Şimdi Ara

Güncelleme:Peugeot 308 marka aracımda 120 km/h den sonra araç titremesi. Sorun tabla burçlarında imiş lakin garantiye girmiyormuş!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    lastik ustundeyken balans yaptirin olmazsa jant sorunu vardir ustanin dedigi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet lastik aracın üstünde iken yaptırmak daha doğru kesinlikle. 120 de kolumdaki saat zıngırdıyor :). Dudulluda tavsiye edeceğiniz balansçı varmı bu arada?
  • Tamamen aynı araç olan c4 lerde bu sorun tabla fişekleri/burçlarından kaynaklanıyor.Bu parça değiştirildiğinde sorun düzeliyor.
    Bu konuyuda göz önünde bulundurun. Birde araç üsrtündeki lastikleri nedir ? Michelin energy ise lastiklerden de olabilir.
  • fişek ve lastik en büyük etken lastik üstünde rotta boşa para vermeyin emin olun 25 liranın çöp olur ben denedim gördüm lastiklerim eskidi yine yapıyor dedim lastikten dedi çıktı işin içinde ama şimdi yapmıyor meğer yoldanmış
  • Arkadaslar araç hala serviste bugün döndüler akslardan olduğunu yeni parça istediklerini söylediler bakalım bekliyoruz hala.

• Bizim aracta da ayni problem vardi rot balans bakima girdi simdi en ufak bir titreme yok

• Güncelleme 18/09/2014
    Araç peugeot Göral ankara Ümitköy servisinde pazartesinden beri. Ax dediler garantiden degiştiler lakin bugün aradılar sorun giderilmedi dediler.Sorunun tabla burçlarından kaynaklandığını ve işçilik dahil 440 tl karşılığında değişebileceklerini söylediler. Ben de aracı sıfır aldığımdan beri sorunun olduğunu ve daha önceki servis kayıtlarında da bu durumu belirttiğimi söyledim ama nafile. Sonra peugeot Türkiyeyi aradım durumu değerlendirip 2 iş günü içerisinde bana döneceklerini söylediler. Servisi aradım aracı teslim alacağımı söyledim. Disklere torna yapacağız, yarın alırsınız dediler. Durum bu sizce ne yapmalıyım ? Özellikle peugeot Türkiyede aynı şeyi söylerse. Bi de anlamadığım sorun tabla burçlarında ise neden diskler tornalanıyor? Bence sorunu bulamadılar.

• Aracınız kaç bin km de ? Disklere torna falan yapılmaz kesinlikle yaptırmayın. Disklere neden torna yapıyorlar onuda merak ettim fren yaparkenmi titreme var ?

Bence birşeyler yanlış yapılıyor. Aracınızı gençdoğanlar peugeot a götürün şaşmazda bi baksınlar sorunu tespit ederler kısa sürede.
  • Araç 20.000 km de

• Aynı şey babamın 307 aracında başımıza geldi. Defalarca balans yapıldı, final balans yapıldı olmadı. En son lastikler değişti, olmadı. Jantlara defalarca bakıldı, düzgün. En sonunda arka jantları öne, önleri arkaya aldırdım. Sorun düzeldi.
  • Sorsan 308 yılın otomobili vs vs derler. E Fransız arabası alıpta daha sonra niye başıma iş geliyor demek mantıksız.

• bişeyide fransıza almana bağlamayın yahu.

patronumuz 5.20d aldı, aldığı hafta sürekli titreme yolda gezme şikayetiyle servise gitti. arac henüz 300 400 km de!

direksiyon kutusunda boşluk yüzündenmiş!

bmw kadar dandik bir marka varmı? alıpta şikayet etmeyen varmı? tata bile daha rafine araçlar üretiyor!

olaya bak ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

bişeyide fransıza almana bağlamayın yahu.

patronumuz 5.20d aldı, aldığı hafta sürekli titreme yolda gezme şikayetiyle servise gitti. arac henüz 300 400 km de!

direksiyon kutusunda boşluk yüzündenmiş!

bmw kadar dandik bir marka varmı? alıpta şikayet etmeyen varmı? tata bile daha rafine araçlar üretiyor!

olaya bak ya.

BMW hatayı anında bulmuş, mutlaka bir çözüm getirmiştir. Her araba fabrikasında üretim hatası olabilir, ancak peugeot gibi firmalarda mutlaka kronik arızalar, çözüm getirilemeyen sorunlar, araç sahibine yıkılmaya çalışılan masraflarda meydana gelir.

• kronik arızası olmayan bana bir araç göster yaz. "tüm ırklardan"
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.