2004 model 0403 İstanbul Gerede arsı çalışmaktadır.
öz bolunun gri renk sanırım travegosu izmire seferi var otogarda görmüştüm
2006 model 2 akslı travego Gerede - İzmir ve Gerede - İstanbul arası çalışmaktadır.
ben otogarda o kyduğun travegoyu izmir otogarında görmüştüm bursa izmir levhası olanı
Evet İzmir'e çalışıyor o oyobüs. Zaten 2 tane gri Travegosu var 2 side İzmire çalışıyo.
evet karşılıklı yapıyorlar seferlei bu izmir bolu seferlerinde düzcede duruyormu
Bunlarda bi ara Hergün 9.30 gerede 15.30 istanbul çalışıyodu. Şimdi İzmir'e çalışıyor.Bu dediğim diğer Travego.İstanbul'da otogarda çekmiştim.
evet karşılıklı sefer yapıyolar. Ama Düzce'de duruyomu bilmiyorum. Şu ana kadar bindiğim otobüsler durmadı. İstanbul otobüsleri yani. İzmir'e jiç Öz Bolu ile gitmedim son zamanlarda.
evet öz bolu filosuna travegoları katınca daha iyi oldu izmir den boluya giderken düzcede duruyormu öz bolu?
sendemi muavin olmak istiyorsun yoksa
Büyük ihtimalle durmuyor ama emin değilim. Belki yolcuya göre duruyodur. Sanırım İzmir'de oturuyosun ve Düzcelisin?
yyok hayır evet izmirde oturuyorum da düzcede tanıdıklar var bi kere girmiştim oyüzden sordum
alıntıdır
yok muavin değilim ama hevesim yokda değil yani
arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım.özel konuşmalarımızı msn yada pm üzerinden yapalım.
tamam ub.yiles
anlayışınızdan dolayı sizi kutluyorum
Bunlarda Özemniyet firmasıın filosuna kattığı yeni Neoplan Starlinerler...