Şimdi Ara

Güncel Ultima Serverları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güncel
  • güncel
  • http://www.uoroa.com/ server açılmıştır arkadaşlar sistemlere tanıtıma mutlaka bakın.http://www.ultima-strike.com/q-46821-resty-of-abyss-acildi.html
  • güncel
  • Pandora UO diye bişey buldum bugün deneyen denesin güzel birşeye benziyor. Herkesin gereksiz ölümüne char kasıp sabahlara kadar makro kullanmak zorunda olmadığı orta şekerli bir server ararken rastladım. Emek kendini belli ediyor. Fazla reklam kokan bi cümle oldu galiba :), neyse başlayacaksanız Türk olduğunuzu belli eden bir nick kullanın bence yabancı serverda küçük bir Türk diasporasının parçası olmak da hoştur.
  • Güncellendi
  • Olorinde oynuyorum 1 hafta oldu sanırım suanlık player sayisi 15-20 arası seyrediyor.. Ancak suanda player sıkıntısı yok serverin kesinlikle dolucak bir server zaten. Sunucudaki tek sorun biraz duzenlenmesi gereken şeyler var scriptler duzenleniyor çok yeni bi server zaten onun dısında gayet sade bir server =)

Curve de kapandı zaten bende oradan buraya geçtim
  • ilk 5 server güncellememden etkilenmeyen serverlar. yani sağlam serverlar. liselilerin yaz harçlıklarıyla açılanserverlara dikkat et derim
  • İlkokul 5 den beri Ultima Online oynuyorum. 2 sene önce bıraktım.. ( Yaklaşık 8 sene ) ve gerçekten eski tadı yok.
  • Liste güncellendi
  • Yuh arcanummu kaç yıl oldu ya lisedeyken oynardım 2008 2007 falandı
  • Şevket(Admetos) Amentes'i yeniden açıyormuş. amentes.org
  • Nebulayı da yaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Nebulayı da yaz hocam

Sitesine girelemiyor ondan eklemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [May]

quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Nebulayı da yaz hocam

Sitesine girelemiyor ondan eklemedim

www.nebula.web.tr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.