Şimdi Ara

-GÜNCELLEME - State of Decay 2: Juggernaut Edition Steam'de ön siparişe açıldı fiyatı 69 TL oldu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -GÜNCELLEME - State of Decay 2: Juggernaut Edition Steam'de ön siparişe açıldı fiyatı 69 TL oldu.

Arkadaşlar State of Decay 2: Juggernaut Edition Steam ve Epic'te ön siparişe açıldı fiyatı 69 TL oldu. Bu sürüm 3 ücretsiz DLC, yeni bir harita, oyun içi iyileştirmeler vs. bir sürü özellik içeriyor. Umarım Türkçe yama yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 8 Mart 2020; 14:50:38 >

• evet güzel ilkini oynamıştım yalnız acele etmeyin ne de olsa ön sipariş bonusu yok
  • Oyunu Steam'den bugün satın aldım.13 Mart'ta erişime açılacak ve daha önce çıkan ek paketlerinde bu sürüme dahil olduğu belirtiliyor.İlk oyunu oynamadım ama uygun fiyatlı olmasından dolayı denemek istedim.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Belki sonradan fiyatı artabilir belli olmaz bu işler
  • Microsoft özel fiyatlandırma yapmaya devam ediyor. Çıkışında fiyat artışı olmayacaktır. Adamlar Gears 5, Halo Master Chief, Ori'yi uygun fiyata getirdiler. Helal olsun diyorum. Çıkardıkları Exclusive oyunlara Türkçe altyazı seçeneği de koymaya başladılar. Helal olsun.
    ..
    Daha çıkmadan fiyatı arttı. İddialı konuşmuşum. Epic'e ön sipariş açılmasından sonra olması da ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 8 Mart 2020; 14:19:32 >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Keşke bu fiyatın üstüne bir de Türkçe olarak çıksaydı. Aslında sitelerinde oyuncuların oyunda istekleri özelliklerle ilgili bir istek bölümü var oradan istekte bulunsak işe yarar bir sonuç alır mıyız acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 17 Şubat 2020; 23:16:8 >
  • EmRe-92 E kullanıcısına yanıt
    Daha önce çıkışını gerçekleştirmiş oyunlara tekrar bütçe ayıracaklarını sanmam. Onun yerine yeni çıkacak/çıkan oyunlara odaklanıyorlar. İlk oyunu Oyun Çeviri öyle veya böyle çevirmişti diye hatırlıyorum, umarım bu oyunu da çeviren çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı gayet uygun umarım Türkçe yama yapılır.
  • Oyunun fiyatı 69 TL oldu arkadaşlar bilginize. Ayrıca Epic Store'da da ön siparişe açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 8 Mart 2020; 14:52:7 >
  • steam aldım insallah türkce yamasi gelir
    tadından yenmez o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.