Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kebabistan

elinde Last of Us ile ilgili koleksiyon ürünü olan var mıdır ?

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

paketleme ne kadar sağlam olursa olsun kızın elindeki tüfeğin ucu her defasında kırık geliyor ondan sonra elden çıkarmak için etrafınızdaki insanlara bakıyorsunuz....pek kaliteli bir collectors edition değildi ne bu nede juvaellemi öyle bir editionu daha vardı nede o.....

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Sideshow yapsa eminim çok güzel detaylı bir last of us figürü olurdu.Bu figür biraz kalitesiz duruyor fakat fiyatı aksini söylüyor ebayde 500 dolarlarda .Bir zaman ben de niyetlenmiştim bunu aradım taradım.Amazonda satılıyorken almak lazımdı oysa :(

benim hoşuma gitti baya ama dediğin gibi fiyat yüksek oldukça. Ucuza kovalıyorum yakalarsam ebay de falan koleksiyona dahil edeceğim. Japon Edition Metal Gear Premium Edition a bakıyorum da o da 500 dolar civarı, fiyatlar 2-3 ay sonra ne olacak merak içerisindeyim.

• GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    Açılmamış kutu şeklinde bulmak lazım ama o da imkansız gibi bişi yada deliler gibi para bayılmak lazım.
  • quote:

Açılmamış kutu şeklinde bulmak lazım ama o da imkansız gibi bişi yada deliler gibi para bayılmak lazım.

ben açılmamış kutu amazondan çıkar çıkmaz ayarlamıştım ilkinde kırık cıkınca amazon ikinciyide telafi için gönderiyor fakat hayal kırıklıgı oluyor 2 de sıfır olunca kutunun acık yada kapalı olması ile alakalı değil durum yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 3 Ağustos 2015; 1:33:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

ben açılmamış kutu amazondan çıkar çıkmaz ayarlamıştım ilkinde kırık cıkınca amazon ikinciyide telafi için gönderiyor fakat hayal kırıklıgı oluyor 2 de sıfır olunca kutunun acık yada kapalı olması ile alakalı değil durum yani...

çok üzücü olmuş o ya, naptın hocam o pandemic editionları peki ?
  • Alien Colonial Marines gibi fiyatı 40$ civarı olan Collector sürüm olurda gören olursa paylaşırsanız sevinirim. Bütçe kısıtlı olunca 60-70$ lık ürünlere bakamıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

çok üzücü olmuş o ya, naptın hocam o pandemic editionları peki ?

ilkini elime ulaştığı haftada elden çıkardım beğenildiği çok tutulduğu için çok kolay oldu...ikincisinide çok isteyen oyunun fanatiği bir arkadaşıma figüre hediye ettim oyunu takas ettin...zararım olmadı ama sadece hayal kırıklığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 3 Ağustos 2015; 9:23:08 >

• manjimaru kullanıcısına yanıt
    Amazon.de fiyatlar bir hayli uygun örneğin;Castlevania 2 CE,Splinter Cell,CoD Ghost CE 20-40 € arası ama TR gönderim denk getiremiyorum.
  • GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    üzüldüm vallahi ya :/ Bende last of us ın büyük bir tutkunuyum bir şekilde bulmaya çalışacağım sağlam bir statue. uzun sürecek ama orası belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

Amazon.de fiyatlar bir hayli uygun örneğin;Castlevania 2 CE,Splinter Cell,CoD Ghost CE 20-40 € arası ama TR gönderim denk getiremiyorum.

Hocam castlevania 2 draculas tomb editionu 108 tlye aldim kargo dahil gameseekten cok uygun fiyati,yalniz takipsiz kargo benim henuz gelmedi isterseniz bilgilendiririm duruma gore.

• Daha önce AC figürümü yediler bir daha almam oradan bir çöp.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony redgrave -- 3 Ağustos 2015; 13:30:41 >
  • Valla hocam steelbook unu ben alabilirdim sizden :) O versiyonlarıda güzeldi last of us un :)
  • İngiltere'ye arabasıyla sık gidip gelen bir kişi olacak , Türkiye'ye gelirken dolduracak arabasına bizim koleksiyon kutularını gelecek :D Düşüncesi bile kulağa hoş geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaemre

Hocam castlevania 2 draculas tomb editionu 108 tlye aldim kargo dahil gameseekten cok uygun fiyati,yalniz takipsiz kargo benim henuz gelmedi isterseniz bilgilendiririm duruma gore.

Gameseek'ten uzak durun. Sıfır diye 2. el oyun satıyorlar, stokta olmayan ürünü listeliyorlar, PS3 sürümünü istiyorsun Xbox sürümünü gönderiyorlar, kaybolursa para iadesi yapmadan hesabı kapatıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Gameseek'ten uzak durun. Sıfır diye 2. el oyun satıyorlar, stokta olmayan ürünü listeliyorlar, PS3 sürümünü istiyorsun Xbox sürümünü gönderiyorlar, kaybolursa para iadesi yapmadan hesabı kapatıyorlar.

Uyari icin sagolun daha once alip urunu gelen arkadaslari duyunca aldim bende ama umarim sorun olmaz,bir dahada bu yorumlardan sonra almam zaten.

• -Rise of tombik raider Steelbık edition Amazon.de'den kargo dahil 70 öyro fiyatıyla ön sipariş verildi .Amerika amazonda henüz steelbook listeye çıkmadı. Almanya ve amerikadan rise of tomb raider siparişi verenlere oyun içi içerik kodu gönderilecek.

-Wasteland 2 Director's cut Ps4 18 ekimde satışta...
    http://www.amazon.de/Wasteland-2-Directors-Cut-PS4/dp/B012Z7EY2A/ref=pd_sim_63_3?ie=UTF8&refRID=0X6SE8WX7NVAWDMADX9T

-Fall out Anthology Pc bomba kutulu Amazon.de'de satışa açıldı. Fiyat 50 euro
    http://www.amazon.de/Bethesda-Fallout-Anthology-PC/dp/B012I5NN0S/ref=pd_sim_63_2?ie=UTF8&refRID=0X6SE8WX7NVAWDMADX9T

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Para iadesi konusuna katılmadığımı belirtmek isterim. Paypal'dan ödeyin basın dispute cevap bile vermezler hertürlü alırsınız paranızı. Daha önce basıma geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

Para iadesi konusuna katılmadığımı belirtmek isterim. Paypal'dan ödeyin basın dispute cevap bile vermezler hertürlü alırsınız paranızı. Daha önce basıma geldi.

Kredi kartı ile alışveriş yaptım. Ürünler gelmeyince site üstünden iletişim kurdum, cevap bile yazmadan hesabı kapattılar. Bankaya itiraz ettim, tam 45 günlük uğraş sonunda parayı geri alabildim.
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Rehberi

Metal Gear Solid V 5 The Phantom Pain PREMIUM PACKAGE 1/1Bionic Arm

fiyatlar çok çılgın ebay'de ücretsiz kargo ile 438$ ebay
    Japonya'da tanıdığı olan vardır belki onun içinde şurasıvar

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Collector's Edition (1/2 Bionic Arm)

amazon.de 99euro (kargo, vergi dahil vs 110euro civarı)
    amazon.com (stok gelirse tabi)
    ebay'de 150-200 dolar civarı bulunabiliyor.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Steelbook Edition

amazon.de 70 euro

Metal Gear Solid V - Dürbün

amazon.de 15 euro

PS4 Metal Gear Solid V Headset

a

amazon.de 60euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluscuturkey -- 3 Ağustos 2015; 17:46:16 >

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Alper Abi Türkiye'ye gönderim yapan başka siteler var mı bildiğin,listeye ekleyeyim.
    Bu arada Until Dawn hakkında ne diyorsun steelbook alınır mı,malesef Order ile bu oyunda da şüphelerim var...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.