Şimdi Ara

Güncelleme desteği kesilen Xiaomi, Redmi, POCO modelleri – Şubat 2025

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncelleme desteği kesilen Xiaomi, Redmi, POCO modelleri – Şubat 2025
    Geçtiğimiz Ekim ayında yayınlanmaya başlayan Android 15, daha fazla cihaza ulaşmaya devam ediyor. Dolayısıyla üreticiler de Android 15 takvimlerini oluşturmaya başladı. Peki, bu takviminin yanı sıra güncelleme desteği hangi modeller için bitiyor? İşte Şubat 2025'te güncelleme desteği kesilen Xiaomi, Redmi, POCO modelleri…

Güncelleme desteği kesilen Xiaomi modelleri

Kaçıranlar için Xiaomi, günümüzde 2021 sonrası cihazlar için 4 yıl, 2023 sonrası cihazlar içinse 5 yıla kadar güncelleme desteği sunuyor. Bu politika tepe modeller için geçerli olurken, eski nesil telefonlara olan desteğin artık sonlandığını görüyoruz. Bunun bir nedeni donanım, bir diğer nedeni ise destek süresinin geride bırakılması. 

Ayrıca Bkz.Xiaomi, daha katı kurallara bootloader kilidini açmayı sınırladı

Günümüzde ise Xiaomi, destek süresi dolan modeller için resmi web sitesinde bulunan EOL (End of Life) listesini sürekli olarak güncelliyor. Bu listeye giren cihazlar ise, büyük yazılım güncellemesi almıyor ve yalnızca kritik düzeltmeler ile destekleniyor. Şubat ayı dahil olmak üzere listeye eklenen son telefonlara aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

• Mi Note 3

• Mi MIX 3, MIX 4 (CN), Xiaomi MIX Fold (CN)

• Mi MAX 3

• Mi A3 (Android One)

• Xiaomi Pad 5 Pro (CN), Xiaomi Pad 5 Pro 5G (CN)

• Mi Note 10, Mi Note 10 Lite, Mi Note 10 (Global)

• Mi 10 Lite zoom (CN), Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra (CN), Mi 10S (CN)

• Mi 10T, Mi 10T Pro

• Mi 11 Lite, Mi 11 Lite 5G

• Redmi 9, Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 9 Prime

• Redmi 10X, Redmi 10X Pro, Redmi 10X 4G

• Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9T

• Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Max

• POCO X3 NFC

• POCO M3, POCO M3 Pro 5G, POCO F3, POCO F3 GT

• POCO C31 (IN)

Kaynak:https://xiaomitools.com/xiaomi-eol-guncelleme-destegi-biten-cihaz-listesi/

• redmi note 10 pro mu? eyvah :) gerçi gerek yok , güncelleme alırsa telefonu bozarlar , aldığımdan beri aşırı memnunum ...

• Redmi Note 13'ün de güncelleme desteği yok gibi bir şey. Kasım 2024'te çıkacak HyperOS 2.0 güncellemesini hala Türkiye'de yayınlamadılar. 4 aydır güncelleme gelmiyor telefona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note 12 pro hyperos ve android güncellemesi almadı

Hyperos 1.0.13 te

Android ise 13 te kaldı 14 olmadı 15 nasıl gelecek ????

• Karar verdim 2025 itibaren android telefon kullanmayacağım 2023 telefon alıyoruz güncelleme deşteği vermiyor yeter artık beş kuruş fazla olsun apple telefon kullanacağım

• S3 saat çıkardılar araç üretiminden güncelleme gondermiyorlar Xiaomi pismanliktir

• Adamlar hyperos a güncelledi, telefon bombok hale geldi. Desteği kestiler. Kardeşim eski hali daha iyiydi. Sırf yeni telefon alalım diye yapıyorsunuz. yeni telefonda samsung tercih 3derim olur biter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Redmi Note 10S yok güncelleme alcam mı ben şimdi

• Poco x3 pro güncelleme alacak mı?

• Poco X3 e geliyor,x6 ya neden gelmiyorki?

• Şu firmanın güncellemesi politikasından oldum olası nefret etmiştim. Çok lşükür 2 senedir Nothing Phone deniyorum. ilk zamanlar risk aldığımı düşünmüştüm ama şu an inanılmaz memnunum. Android 15 güncellemesini bile verdi adamlar 3 yaşındaki telefona. Xiaomi 2 sene sonra iptal. bir de güncelleme sözü veriyorlar.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Ben Redmi Note 13 Pro kullanıyorum 1 hafta önce kadar HyperOS 2.0 güncellemesi geldi kurdum, sizin telefonda HyperOS 2.0 güncellemesi gelecekler listesinde olan modellerden biri yakın zamanda sizede de gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.