Şimdi Ara

[GÜNCEL SÜPER FİYAT 80$] Onda V80 PLUS ( METAL Kasa Intel Z8300 2GB RAM DUAL BOOT 8' 32GB) Tablet PC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
2.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni fırsat eklendi: 80$ a full metal 8" tablet fırsatı: Onda v80 plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFDynamics -- 16 Ağustos 2016; 14:56:26 >
  • Gearbestte kampanya bitti. Banggood dan 80$ a alınabliyor kupon eklendi!
  • 2GB ram android için kanser, windows için zaten Chrome kullananlar durumu farkındalar.
    32gb depolama arttirilamiyor, harddiski ssd yapayım yok, sistemi atınca 15gb windows, 10gb da android kalıyor, neye yeterse.
    8 inchte 1920x1080 kanser iken bu 1920x1200, noktalar arasından yazıyı seçersiniz de okursunuz. Yine linki bulunan jumper 10 inch te 1366x768 ekran var mesela bence daha iyi. 13 inchten sonra FHD gerekli windowsa. 12 inch netbookum var 1366x768 gayet ideal, FHD olsa her şey minicik kalacaktı, ama filmlerde keskinlik artar ayrı mevzu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tabletten alan yok mu?
  • ben gearbestten kargo sigortası, kargo takibi ile beraber 93 dolara aldım bu cihazı.
    dün elime ulaştı ilk izlenimleri paylaşayım.

KAsa gayet güzel. tasarımı şık ve kullanışlı. ipad mini kullanmıştım ondan ziyade samsung tablet kasa formatında yani ipad gibi kareye yakın dikdörtgen değilde uzunlamasına dikdörtgen gibi. 1900*1200 çözünürlük veriyor.

win10 kullanıyorum oldum olası androidi sevmediğimden hiç çalıştırmayı denemedim öyle. hatta win10 var diye aldım zaten. win10 işlemci ve rame göre iyi çalışıyor. öyle aman aman bir performans yok tabi ama alişini görsün bir tablet için fazla iyi. firefox kurdum browser olarak açılması uzun sürdüğü için sildim kendi browserı explorerı kullanıyorum daha seri mesela. klavye vs de fena değil. klavyeyi çıkarmak için altta simgeye bastığımda da tepkimesi yavaş. seri bir cihaz mı diye soracak olursanız ipad mini kullandığımı söylemiştim 4-5 senelik cihaz bundan hala daha daha iyi. ios farkıda diyebiliriz buna. piyasada satılan 300-400 tl lik tabletlerden misli ile iyi ama onuda ifade edeyim.

kamerası kötü 2mb ti sanırım. çok şeffaf bir çekimi yok. yine daha eskiye gideyim :) w810i sony cep telefonum vardı 2008de o daha iyi çekim yapıyordu.

şarj da şu an yaklaşık 2 saat oldu %40 da hala. bu anlamda da çok yavaş.

hafızası 32 gb ama açtığınızda 15 gibi birşey görünüyor. harddisk manageden boş yedek hdd leri sildim birleştirdim 7-8 gb daha kazandırdım. kalanı system recovery vs ellemedim.

benim amacım 150-200 tl verip spor salonunda koşarken film izleyebilmekti. bu amaçla baktığımda işimi çok çok görr bir cihaz. açtım video oynattım güzel. bu fiyata değer.

adam akıllı tabletim olsun evde işte oyun oynarım gezinirim tarzda takılacak olsam bu tableti almam. gider yine en kötü ipad mini alırım çnkü çok daha iyi. 2.eli 500e rahat var.
    çocuk oyalansın oynasın takılsın dersem alırım. sadece film izleyeyim arada birde web de takılırım ceptel var zaten dersem yine alırım. ama telefon gibi elden düşürmeyeceğiniz bir şey ise çok yanaşmayın.

son olarak ses kalitesi de iyi altı kötü üstü :) bi oyun indirdim nitro bilmem ne araba yarışı ses cızır cızır geliyor du hemen oyunu sildim. youtube açtım çok yuksek bir ses tonu yok. usb kablo ile pc ye bağlayınca hdd olarak görünmyor. böyle olunca film video vs yuklemesi zor. harici minisd kart ile yukleme yapmak zorundayım. buda ayrı bir zahmet ama idare edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 16 Aralık 2016; 11:48:24 >

• çinden tablet alacaksanız öncelikle cube daha sonra onda tavsiye ederim.(xiaomi ve huawei vs dışında tabii ucuz olsun istiyorsak)
  • Almak isteyen varsa, yurt dışı fiyatına 3 adet satıyorum. İlanıma bakabilirsiniz: (https://forum.donanimhaber.com/sifir-onda-v80-plus-tablet-pc-windows-10-android-5-1-hediyeli-335-tl--122796435#122796435 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

ben gearbestten kargo sigortası, kargo takibi ile beraber 93 dolara aldım bu cihazı.
    dün elime ulaştı ilk izlenimleri paylaşayım.

KAsa gayet güzel. tasarımı şık ve kullanışlı. ipad mini kullanmıştım ondan ziyade samsung tablet kasa formatında yani ipad gibi kareye yakın dikdörtgen değilde uzunlamasına dikdörtgen gibi. 1900*1200 çözünürlük veriyor.

win10 kullanıyorum oldum olası androidi sevmediğimden hiç çalıştırmayı denemedim öyle. hatta win10 var diye aldım zaten. win10 işlemci ve rame göre iyi çalışıyor. öyle aman aman bir performans yok tabi ama alişini görsün bir tablet için fazla iyi. firefox kurdum browser olarak açılması uzun sürdüğü için sildim kendi browserı explorerı kullanıyorum daha seri mesela. klavye vs de fena değil. klavyeyi çıkarmak için altta simgeye bastığımda da tepkimesi yavaş. seri bir cihaz mı diye soracak olursanız ipad mini kullandığımı söylemiştim 4-5 senelik cihaz bundan hala daha daha iyi. ios farkıda diyebiliriz buna. piyasada satılan 300-400 tl lik tabletlerden misli ile iyi ama onuda ifade edeyim.

kamerası kötü 2mb ti sanırım. çok şeffaf bir çekimi yok. yine daha eskiye gideyim :) w810i sony cep telefonum vardı 2008de o daha iyi çekim yapıyordu.

şarj da şu an yaklaşık 2 saat oldu %40 da hala. bu anlamda da çok yavaş.

hafızası 32 gb ama açtığınızda 15 gibi birşey görünüyor. harddisk manageden boş yedek hdd leri sildim birleştirdim 7-8 gb daha kazandırdım. kalanı system recovery vs ellemedim.

benim amacım 150-200 tl verip spor salonunda koşarken film izleyebilmekti. bu amaçla baktığımda işimi çok çok görr bir cihaz. açtım video oynattım güzel. bu fiyata değer.

adam akıllı tabletim olsun evde işte oyun oynarım gezinirim tarzda takılacak olsam bu tableti almam. gider yine en kötü ipad mini alırım çnkü çok daha iyi. 2.eli 500e rahat var.
    çocuk oyalansın oynasın takılsın dersem alırım. sadece film izleyeyim arada birde web de takılırım ceptel var zaten dersem yine alırım. ama telefon gibi elden düşürmeyeceğiniz bir şey ise çok yanaşmayın.

son olarak ses kalitesi de iyi altı kötü üstü :) bi oyun indirdim nitro bilmem ne araba yarışı ses cızır cızır geliyor du hemen oyunu sildim. youtube açtım çok yuksek bir ses tonu yok. usb kablo ile pc ye bağlayınca hdd olarak görünmyor. böyle olunca film video vs yuklemesi zor. harici minisd kart ile yukleme yapmak zorundayım. buda ayrı bir zahmet ama idare edeceğiz.

Onda v80 plus cihazını root yapabildiniz mi Android için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    cihaza uzun süre dayanamdım şarjı bitmeye ağır çalışmaya başlamıştı. ipad kullanıcısı birine gidecek bir cihaz değildi. verdim bir öğrenci yakınıma youtube dan ders çalışmak için kullanıyor açıkcası
  • get ilan ile satacak var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.