Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'da Mortal Kombat X: Kollector's Edition - PlayStation 4 versiyonuna ciddi bir indirim gelmiş. Bir göz atabilirsiniz, gerçi kargo falan yine tuzlu da benim için hayırlısı =)

http://www.amazon.com/gp/product/B00SXANENY/ref=ox_sc_saved_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
  • Tomb raider : Temple of osiris gold edition (oyunsuz - geri kalan herşey figür ,harita , art book dahil) 5 dolara düştü .

http://www.amazon.com/Lara-Croft-Temple-Osiris-Included-Pc/dp/B00O1Z3FMK/ref=pd_sim_63_54?ie=UTF8&refRID=0DWJCK3HHC3MJYTT68AM
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Tomb raider : Temple of osiris gold edition (oyunsuz - geri kalan herşey figür ,harita , art book dahil) 5 dolara düştü .

http://www.amazon.com/Lara-Croft-Temple-Osiris-Included-Pc/dp/B00O1Z3FMK/ref=pd_sim_63_54?ie=UTF8&refRID=0DWJCK3HHC3MJYTT68AM

Hocam teşekkür ederim en uygun kargoyu seçerek castlevania los collection steelbook edition oyun dahil(30 dolardan 20 dolara düşmüş bugün ne zamandır bakıyordum) + Lara Croft Temple of Osiris Gold Edition + Tekken 6 steelbook(sadece kutu) aldım toplam 38 dolar kargo ile.Yani alınacak ucuz şeyleri tek kargo ile almış oldum çok iyi oldu.Tekrardan sağolun..

• Rica ederim.Güzel bir alışveriş kombinasyonu yapmışsınız. iyi oyunlar...
  • quote:

Rica ederim.Güzel bir alışveriş kombinasyonu yapmışsınız. iyi oyunlar...

Teşekkürler bir iki steelbook vs eklenebilirdi aslında ama maddi olarak zor bir dönemde olduğumdan bu kadar alabildim,yinede gayet iyi oldu.Bu arada ilgilenenler için the witcher 3 steelbook denedim,türkiyeye gönderim var diyor fakat ödeme ekranında kabul etmedi..
  • Beyler güncellemeleri hiç takip etmemişsiniz son 2 güncelleme de 5 dolardan listeye eklemiştim yeni görmüşsünüz

İşin şakası bir yana hayırlı olsun oyunlarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 7 Ağustos 2015; 3:28:11 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Valla iki gündür evde değildim ya ilk sayfaya da bakamadım bu yüzden.Son güncelleme dahil hepsine bakmıştım aslında ama gözümden kaçmış yada çok yakın zamanda eklendi herhalde.Kusura bakma abi
  • Ya arkadaşlar ben amazondan bişey alamıyorum bana ban atıyor sürekli tek bir kartım var nasıl çözeceğim bu işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için 5 dolarlık lara croft sürümü alabilecek bir arkadaş varmı 15 lirayı atacağım hesabına.Yardım etmek isteyen varsa pm atabilir teşekkürler

• Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    Hocam adres ve kredi kartı ekleme bölümünde Türkçe karakter kullanımdan olabilir yada hesabınız banlanmıştır.
    Yeni bir hesap açın sorunu giderirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Ya arkadaşlar ben amazondan bişey alamıyorum bana ban atıyor sürekli tek bir kartım var nasıl çözeceğim bu işi

Banlamışlar seni. O işin çaresi yok yeni kredi kartı alsan bile banlanırsın. Beni de banladılar tecrübeliyim. Çok mu indirim istedin? Tek yol var başkası alacak sen ona ödeyeceksin. Ailenden birilerine hesap açarsan adresini amcan vs.. adresine yönlendir. Adresine ismine kkartına ban atıyorlar akrabanın üzerinden al mesela adresi kendi evini ver yine ban yersin. Herşey başka olacak kart isim adres.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Ya arkadaşlar ben amazondan bişey alamıyorum bana ban atıyor sürekli tek bir kartım var nasıl çözeceğim bu işi

Banlamışlar seni. O işin çaresi yok yeni kredi kartı alsan bile banlanırsın. Beni de banladılar tecrübeliyim. Çok mu indirim istedin? Tek yol var başkası alacak sen ona ödeyeceksin. Ailenden birilerine hesap açarsan adresini amcan vs.. adresine yönlendir. Adresine ismine kkartına ban atıyorlar akrabanın üzerinden al mesela adresi kendi evini ver yine ban yersin. Herşey başka olacak kart isim adres.

Hocam şuan başka adresteyim geçici süreliğine ad soyada babamı veririm hallederim eğer birisi benim için alabilirse neden böyle yapıyor amazon anlamıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Hocam şuan başka adresteyim geçici süreliğine ad soyada babamı veririm hallederim eğer birisi benim için alabilirse neden böyle yapıyor amazon anlamıyorum

Bir alışverişimde burda yazan bir yoruma istinaden ısrarla kargo masrafını almamalarını istedim chatteki vatandaş seni rapor ediyorum çok fazla ısrar etmişsin dedi. Yarım saat sonra ban geldi bir daha alışveriş yapamadım. Artık uğraşmıyorum.

• ALMANYA

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

İTALYA

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 7 Ağustos 2015; 15:10:06 >

• EVET BEYLER MGS 5 COLLECTORS EDITION ŞU ANDA GAMESTOP.COM SİTESİNDE PS4 VE XBOX1 İÇİN GELDİ, FAZLA DURMAZ BİLGİNİZE, FAKAT 99DOLAR OLDUĞU İÇİN GÜMRÜKTE KALIR VE 60 KÜSÜR DOLAR KARGOSU OLACAK İLGİLİLERE DUYRULUR...

• Beyler haberiniz var mı bilmiyorum ama İspanya'da artık türkiye'ye ürün gönderimi yapıyor.
    Fakat çok detaylı inceleyememe rağmen kargo fiyatları 20 Euro sabit sanırım,gümrük sınırını aşma durumunda yüklü gümrük vergisi yapıyorlar.
    Takip etmek lazım diye düşünüyorum
  • THE WITCHER 3 COLLECTORS EDITION Amazonda stoklarda imkanım olmadığımdan alamıyorum arayan kaçırmasın 600 tlye geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaemre

THE WITCHER 3 COLLECTORS EDITION Amazonda stoklarda imkanım olmadığımdan alamıyorum arayan kaçırmasın 600 tlye geliyor..

ohhaa fiyata bak şöyle 5-6 taksit yapsalar alırdım :X
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musaemre

THE WITCHER 3 COLLECTORS EDITION Amazonda stoklarda imkanım olmadığımdan alamıyorum arayan kaçırmasın 600 tlye geliyor..

ohhaa fiyata bak şöyle 5-6 taksit yapsalar alırdım :X

Valla aldımda ben imkan yok hiç ya kaç kez git gel yaşadım 1 tane kalmıştı onu aldım,ne yapsam iptal mi etsem bilemedim.Alıpta karla satılabilir aslında ama çok imkansız dönemde denk geldi..
  • Arkadaşlar şu lara croft u alacak olan varsa yanında bana da alsın 25 lira starım bana kargosu dahil kaçıracağım ben alamıyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.