Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu almış olsam sağ kolumu tişörtümün içine sokup bu bionik kolu içinden geçirip insanları şaşırtırdım :D Bunu ustalar modifiye eder , elle veya sinir vasıtasıyla kolu kontrol ettirirler belki .
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Rise of tombik hayırlı olsun
    Steelbook sadece Alamanya'ya özel olacak gibi diğer yerlerde satışı olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Emre . İşallah sadece almanca olmaz içinde .yoksa ayvayı yedim amazon.de'ye soru açtım bakalım cevaplasınlar yazarım buraya da.

Aslında bi koleksiyon sürümü güzel giderdi tomb raider'a .Elinde meşale olan , ışıklarla yanan ateş efekti verilmiş , sarmaşıklar arasına 14" lik bir Lara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 3 Ağustos 2015; 18:09:47 >
    Farcry 4 Steelbook Edition ingilizceydi Abi.

• Günün bombası !!!!!

Uncharted 4 koleksiyon sürümü beklerken Uncharted Nathan Drake Collection'dan Special Edition duyuruldu. Üstelik Avrupa , Yeni Zellanda ve Avusturalya'da satışa çıkacak.

IGN
    Uncharted: The Nathan Drake Collection Special Edition Announced - IGN
    http://www.ign.com/articles/2015/08/03/uncharted-the-nathan-drake-collection-special-edition-announced

Neler geliyor peki bunun içinde ?

Varan 1: Steelbook kutu geliyor
    Varan 2: Nathan Drake çıkartması
    Varan 3: Tam 48 sayfa evet evet tam 48 sayfa dolusu özel kaliteli basım kapaklı ciltli " Art of Uncharted Trilogy " kitabı geliyor.

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

E3 videoları izlerken tesadüfen sağ tarafta bir fotoğraf başlığında gördüm

Şimdi sıra ön siparişte . Türkçeden vazgeçebilirim sırf bu kutu için.Şayet Türkiye'ye gelirse gelecekse iş değişir

• Amazon.de ön sipariş için email alarmı almaya başladı .

http://www.amazon.de/Uncharted-Collection-Special-Edition-PlayStation/dp/B013BMIOA6/ref=cm_cd_al_qh_dp_i

Tek sıkıntı kutunun üstünde only on PS yerine Nur auf PS yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

Para iadesi konusuna katılmadığımı belirtmek isterim. Paypal'dan ödeyin basın dispute cevap bile vermezler hertürlü alırsınız paranızı. Daha önce basıma geldi.

Kredi kartı ile alışveriş yaptım. Ürünler gelmeyince site üstünden iletişim kurdum, cevap bile yazmadan hesabı kapattılar. Bankaya itiraz ettim, tam 45 günlük uğraş sonunda parayı geri alabildim.

Bu tarz sitelerde her zaman paypal ile odemeyi oneririm.

Abi evde değiliz göremedik bitmiş hemen
    Yalnız abi ben böyle bir şey olacağını biliyordum geçen gün oyunun normal sürümüne girdiğimde standard ibaresi eklenmişti,bu kadar büyük Uncharted hayranı olmama rağmen bir türlü almak nasip olmadı gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 3 Ağustos 2015; 19:32:30 >
  • EyvALLAH paylaşım için hocam Avrupa içinde listelenmişse Türkiye yede gelir diye düşünüyorum hem Türkçe'de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 3 Ağustos 2015; 19:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Abi evde değiliz göremedik bitmiş hemen
    Yalnız abi ben böyle bir şey olacağını biliyordum geçen gün oyunun normal sürümüne girdiğimde standard ibaresi eklenmişti,bu kadar büyük Uncharted hayranı olmama rağmen bir türlü almak nasip olmadı gitti

Turkiyeye de gelir mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Günün bombası !!!!!

Uncharted 4 koleksiyon sürümü beklerken Uncharted Nathan Drake Collection'dan Special Edition duyuruldu. Üstelik Avrupa , Yeni Zellanda ve Avusturalya'da satışa çıkacak.

http://www.ign.com/articles/2015/08/03/uncharted-the-nathan-drake-collection-special-edition-announced

Neler geliyor peki bunun içinde ?

Varan 1: Steelbook kutu geliyor
    Varan 2: Nathan Drake çıkartması
    Varan 3: Tam 48 sayfa evet evet tam 48 sayfa dolusu özel kaliteli basım kapaklı ciltli " Art of Uncharted Trilogy " kitabı geliyor.

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

E3 videoları izlerken tesadüfen sağ tarafta bir fotoğraf başlığında gördüm

Şimdi sıra ön siparişte . Türkçeden vazgeçebilirim sırf bu kutu için.Şayet Türkiye'ye gelirse gelecekse iş değişir

Umarim ulkemizede gelir cok guzel gorunuyor.Paylasiminiz icin tesekkurler.

• Figürü olmayan Collector Edition'lar direkt eleniyor gözümde.

Sen hem Collector edition'ım ben diyorsun, hem figürün yok. Sen hayırdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Ağustos 2015; 21:48:31 >
  • metal gearin amazon.com stoklarına gelmeden de ye daha cok gelmesi çok garip caponların amerikan düşmanlığı felan olsa gerek...
  • Tam benlik bir edition hocam :) Türkiye ye geleceğini düşünüyorum inşallah tahminlerde yanılmayız sonuçta Uncharted ve avrupa da satışa çıkacak :) Kaldıki oyun türkçe :)
  • Figürsüz olmaz.
  • amazon.dede mgs collector war sipariş geçeceklerin haberi olsun
  • Uncharted Nathan Drake Collection'a Special Edition çıkarmaları güzel olmuş. Bu paket kesin Türkiye'ye gelir, hatta 250 TL gibi bir fiyattan satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Uncharted Nathan Drake Collection'a Special Edition çıkarmaları güzel olmuş. Bu paket kesin Türkiye'ye gelir, hatta 250 TL gibi bir fiyattan satılır.

Gelsinde alalım ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir oyunu Kargo dahil 70 euro'ya hızlı bir şekilde gönderiyor amazon.Kaldı ki daha önce aldığım oyunlardan türkçe çıktığını biliyorum.

Sony türkiye 250den satmaya çalışırsa ben almam bu ülkeden şahsen.maksimum 210 lira olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

yeni bir oyunu Kargo dahil 70 euro'ya hızlı bir şekilde gönderiyor amazon.Kaldı ki daha önce aldığım oyunlardan türkçe çıktığını biliyorum.

Sony türkiye 250den satmaya çalışırsa ben almam bu ülkeden şahsen.maksimum 210 lira olması gerekir.

avrupanın hangi köşesinden sonynin exclusive oyunlarını alırsanız alın avrupa olduğu için türkçe dil seçeneği çıkacakdır buna sadece uk yani ingiltere dahil değildir hocam god of war ascension collectorumu portekizden alırken ingilizce dil seçeneği varmıdır diye sormuştum var demişlerdi ama türkiyeye getirdiğimde gördüğüm daha iyiydi türkçe dil seçeneği vardı benzer şekilde almanyadan aldığım infamous second son için yaşamıştım almanyada alırken yine ingilizce desteklimidir dedim ama türkçeside çıktı içinden...ama bunu sonynin çıkarmadığı türkçe desteği olan oyunlar için söyleyebilirmiyiz bilmiyorum ama yanlarında gelen ekipmanların dili tabikide o ülkenin dili o mevzu ayrı bilakis bu çizgi romanların diline takılıyorsanız yada dökümanların ingilizcesini bekleyin ebaydaki ön siparişlerin büyük bir bölümü ellerinde patlayacakdır insanların fazla sipariş geçenler satamayınca iptal etmek durumunda kalırlar başlangıç için bir miktar...aceleye hiç gerek yok bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 4 Ağustos 2015; 12:31:57 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.