assassins Creed:Syndicate'in özel figürlü versiyonu da sadece burda mevcut.@EDRARC

WWE 2K16 VE NBA 2K16 STEELCASE EDİTİON LİSTEYE EKLENDİ

WWE 2K16

NBA 2K16

BUDA XBOX ONE'İ OLANLARA GELSİN|:::LOSTPLANET:::

RİSE OF THE TOMB RAİDER|XBOX ONE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 1 Ağustos 2015; 14:50:42 >

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Hımmm rise of tomb raider steelbook güzel duruyor.Almak isterim fakat kafamda soru var.Us tomb raider mı alsam yoksa pal mı kararsızım.Şimdi ps3te falan bölge sorunu olmuyordu.us oyunu uk hesap altında oynayabiliyorum.Xbox one'da da böyleydi galiba.
  • Tomb Raider güzelmiş ps4 e çıkınca almak lazım :))

• Hayırlı olsun kardeşim..
    Teslimat alınca paylaşım yaparsan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde Last of Us ile ilgili koleksiyon ürünü olan var mıdır ?

• Sideshow yapsa eminim çok güzel detaylı bir last of us figürü olurdu.Bu figür biraz kalitesiz duruyor fakat fiyatı aksini söylüyor ebayde 500 dolarlarda .Bir zaman ben de niyetlenmiştim bunu aradım taradım.Amazonda satılıyorken almak lazımdı oysa :(
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.