Şimdi Ara

Güncelleme geldi !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Minik bir update imiş. Zaten ocaktan önce denim yok.

başlarım güncellemelerine bunların haa

Haberde yapıldı. Fransa'da bir operatör aralık-ocak arası verecekmiş. Bizim yurda mart gibi gelir o zaman.

İşin ilginç yanı ilk alan cihazlar 520,625,930,1520

520'nin 925'den önceliği var şu işe bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

quote:

quote:

Haberde yapıldı. Fransa'da bir operatör aralık-ocak arası verecekmiş. Bizim yurda mart gibi gelir o zaman.

Sanırım çok satması bunun nedeni.

İyice 925 i boşladılar zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncellemeden sonra fresh paint skype verilerimi aktar ve translator gibi uygulamalar yukleniyor yazısında takılı kaldı. Bu uygulamaları mağazada da bulamıyorum. Şimdi desteklenmiyormu bu uygulamalar anlamadım. Kıçı kırık hucresel veri yüzünden benim için çok önemli olan uygulamalardan olmuşum. Lanet olsun böyle işe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optik84 -- 6 Aralık 2014; 11:00:15 >
  • Bendede birkaç uygulamada öyle oldu. Kaldırdım telefondan bilgisayardan marktten buldum tekrar yükledim.
  • vay be 8.1 de bile 8 ay sonra hucresel veri olayi geldi. cok cabuk gelisiyor!

• 1Gb ramlı android kullananlar gelmiş burda sağa sola laf atıyor.Rehbere girerken 10 sny beklediğinizi tuşları kitleyince 5 sn sonra ekranın kapandığını hiç söyleyen yok.
    Ayrıca sizin forumunuz yokmu arkadaşım biz sizin foruma gelip laga luga yapıyor muyuz ?
    Arkadaşım s5 mini aldı 1300-14000 mb civarı toplam rami var telefon daha 15 günlük 1100 mb kullanıyor hadi bunuda açıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: optik84

Guncellemeden sonra fresh paint skype verilerimi aktar ve translator gibi uygulamalar yukleniyor yazısında takılı kaldı. Bu uygulamaları mağazada da bulamıyorum. Şimdi desteklenmiyormu bu uygulamalar anlamadım. Kıçı kırık hucresel veri yüzünden benim için çok önemli olan uygulamalardan olmuşum. Lanet olsun böyle işe.

Arkadaşlar developer sürüme gelen bir güncelleme olduğundan dolayı sövmenizi ya da kızmanızı anlamıyorum.Developer sürümde her şey başınıza gelebilir sonuçta bizim üstümüzde deneniyor bu güncellemeler.Final sürümde probleminiz olursa o zaman gelin laf edin.
  • Evet güncelleme geldi ama ne değişmiş henüz incelemedim.Yüklenmesi de fazla uzun sürmedi zaten küçük bir güncelleme.
  • Cortana ile ilgili bir ek güncelleme yapılmış. Onu güncellerken yanında hücresel veri kısayolunu da koyalım demişler. Şu 2G-3G geçiş kısayolunu koysunlar artık. Hücresel veri hep açık zaten bende.
  • Sürdürülüyor yazısı çıkmıyor artık. Baya bir uygulama açtım ve arka arkaya geçişler yaptım çıkmadı hiç. Umarım düzeltmişlerdir bunu.

• Evet performans da iyileşme var iyi gidiyor iyi denim alsak sonra hayırlısıyla 10 u alsak elimizde hava ata ata dolaşırız wp10 istediğim gibi olsun isterlerse bida güncelleme vermesinler.

• Yavaş yavaş tüm eksiklikler gideriliyor, diğer platformlardaki arkadaşların rahatsızlığı sanırım bu yüzden. Karşılaştırmada kullanılabilecek bir artı yön daha kaybolunca, ancak geç geldiğinden hareketle vurabiliyorlar. Geç, meç, geldi ya, önemli olan o.

Telefonu aldığım aşağı yukarı bir buçuk yıl oldu. Bu süre zarfında işletim sistemi çok basit bir halden buralara geldi. Geriye doğru bakınca aslında 1.5 yıl için gayet hızlı bir dönüşüm olduğu gözüküyor. İlk aldığımda şarkıları ileri geri saramıyor, yön kilidi bile koyamıyorduk. O zamanlar onlarca eksiklik sayılabiliyordu, ya şimdi? Gerçekten merak ediyorum, bir arkadaş saysa da görsek.
  • dönen çarkta kaldı 1 saattir beyler. bataryayı cıkarsam sorun olur mu ? telin üst tarafı ısınmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow1453

dönen çarkta kaldı 1 saattir beyler. bataryayı cıkarsam sorun olur mu ? telin üst tarafı ısınmış

bataryayı çıkardım telefon açılmıyor şimdi :(

edit: şarjı bitmiş . takılma nedeni de buymuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 6 Aralık 2014; 14:14:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ComeWithMe-

Sürdürülüyor yazısı çıkmıyor artık. Baya bir uygulama açtım ve arka arkaya geçişler yaptım çıkmadı hiç. Umarım düzeltmişlerdir bunu.

Her güncelleme ilk günlerde biraz hızlı gibi görünüyor ancak bir iki gün sonra eskisi gibi oluyor. Muhtemelen güncelleme sırasında bir takım dosyalar temizleniyor, arkaplandaki göremediğimiz uygulamalar sağlıklı çalışıyor. Bir süre sonra bunlar tekrar şişiyor ve eski haline dönüyor.

Her güncellemede hızlandı diyenlerin dediği gerçek olsaydı şuan ışık hızında telefonumuzun olması gerekiyordu.

Ayrıca arkaplanda uygulamaları açıp kendi aralarında geçiş yaparsan ilk başta sorun olmaz. Bir uygulamayı bir süre kullanıp sonra bir diğerine geçmek istediğinde işte o zaman bekletiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

Orijinalden alıntı: -ComeWithMe-

Sürdürülüyor yazısı çıkmıyor artık. Baya bir uygulama açtım ve arka arkaya geçişler yaptım çıkmadı hiç. Umarım düzeltmişlerdir bunu.

Her güncelleme ilk günlerde biraz hızlı gibi görünüyor ancak bir iki gün sonra eskisi gibi oluyor. Muhtemelen güncelleme sırasında bir takım dosyalar temizleniyor, arkaplandaki göremediğimiz uygulamalar sağlıklı çalışıyor. Bir süre sonra bunlar tekrar şişiyor ve eski haline dönüyor.

Her güncellemede hızlandı diyenlerin dediği gerçek olsaydı şuan ışık hızında telefonumuzun olması gerekiyordu.

Ayrıca arkaplanda uygulamaları açıp kendi aralarında geçiş yaparsan ilk başta sorun olmaz. Bir uygulamayı bir süre kullanıp sonra bir diğerine geçmek istediğinde işte o zaman bekletiyor.

Haklısın. Aynen dediğin gibi oldu şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

Denim nedir arkadaslar?

denim daha çok kamera ağırlıklı bşr güncelleme ama daha gelemdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

quote:

quote:

Sanırım çok satması bunun nedeni.

İyice 925 i boşladılar zaten.

bu haftasonu alicam bende 925.
    almasammi Acaba ... yok yok alicam kararımı verdim 1 haftadır sürekli karar değiştirmekten biktim

• lumia820 kullanıyorum. dün gece güncellemeyi yaptım, bugün fabrika ayarlarına sıfırladım.
    Şimdi ekstralar ve bilgi'ye rastgele bakayım dedim de sürümüne "LUMIA DENİM" yazıyor.
  • alpertoo A kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu yurt dışından mı aldınız Türkiye den mi?

Bir de SS atabilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.