Şimdi Ara

GUNCEL-YENI: DH'ye ozel KARSILIKSIZ 525 DOLAR (~1000TL) burs imkani! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
51
Favori
18.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helal olsun sizin gibilerini görmek bizi mutlu ediyor.
    başvuru şartlarına uyuyorum ama ihtiyacı olan birisine gitsin istiyorum.
    dostum senden tek isteğin gerçekten ihtiyacı olan öğreciye gitsin bu para.
  • Konunun dağılmaması için kimsenin bana yanıt vermesini istemiyorum ama, ikidir bu arkadaşın iyi niyetle açtığı konular (yemekli vardı hatırlayan hatırlar) İslamcı 'dini bütün' arkadaşlar tarafından sabote edilmeye çalışılıyor ayıptır, böyle bir konuda bare edebinizle oturun..

Neyse tebrik ediyorum bu davranış için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: P1vsCPU

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Hocam şimdi üniversite öğrencilerinin notları öyle karşılaştırılmazki , ben şimdi odtüde matematik okuyorum benim notlarım ile muğla matamatikte okuyan biri arasında fark olucaktır. Okulun zorluğu ve okuyan öğrencinin maddi durumuna bakmalısın bence.

Bu duruma da bir açıklık getirilmemiş sanırım. Açıklık getirilmesi durumunda başvuracak arkadaşlar için daha iyi olabilir. Misal ben Kocaeli Üniversitesi'nde okuyorum. Benim olduğum dönemle birlikte okula Bologna sistemi geldi. Yani geçme notumuz 65 bu da 2.00'a karşılık geliyor. Benim bir üst senemdeki arkadaşlarda ise geçme notu 50, yani 2.00 buna denk geldiği için ortalamalarda dalgalanma oluyor doğal olarak. Misal benim üniversitemde 65=2.00 iken A üniversitesinde 50=2.00 ise doğal olarak o arkadaş 65 aldığında bu benden daha üst bir nota tekabül edecektir. Bu yüzden işler biraz karışabilir.

Malesef bu konuda bir kistas koymadim. Nedenine gelince konunun oznelligi. Kimisine gore benim X bolumum senin Y bolumunden de zor olabilir diyebilir. Ya da o kisi sinavlarda kopya cekti, ona dersler ben ayni universite/bolumde olmama ragmen daha kolaydi da diyebilir. Bu nedenle bir kistas getirmedim. Belki ileride kendilerine farkli bir sekilde yardimci olabilirim. Ama su anda sartlar bundan ibaret.

Anlıyorum durumu. Mesela ben başvurmak isterdim, ama 2.75 benim için biraz uçta kaçıyor şimdilik bölümümden ötürü. O yüzden bölüm, üniversite gibi farklılıklar ortalamayı ve başvuru sayısını oldukça etkiliyor. Şimdi birkaç çözüm önerisi sunsam işler biraz karışabilir, o yüzden sadece düşüncenize saygı duyuyorum ve iyi niyetiniz için teşekkür ediyorum.

• tıpçıyım takipteyim
  • Deneyeceğim.
  • Önceki 2 UCLA konunuzu da ilgiyle takip ediyorum.Yaptığınız gerçekten takdire değer bir olay.

Umarım burslar gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşır

İyi forumlar.
  • sonbahar ilkbahar notu dediğiniz, yani şimdi ilk dönem notlarım 1 - 2 mesela, form gönderdim diyelim, ikinci dönemin ortalarında veya sonlarında notlarım 4 - 5 ise mi kabul edilecek ve bursu seneye alacam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık öğrencilerine verilmeyecek olması kötü olmuş. Zira Hazırlıkta okuyan öğrencide mühendis adayı. Ve sonuç olarak, 2.öğretim hazırlık okuyan(benim gibi) arkadaşlarda mühendisliğin verdi harcı veriyor. Tekrar gözden geçirme olasılığınız olursa hazırlık öğrencileri için, başvuru yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia54

sonbahar ilkbahar notu dediğiniz, yani şimdi ilk dönem notlarım 1 - 2 mesela, form gönderdim diyelim, ikinci dönemin ortalarında veya sonlarında notlarım 4 - 5 ise mi kabul edilecek ve bursu seneye alacam?

Ikinci donem karne notlariniz aciklandiktan sonra takiben yapilacak degerlendirmede hemen verilecek burs.
  • ya belli bir bölüme verilir
    ya okul birincilerine, dereceye girenlere,
    ya da ultra fakirlere.

e benim de ihtiyacım var kardeşim.
  • haftasonu bi internet kafeye gideyim ben

bu arada yaptığınız şey gerçekten çok iyi birşey insan sizin gibileri gördükçe gurur duyoyor valla

• Tebrikler hocam güzel bir düşünce ancak koşullar çok havalı gibi :)
  • İleride ise alinirken de notlar boyle karsimiza gelecekse yandik biz

• valla bu kadar koşul okuyacağıma gider ders calısirim

• Hala böyle insanların olduğunu görmek çok güzel tebrik ediyorum sizi çok güzel bir iş yapıyorsunuz İnşallah ihtiyaç sahiplerine ulaşır bu burslar
  • ınsanın geldıgı yerı unutmaması ne kadar guzel bır sey. tebrık ederım kardesım

• Takip. İhtiyacım var ama açıkçası kriterlerde not durumuna uymuyorum.
  • böyle düşünceli, yardımsever insanların oldugunu görmek sevindirici.
    Allah daha çok versin.

• Ucla komularimizi takip ediyorum yaptiginiz gercekten mukemmel birsey.Birkac sorumu pm yoluyla ilettim size eger vaktiniz varsa cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin cok onemli sorular.Ayrica katilan arkadaslara basarilar bende katilmayi dusunuyorum

Edit:bunu yazarken cevap gondermissiniz.tekrardan pm ile birkac soru daha sordum umarim sizi yormamisimdir.İlginiz icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 27 Aralık 2012; 2:49:49 >
  • Hocam Hukuk da olsun be :P

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.