Şimdi Ara

Güncelleme ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen bende Bir suprizmi var diye düşünüyorum acikcasi ne olduğu hakkında pek bi fikrim yok ama bakiyorumda son güncelleme 2 ay önce gelmiş ayni şekilde benim arkadasim 2 ay önce yetkili bir kişiyle diyologa girdi ve 4.4 calismalari var dendi (2 ay önce) ve bu guncellemede (muzaffer golcunun lafina gore) epey uzun bir test aşamasından geçti bunlar göz önüne alinirsa 4.4 mu geliyor acaba demekten kendimi ali koyamiyorum ki bu süper bise olur

Sadece bir tahmin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sence o adam sana 600 liraya iyi bjr telefon satıyor ve sağlıklı güncelleme veriyor? Buna inanan g2 fanları bir de gmd. Gmd iyidir ama aldığınız gibi kullanacaksan. Güncelleme fazla şey sunmaz.

• Hergün kontrol ediyorum Ama hala gelmedi peki 4.3 veya 4.4 gelirim veya google play de ki şu uyumsuZluk problemi halledilir mi

• 4.2.1 in son güncellemesi forumda mevcut tek fark flash yanı yine stabilize sorunları var neden bekliyorsunuz ki bu güncellemeyi. Forumda v6255 var en sorunsuz sürüm bunu kurun devam edin. Benim beklediğim tek güncelleme kitkat gelirse güzel olur gelmezse yakında cyanogen e kaynak kodları verir yine istediğimize kavuşmuş oluruz. 1 kaç ay sürer gibime geliyor kitkat.

Ben yok telpada çalışıyorum yok içerde adamım var diyerek 4.3 çıkacak dediler kısaca saçmalamaktan başka bir şey yapmadılar(Konu tutturma ve post kasma çabası). Hepsi asılsız çıktı. O yüzden forumda bu tür kişilere kulak asmayın sadece resmiyeti olan açıklamalara dikkate alın.

• 4.4 çok zor bence ama bi sürpriz olma ihtimali var bencede

• Diğer konuya yazdım buraya da aktarsam iyi olur. Güncellemenin Şubat ayında geleceği Muzaffer Gölcü tarafından duyuruldu. Discovery 2 ve Elite yüzünden oluşan yoğunluk sebebiyle gecikiyormuş. Çalışmalar sürüyor diyor ancak sürüm yükseltmesi hakkında bir açıklama yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

Birde güncelleme kısmında yok kitkat gelmiyecek neyin kafasını yaşıyorsunuz diyen bazı kişiler görüyorum kodlar paylaşılmıyormuş nerden uyduruyormus insanlar falan filan diye,zamanında ace 2 içinde aynı şeyler yazıldı çizildi,aylarca tartışıldı insanların düşüncelerine sınırlandırma getirmeye çalışan bazı kişiler gene atıp tuttu gelmiyecek nerden biliyorsunuz diye sonra güncelleme uzun bir süreden sonra çıktı ve şu an kullanılabiliyor,sen gelmiyecek diye inanııyorsun diye bizide inanmak zorunda değilsin,fikirler açık olmalı düşüncelerimizi söyleyebilmeliyiz kimse general mobile'da çalışmıyor sonuçta sen nasıl emin olup gelmiyecek diyebiliyorsan başkalarıda emin olup gelecek diyebilir.Bir kaç mesajda bazı kişilerin gelip gelmiyecek diye her meseja yazmalarını gördüm ondan söylüyorum bunları,eğer kodlar verilmiyor diye gelmiyecek diyorsan genel müdür çıkıp 4.4 üzerinde çalışıyoruz ve güncelleme alıcak diyorsa ona rağmen kaynak göstermeden kodlar yok demek çokta mantıklı değil ,parası fazla diye verilmiyo masaya oturup milyonlarca satılan telefonları için alacaklarını düşünüyorum,tabikide gelmeme durumuda var aynı şekilde ama alaya alarak gelmiyecek falan diyerek söylemlerde bulunmak hoş değilki ben pekte sıcak bakmıyorum 4.4'e gelmesede olur.

Donanim haberin discovery 2 hakkında nda yaptigi ropartaji izle orda adam kitkat gekecek diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

4.2.1 in son güncellemesi forumda mevcut tek fark flash yanı yine stabilize sorunları var neden bekliyorsunuz ki bu güncellemeyi. Forumda v6255 var en sorunsuz sürüm bunu kurun devam edin. Benim beklediğim tek güncelleme kitkat gelirse güzel olur gelmezse yakında cyanogen e kaynak kodları verir yine istediğimize kavuşmuş oluruz. 1 kaç ay sürer gibime geliyor kitkat.

Ben yok telpada çalışıyorum yok içerde adamım var diyerek 4.3 çıkacak dediler kısaca saçmalamaktan başka bir şey yapmadılar(Konu tutturma ve post kasma çabası). Hepsi asılsız çıktı. O yüzden forumda bu tür kişilere kulak asmayın sadece resmiyeti olan açıklamalara dikkate alın.

Hocam v6255 sürümü demişsınız telefonuma bakdımda v6378 yazıyor bu sürüm dahamı üstün ama flaş gözükmüyor kamerada

• mcht38 kullanıcısına yanıt
    hadi ya
  • altı astarı ufacık bir ota güncelleme verecekler neyi bekliyorlar

•  Güncelleme !
  • venezual kullanıcısına yanıt
    6378 son çıkan güncelleme. Sorunları ise manual flash olmaması, şarjın çabuk tükenmesi, performans sıkıntıları.

6255 bir önceki güncelleme en stabil, pil ideal performans ideal, flash ı kendiniz ayarlıyorsunuz. Araba modu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

Güncelleme !

herşey ortata müdür kamera karsisinda reklam yapiyornus bilgilendirme için sağol hocam

• quote:

6378 son çıkan güncelleme. Sorunları ise manual flash olmaması, şarjın çabuk tükenmesi, performans sıkıntıları.

6255 bir önceki güncelleme en stabil, pil ideal performans ideal, flash ı kendiniz ayarlıyorsunuz. Araba modu yok.

Anladım hocam sagol

• Bugün servisten gelen telefonuma V6396 seri numaralı güncellemeyi yüklemişler. Tek farkettiğim değişiklik flash manuel olarak ayarlanabiliyor.
  • Herkes flaş yok demiş ama bende var 4 luk model. Tüm güncellemelerde yüklü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceho1903

Herkes flaş yok demiş ama bende var 4 luk model. Tüm güncellemelerde yüklü.

Otomatik yanlız kendiniz ayarlayamıyorsunuz

• Gecikmesinin sebebini herkes tahmin ediyordu mudur de dogruladi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceho1903

Herkes flaş yok demiş ama bende var 4 luk model. Tüm güncellemelerde yüklü.

Otomatik yanlız kendiniz ayarlayamıyorsunuz

Hayir kendim ayarlayabiliyorum.

• Güncelleme sürümünüz nedir?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.