memory card ım göçtü bi kaç gün önce, formatladım düzeldi herneyse... şimdi SMSONE_3RD_V131_0726 programını kurmak istediğimde güncelleme hatası alıyorum... ne yapmalıyım.... şimdiden teşekkürler... (n73ME)
Güncelleme hatası; Formatlamamama rağmen aynı sorunu bende başka bir programı kurmak istediğimde alıyorum. Bunun genel olarak bir çözümü var mı acaba.
Yaptım.. toplu depolama olarak bağladım PC ye telefonu.... smsone sis dosyasını ayıkladım... manuel attım karta....... sonra kaldırdım uygulamayı... kurdum oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Mr_Anderson
Yaptım.. toplu depolama olarak bağladım PC ye telefonu.... smsone sis dosyasını ayıkladım... manuel attım karta....... sonra kaldırdım uygulamayı... kurdum oldu
---------------------------------- Symbian xsound player programındada oluyor bu telefon veya hafıza kartı farketmiyor güncelleme hatası veriyor... veri depolama ile telefona attın ama ayıklamak ile neyi kasettin onu anlamadım?
sis de sonuçta atıorm rar. zip. gibi bişey...... SISWare ile içindeki dosyaları manuel attım telefona.... kapiş?