arkadaşlar kilitlenen sayfanın devamıdır resimler özgürce paylaşılmalıdır.biz burdayız resimlerimiz burda istek isteyin ben ve diğer arkadaşlarım yayınlasın nasıl ama dj gibi oldu
yeni forumun hayırlı uğurlu olsun ben ibo abimden ağrı dağın eteğinde sarkısında gece bir sözden esinlenerek ağrı tur istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: meli-417
yeni forumun hayırlı uğurlu olsun ben ibo abimden ağrı dağın eteğinde sarkısında gece bir sözden esinlenerek ağrı tur istiyorum
üc aksli bir safir görmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ilyushin
Alıntıları Göster
Allah razı olsun arkadaşlar..safirin üç akslısını görünce donup kaldım fakat o an telefon yanımda değildi ..fakat tekrar rastgelirsem söz sana bir tane çekeceğim..sana sözümdür
quote:
Alıntıları Göster
evet bende ilk isteğimden vazgectim 3akslı safir göster bu fotoğrafı köpeğim lusi ye armağan ediyorum
quote:
evet bende ilk isteğimden vazgectim 3akslı safir göster bu fotoğrafı köpeğim lusi ye armağan ediyorum
Alıntıları Göster
ozaman bana nazilli ile ilgili bir otobüs lütfen acele olurmusunuz sayın dj ozaman ben bu isteğimi köpeğim lusi için istiorum ve armağan ediyprum yarın lusi babamda ondan dolayı kendisinin çok havlamasını istiyorum babam sinirli adam kızar tekrardan bütün otobüslerin anahtarlarını alır ondan babamada gelsin bu isteğim
quote:
Orijinalden alıntı: rafetdagasan
Allah razı olsun arkadaşlar..safirin üç akslısını görünce donup kaldım fakat o an telefon yanımda değildi ..fakat tekrar rastgelirsem söz sana bir tane çekeceğim..sana sözümdür
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR BU RESİMLER ULAŞIM TUUKA ADRESİNDEN ALINTIDIR.LÜTFEN BU SİTE YÖNETİCİLERİNİN HABERİ OLMADAN BAŞKA YERLERDE YAYINLAMAYALIM....RESİMİ ÇEKEN ARKADAŞLARIN EMEĞİNE SAĞLIK
quote:
ozaman bana nazilli ile ilgili bir otobüs lütfen acele olurmusunuz sayın dj ozaman ben bu isteğimi köpeğim lusi için istiorum ve armağan ediyprum yarın lusi babamda ondan dolayı kendisinin çok havlamasını istiyorum babam sinirli adam kızar tekrardan bütün otobüslerin anahtarlarını alır ondan babamada gelsin bu isteğim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
aslında diğer topic kpanmadı sadece yeni gelip olay çıkartan arkadaşalrın msjları silindi daha fazla büyümesin diye okdr ilk sayfalar hala yerinde yani ama olsun buradan dewam ederiz oradanda dewam ederiz.
banada anamur zafer in bir resmini istiyorum ztn bir tane var başka yok
quote:
Orijinalden alıntı: Or_By
quote:
aslında diğer topic kpanmadı sadece yeni gelip olay çıkartan arkadaşalrın msjları silindi daha fazla büyümesin diye okdr ilk sayfalar hala yerinde yani ama olsun buradan dewam ederiz oradanda dewam ederiz.
banada anamur zafer in bir resmini istiyorum ztn bir tane var başka yok
Alıntıları Göster
hop dedik kardesim sıra var hem sen nerdesin hiç gözükmedin sayın dj su arkadasada istediğini koyarmısın hadi haksızlık olmasın
quote:
ARKADAŞLAR BU RESİMLER ULAŞIM TUUKA ADRESİNDEN ALINTIDIR.LÜTFEN BU SİTE YÖNETİCİLERİNİN HABERİ OLMADAN BAŞKA YERLERDE YAYINLAMAYALIM....RESİMİ ÇEKEN ARKADAŞLARIN EMEĞİNE SAĞLIK
Alıntıları Göster
ALINTIDIR....
quote:
ALINTIDIR....
Alıntıları Göster
ALINTIDIR
quote:
ALINTIDIR
Alıntıları Göster
çok saol kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: Or_By
çok saol kardeşim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
çok saol kardeşim
ARKADAŞLAR RESİMLERİN ÇEKİMİ BANA AİT DEĞİL BUNU BELİRTMEK İSTİYORUM.TEŞEKKÜRLERİNİZİ RESİMLERİ ÇEKEN ARKADAŞLARA ETMENİZ RİCA OLUNUR.
ALINTIDIR
quote:
ALINTIDIR
ALINTIDIR
quote:
ALINTIDIR
Alıntıları Göster
ben firmasının travegoları hepsi garip renkleriyle meşhur yani seri bir renk yok değişik değişik
konuyla alakası olmadığğını bende biliyorum ancak hala bu otobüs calısıyor sonucta güncel yani:
quote:
konuyla alakası olmadığğını bende biliyorum ancak hala bu otobüs calısıyor sonucta güncel yani:
quote:
arac hangi uzun hatta calisiyor kaptan
saka bir yana, bu modeller tas gibi Masallah....nede olsa Alman panzeri
resimdeki arac sürücü kursunda kullandigim arac....83 model vaybe,nerdeyse 5 sene olmus
quote:
quote:
arac hangi uzun hatta calisiyor kaptan
saka bir yana, bu modeller tas gibi Masallah....nede olsa Alman panzeri
resimdeki arac sürücü kursunda kullandigim arac....83 model vaybe,nerdeyse 5 sene olmus
Alıntıları Göster
bursa ltd şirketi tek bu aracı değiştiremedi arac malatyada belediye otobüsü olarak kullanılıyor ancak görünüşe aldanmayalım arac express yani express olma amacı arac durakta durdumu birdaha yerinden kalkmıyor ondan expres yapmıslar aracı
quote:
bursa ltd şirketi tek bu aracı değiştiremedi arac malatyada belediye otobüsü olarak kullanılıyor ancak görünüşe aldanmayalım arac express yani express olma amacı arac durakta durdumu birdaha yerinden kalkmıyor ondan expres yapmıslar aracı