Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Uncharted'ın Special Edition versiyonu Amazon.de'de hiç satışa çıkmamış gözüküyor.
    Çünkü satışa çıkan bir oyun otomatik satış sıralamasına giriyor mesela İlk 100 içinde 69.gibi...
    Birde oyunun etiketinde ''Exclusive Amazon.de'' yazmaması büyük bir artı böyle bir durumda diğer amazonlara gelmiyor genellikle.
  • ya arkadaşlar burası her ne kadar ps bölümü olsa da bu haberi vermemi maruz görün, keza aramızda mutlaka hayranı olup, HALO 5 i bekleyen ve limited ce preorder edenlerimiz vardır, dolayısıyla biz 250 dolar verip gönlümüz rahat bir şekilde limited ce leri beklerken adamlar utanmadan bugün gamescom da daha büyük bi bomba patlattılar...

450 pound ( 650-700 dolar ) değerinde Halo 5 Guardians Limited Collector's Edition - Pink Mist Edition ı duyurdular, içerisinde özel yapım life-size efsane silah needler replica var, açık söylüyorum harika bir şey ama bu saçmalığa burda bir son veriyorum ve almıyorum arkadaşlar, adamlar tam bi para manyaa olmuş çıkmışlar

IGN
    Gamescom 2015: Halo 5 Bundle Includes a Needler Replica - IGN
    http://www.ign.com/articles/2015/08/04/gamescom-2015-halo-5-bundle-includes-a-needler-replica

Volpin Propsyoutube
    Halo Needler Replica; photo time lapse
    https://www.youtube.com/watch?v=hsdCMmElcxY#t=226

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 4 Ağustos 2015; 23:08:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: edrarc

ya arkadaşlar burası her ne kadar ps bölümü olsa da bu haberi vermemi maruz görün, keza aramızda mutlaka hayranı olup, HALO 5 i bekleyen ve limited ce preorder edenlerimiz vardır, dolayısıyla biz 250 dolar verip gönlümüz rahat bir şekilde limited ce leri beklerken adamlar utanmadan bugün gamescom da daha büyük bi bomba patlattılar...

450 pound ( 650-700 dolar ) değerinde Halo 5 Guardians Limited Collector's Edition - Pink Mist Edition ı duyurdular, içerisinde özel yapım life-size efsane silah needler replica var, açık söylüyorum harika bir şey ama bu saçmalığa burda bir son veriyorum ve almıyorum arkadaşlar, adamlar tam bi para manyaa olmuş çıkmışlar

http://www.ign.com/articles/2015/08/04/gamescom-2015-halo-5-bundle-includes-a-needler-replica

http://www.game.co.uk/en/halo-5-guardians-limited-collectors-pink-mist-edition-735227?cm_mmc=Affiliate-_-Tradedoubler-_-videogamer.com-_-Banner

https://www.youtube.com/watch?v=hsdCMmElcxY#t=226

sadece ışıklı şekil bir tabanca için çok fazla oyunun fanatiği olsam bile çok fazla bu kadar parayı verirsem daha fazlasını beklerim ışıklı bir tabancadan daha ziyade mesela lazer atışı yapsın yada küçük elektroşok atışları yapsın ikiside zararsız olacak sseviyedede olsa hiç olmadi statik elektrik oluşturun uçları arasında bence bu miktar çok buna ha bu ce editionlar komple para tuzağı aslında o ayrı mesele sadece alışmış kudurmuştarn beterdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

yeni bir oyunu Kargo dahil 70 euro'ya hızlı bir şekilde gönderiyor amazon.Kaldı ki daha önce aldığım oyunlardan türkçe çıktığını biliyorum.

Sony türkiye 250den satmaya çalışırsa ben almam bu ülkeden şahsen.maksimum 210 lira olması gerekir.

İşin içine vergi vs. girince fiyat yükseliyor, yapacak bir şey yok.
  • Gerçek boyutta silah replikası yerine verebiliyorlarsa 1:1 Master chief büst versinler de görelim

Son zamanlarda bu koleksiyon içerikleri saçmalamaya başladı.Almayacağım diyorum yine yeni bi şey duyuruluyor ve kendimi ön sipariş yaparken buluyorum.İşallah vazgeçerim bırakırım şunları
  • Elders scrolss online collector edition alan var mı? Amazonda ve diğer yabancı forumlarda kutunun içindeki kabın kötü olduğunu ve bu yüzden figürün yolda kırıldığını söylemişler. Böyle birşey yaşayan varmı ona göre sipariş vericem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Elders scrolss online collector edition alan var mı? Amazonda ve diğer yabancı forumlarda kutunun içindeki kabın kötü olduğunu ve bu yüzden figürün yolda kırıldığını söylemişler. Böyle birşey yaşayan varmı ona göre sipariş vericem?

Hocam büyük çoğunluk aynı sorunu yaşamışsa risk etmeyin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Elders scrolss online collector edition alan var mı? Amazonda ve diğer yabancı forumlarda kutunun içindeki kabın kötü olduğunu ve bu yüzden figürün yolda kırıldığını söylemişler. Böyle birşey yaşayan varmı ona göre sipariş vericem?

Hocam büyük çoğunluk aynı sorunu yaşamışsa risk etmeyin tabi.

amazondan almadım fakat büyük ihtimalle o kol kısmı kırılıyordurda eğer pc versiyonu için bahsediyorsak hayret kutusu çok sağlammış gibi gelmişti oysa bana ama olabilir yurttdışından gelirken daha önce yukarda yazmıştım bir kaç gün önce benimde başıma gelmişti kırık figürlü collector olayı aynı bu şekilde yorumlardada yazıyordu kırıldığı ben umursamadım fakat gelen iki üründe kırık geldi kulak verin yorumlara bencede....

• quote:

Ben amerikadan aldım o koleksiyonu.Benimki sapasağlam geldi.fakat iç kutu yani figürün yattığı yerin malzemesi bir garip.Figürü arka taraftan telle öyle bir düğümle sabitlemişler ki teli açamayınca tel makasıyla kestim
  • 1. fotoda gördüğünüz gibi figürün sol en üst kısmı milimlik sığmış.Yani ola ki yolda bir darbe alsa savaşçının kılıcı yada kolu kırılabilir rahatlıkla.

2. fotoğrafa bakınız.Burada ise fabrikasyon hatası mevcut.Savaşçının kol bölgesinde dikkatle bakarsanız boyanın sıyrılmış olduğunu göreceksiniz.Zaten sınırlı sayıda üretiliyor onun içinde de kalite kontrolü yapılmadan paketleniyordur.

Amazondaki yorumlar genelde doğru çıkar.Yine de risk alıp alabilirsiniz.
    GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜGÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

• Arkadaslar gameseek konusu konusulmustu biliyorsunuz az once benim castlevania los 2:draculas tomb editionum ulasti sorunsuz sekilde.108 tlye aldigimi yazmistim ama ptt her nedense kutuyu acmis kontrol etmis,geri kapatmislar.2.60 tl de onlar aldi.Anlam veremedim bu duruma.Sonuc olarak bu surumu almak isteyen varsa 110 tl gibi diger turkiyeye yollananlarin yari fiyatina alabilirler.Fotograf isteyen olursada atmaya calisirim,ozellikle steelbook gorduklerim arasinda en iyisi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.amazon.de/gp/product/B013E2BY9G?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Mirror's Edge: Catalyst - Collector's Edition (exklusiv bei Amazon.de) - [PlayStation 4]

stoklara gelmiş, almak isteyen vardır belki buyrun
  • 220 Euro nedir arkadaş ne var ki bu kadar ediyor ???
    Zamanında Uncharted 3 Explorer Edition 100 Euro'ydu kıyaslama yaparsak...
    İşi gitgide abartmaya başladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 6 Ağustos 2015; 15:45:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

220 Euro nedir arkadaş ne var ki bu kadar ediyor ???
    Zamanında Uncharted 3 Explorer Edition 100 Euro'ydu kıyaslama yaparsak...

Evet fiyat çok saçma.Birde başka yerlerde de çıkıcaktı exklusiv bei Amazon.de yazıyor.Üstelik fiyatta artmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfred Kantorowicz -- 6 Ağustos 2015; 16:11:32 >
  • Uncharted:The N.Drake Special Edition'dan ses seda yok onu ne yapacaz,birkaç sitede var ama göndermiyor onlarda...
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Aynen abi takipteyim bende açıkçası Türkiye'ye geleceğinden ümitliyim bayağı,araştırmaya ve Türkiye'ye gelmesini beklemeye devam.
    Yinede hiçbir şekilde bulamazsak gameseektende alabilirim şahsen,ilk alışveriş sorunsuzdu çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfred Kantorowicz -- 6 Ağustos 2015; 15:52:56 >
  • Açılırsa stok haberdar et mutlaka
    Olmadı Sony Türkiye ile iletişime geçerim,mutlaka almam lazım onu,Uncharted koleksiyonuma eklemem lazım
  • 200$ fiyat bile uçuk kaçık, witcher 150$ idi yav.

Yinede statue çok güzel, bakalım rehavet görecek mi ?

Sniper Elite'm de geldi bugün

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Aynen,yinede için rahat etmezse preorder yapabilirsin gameseekten Türkiye'ye gelirse iptal edersin.Ama takipsiz dediğim gibi,ben sorun yaşamasam da yaşayan arkadaşlarımız varmış aklında bulunsun..
  • İçimden bir ses special edition ülkemize gelmeyecek diyor.Playstation Türkiye facebook sayfasına yazdım sordum fakat cevap gelmedi.Allah bilir onlar da benim yazmamla haberdar olmuşlardır.Zaten bir elin parmağı kadar exclusive oyun çıkıyor.Onu da takip edin biliverin be arkadaş ya.

Bu arada amazon, elder scrolls online tamriel unlimited CE için 30 dolar refund yaptı .Sebebi gümrük ödemesiymiş.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.