Şimdi Ara

Güncelleme hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • memory card ım göçtü bi kaç gün önce, formatladım düzeldi herneyse... şimdi SMSONE_3RD_V131_0726 programını kurmak istediğimde güncelleme hatası alıyorum... ne yapmalıyım.... şimdiden teşekkürler... (n73ME)

• Güncelleme hatası; Formatlamamama rağmen aynı sorunu bende başka bir programı kurmak istediğimde alıyorum. Bunun genel olarak bir çözümü var mı acaba.
  • Yaptım.. toplu depolama olarak bağladım PC ye telefonu.... smsone sis dosyasını ayıkladım... manuel attım karta....... sonra kaldırdım uygulamayı... kurdum oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Anderson

Yaptım.. toplu depolama olarak bağladım PC ye telefonu.... smsone sis dosyasını ayıkladım... manuel attım karta....... sonra kaldırdım uygulamayı... kurdum oldu

----------------------------------
    Symbian xsound player programındada oluyor bu telefon veya hafıza kartı farketmiyor güncelleme hatası veriyor...
    veri depolama ile telefona attın ama ayıklamak ile neyi kasettin onu anlamadım?
  • sis de sonuçta atıorm rar. zip. gibi bişey...... SISWare ile içindeki dosyaları manuel attım telefona.... kapiş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.