Şimdi Ara

Güncelleme !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocak ayinin başında gelcek diyolardi ocagin sonu geldi nerede bu güncelleme. Discovery 2 gelecek diye takmiyolarmi anlamadimki. Güncelleme gelsin artik

• Tamam kardeşim söylüyorum şimdi, hemen geliyo güncelleme. kusura bakma beklettik biraz
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    Lafi olmaz ne demek yasak geçme bari herkes otuyodu su zaman geliyor boyle geliyor ortalarda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgarslan

Lafi olmaz ne demek yasak geçme bari herkes otuyodu su zaman geliyor boyle geliyor ortalarda yok

kardeşim sen ne bakıyosun mileetin dediğine. gelmeyecek gibi bekle sen, gelirse yüklersin. Bi beklentin de olmaz en azından
  • guncellemeyle telefonun görünmezlik falan kazanacaginimi saniyorsun güncellemeler küçücük senin farkinda olmadigin şeyleri degistiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgonul -- 27 Ocak 2014; 12:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

guncellemeyle telefonun görünmezlik falan kazanacaginimi saniyorsun güncellemeler küçücük senin farkinda olmadigin şeyleri degistiriyor
    Farkında olmadığımız şey flash butonu yok mesela değil mi. Ufak ama önemli güncelleştirme bu bekliyoruz saygılar
  • mertgonul kullanıcısına yanıt
    O kadar salak değilim allaha şükür. Biliyorum yani. Ama ne zamandan beri gelecek gelecek çok iyi olacak şöyle olcak boyle olcak dediler ortada bisey yok. Artik beklemeye de gerek yok gelirse gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgarslan -- 27 Ocak 2014; 12:31:41 >
  • Benim için telefon gayet stabil çalıştığı için güncelleme beklemiyorum valla.Tek sorun flaş yok ama o da benim için sorun değil
  • Flaş geri gelsin ueter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Flaş geri gelsin ueter

16gb 6397 flash mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

Flaş geri gelsin ueter
    Discovery 2 hala seri üretime alınmadığı için onu bekledikleri falan oldugunu dusunmuyorum,sadece protatfi üretildi diye yazılım geliştirmeleri yapılıyor olabilir,buda dolaylı olarak bizim güncelleştirmeyi biraz sarkıtmış olabilir,ama discovery 2 çıkıcak diye bize güncelleme vermiyolar demek doğru olmaz,bende sıkıldım flash butonu vb birçok düzeltme bekliyorum,tahminimce şubat'ın 10 una kadar dağıtılır,fakat sürüm yükseltmesi yani kit kat için en az 3-4 ay bekleyeceğiz,kodlar verilmiyo falan ama firma sahibi üzerinde çalıştıklarını doğruladı kodları para ödeyip alıp güncellemeyi sunacaklar demektir buda,ki benim için kit katın hiç bir önemi yok sistem düzgün stabil ve istikrarlı çalışşın yeterli.

• ROMlarla düzeltilebiliyor bunun için güncelleme beklemeye hiç gerek yok, ayrıca General Mobile 1 ay içinde 5 kere güncelleme verdiği için gerek duymamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

quote:

Flaş geri gelsin ueter

16gb 6397 flash mevcut

Benim cihaz 6378 sürümünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

Discovery 2 hala seri üretime alınmadığı için onu bekledikleri falan oldugunu dusunmuyorum,sadece protatfi üretildi diye yazılım geliştirmeleri yapılıyor olabilir,buda dolaylı olarak bizim güncelleştirmeyi biraz sarkıtmış olabilir,ama discovery 2 çıkıcak diye bize güncelleme vermiyolar demek doğru olmaz,bende sıkıldım flash butonu vb birçok düzeltme bekliyorum,tahminimce şubat'ın 10 una kadar dağıtılır,fakat sürüm yükseltmesi yani kit kat için en az 3-4 ay bekleyeceğiz,kodlar verilmiyo falan ama firma sahibi üzerinde çalıştıklarını doğruladı kodları para ödeyip alıp güncellemeyi sunacaklar demektir buda,ki benim için kit katın hiç bir önemi yok sistem düzgün stabil ve istikrarlı çalışşın yeterli.

Alıntıları Göster
    Birde güncelleme kısmında yok kitkat gelmiyecek neyin kafasını yaşıyorsunuz diyen bazı kişiler görüyorum kodlar paylaşılmıyormuş nerden uyduruyormus insanlar falan filan diye,zamanında ace 2 içinde aynı şeyler yazıldı çizildi,aylarca tartışıldı insanların düşüncelerine sınırlandırma getirmeye çalışan bazı kişiler gene atıp tuttu gelmiyecek nerden biliyorsunuz diye sonra güncelleme uzun bir süreden sonra çıktı ve şu an kullanılabiliyor,sen gelmiyecek diye inanııyorsun diye bizide inanmak zorunda değilsin,fikirler açık olmalı düşüncelerimizi söyleyebilmeliyiz kimse general mobile'da çalışmıyor sonuçta sen nasıl emin olup gelmiyecek diyebiliyorsan başkalarıda emin olup gelecek diyebilir.Bir kaç mesajda bazı kişilerin gelip gelmiyecek diye her meseja yazmalarını gördüm ondan söylüyorum bunları,eğer kodlar verilmiyor diye gelmiyecek diyorsan genel müdür çıkıp 4.4 üzerinde çalışıyoruz ve güncelleme alıcak diyorsa ona rağmen kaynak göstermeden kodlar yok demek çokta mantıklı değil ,parası fazla diye verilmiyo masaya oturup milyonlarca satılan telefonları için alacaklarını düşünüyorum,tabikide gelmeme durumuda var aynı şekilde ama alaya alarak gelmiyecek falan diyerek söylemlerde bulunmak hoş değilki ben pekte sıcak bakmıyorum 4.4'e gelmesede olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

quote:

Flaş geri gelsin ueter

16gb 6397 flash mevcut

Benim cihaz 6378 sürümünde

Normal bişe,son parti cihazlarda yazılımlar bir iki ufak değişiklikle geliyor,yani üzerinde çalıştıkları güncellemelerin bir kısmını yeni telefonlarda sunuyorlar,bizimde yeni güncelleme ile düzeltilecektir.

• Sözünden caydı valla GM. Güzel politika işlettiler helal olsun ama. Güncelleme beklemiyorum fakat getireceğiz deyip getirmemeleri can sıkıcı oldu yaptıkları sadece göz boyama idi. Hele elite çıksın Discoverynin yüzüne bakmayacaklar. Ne yazık ki bu böyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

Sözünden caydı valla GM. Güzel politika işlettiler helal olsun ama. Güncelleme beklemiyorum fakat getireceğiz deyip getirmemeleri can sıkıcı oldu yaptıkları sadece göz boyama idi. Hele elite çıksın Discoverynin yüzüne bakmayacaklar. Ne yazık ki bu böyledir.

Güncelleme %100 çıkıyor fakat zaman konusunda bezdirdiler bu kadar test sürmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

Sözünden caydı valla GM. Güzel politika işlettiler helal olsun ama. Güncelleme beklemiyorum fakat getireceğiz deyip getirmemeleri can sıkıcı oldu yaptıkları sadece göz boyama idi. Hele elite çıksın Discoverynin yüzüne bakmayacaklar. Ne yazık ki bu böyledir.

Güncelleme %100 çıkıyor fakat zaman konusunda bezdirdiler bu kadar test sürmez.

Ocak ayı dediler gelmedi. 15 tatilde kesin gelecek dediler gelmedi 1 ocak diyorlardı peeh.
  • Ben 2 hafta icinde gelecektir buyuk ihtimalle demistim bu hafta henuz bitmedi halen bakalım. Guncelleme hazır videofaki mudurde soylefi neyi beklediklerini bende bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Ben 2 hafta icinde gelecektir buyuk ihtimalle demistim bu hafta henuz bitmedi halen bakalım. Guncelleme hazır videofaki mudurde soylefi neyi beklediklerini bende bilmiyorum

Bencede beklemeleri biraz tuhaf acaba bir supriz mi var ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.