Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 fiyatı belli oldu: Sadece 369 TL (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Omeruyg49 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senenin merakla beklenen oyunlarından Red Dead Redemption 2, ön siparişe açıldı. Çıkışını 26 Ekim’de yapacak olan Red Dead Redemption’ın fiyatı çok konuşulacak. Oyun PlayStation Store ve Xbox Games Store üzerinde 369 TL’ye satılacak.

Red Dead Redemption 2 fiyatı

• Red Dead Redemption 2 Standard Edition: 369,00 TL
    • Red Dead Redemption 2 Special Edition: 449,00 TL
    • Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition: 499,00 TL

Red Dead Redeption 2’nin fiyatı bir hayli yüksek. Oyunun Türk Lirası cinsinden fiyatını dolara çevirdiğimizde 80 dolar olduğunu görüyoruz. 80 dolar da yüksek, zira Red Dead Redemption 2, ABD’de 60 dolara satılacak. Endonezya ve Hong Kong fiyatlarına baktığımızda 60 doların da altına satıldığını görüyoruz.

Yerel fiyatları Türk Lirası’na dönüştürdüğümüzde Endonezya’da 245 TL’ye, Hong Kong’da 275 TL’ye, ABD’de 277 TL’ye ve Rusya’da 297 TL’ye satıldığını görüyoruz. İngiltere’de satış fiyatı ise Türkiye ile aynı.

Oyunun 3 farklı sürümü bulunuyor. En pahalı sürümün fiyatı 500 liraya dayanıyor. Oyunun yüksek fiyatıyla ilgili OyunGezer’e açıklamalarda bulunan PSN Türkiye Reklam Sorumlusu Duygu Yıldırım, üçüncü parti geliştiricilerin kendi oyunlarının fiyatını belirlerken PS Store Londra ile iletişime geçerek belirlediğini açıkladı.

• Hayinn vatan hayinii! Zuhahaha ulan düdük sen önce kendi dilini bir öğren hayin :D Ayrıca 1000 euro dediğin yer Münih'in göbeğinde 3+1 daire, İstanbulda Nişantasında kirada oturan birinin verdiği kirayı nasıl Türkiye geneline vuramazsan, bu da aynı, Almanya'da, Berlin'de 400 euroya elektrik ve ısıtma dahil 1+1 daireler mevcut, 600 euro'ya 2+1 bulabilirsin ve bu Berlin'de, Almanya'nın ufak orta ve ufak şehirlerini söylemiyorum bile oralarda daha da ucuz, imkanı olmayanın kirasını devletin ödediğini de hiç söylemiyorum zaten!
    ya hala bu geyik dönüyor mu ya? artık bırakın bence bu geyiği zira inanana beyni yok fikri var gözüyle yaklaşıyorlar.
    benim arkadaşım geçtiğimiz yıl amerika atlanta'da 250bin dolar'a villa aldı, senin şu filmlerde gördüğün bahçeli yanında garajı olan 7 odalılardan falan. arkadaşımın eşiyle aylık geliri 8-9bin dolar
    birinci dereceden akrabam ise paris creteil'de 200bin euro'ya 4+1 sıfır ev aldı şu an bitmesini bekliyor. yine kendi geliri 8-9bin euro civarı.

yani emlak olarak burada neyse üç aşağı beş yukarı orada da o kadar, sorun insanların alım gücünde
    bu saydığım örnekler 25 aylık maaşlarıyla bir ev sahibi olabiliyorlar sen alabiliyor musun?
    almanyadaki arkadaşına da söyle çok imreniyorsa gelsin buraya paşalar gibi yaşasın.
    Burada suçlu ne Sony nede Rockstar. Bir tanesi dünyanın en iyi oyun konsolu üreticisi diğeride dünyanın en çok gelir getiren oyunlarını yapan bir yapımcı. Adam ülkesinde 60 para birimine alıyor mu bu oyunu? Alıyor.

Oyun sektörüne ne veriyoruz? Ne satıyoruz? Sadece ithal ediyoruz. Evet aldığınız her oyun ithal demek yurtdışına çıkan döviz demek.

Gidin başınızdakilere kızın, ülkeyi yönetenlere kızın. Tl mizi pul eden zihniyete kızın. Dolar üzerinden algı varmış! spekülasyon varmış! Pehhhh Tl nin değer kazandığı 1 tane para birimi yok. Konuşturmayın daha fazla...
    valla hocam en çokta o üzüyor. 2011 de pc toplamak zor olcağı için konsola geçmiştim iyi gidiyoruz derken son 4 yıldır sürekli plus a ve oyunlara zam gele gele artık kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum. Oyunu bırakıp müziğe gitar hobime yöneleyim desem 60 dolarlık dandik pedalları bile ithalatçı firma karıyla 500 liraya satıyorlar. Ekonomiyi çökerttiler resmen evden işe işten eve gitsin istiyorlar millet. kendileride sarayda sefa sürsün!
  • Ps Türkiye olmasın o zaman. Biz direk Ps Ingiltereden alişveriş yapalim. Sizin ne faydaniz ne etkiniz var sayin ps Türkiye yetkilileri ? Kapatın gidin yahu. En azindan bu kadar insani beklentiye sokmayin. Bize ittirecekse ps Ingiltere ittirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 5 Haziran 2018; 20:11:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 60$ = 60€ = 60£ olarak görüyorlar ülkenin kendisine göre ama bize gelince = 60? yapmıyorlar :) da neden gidip en pahalısına eşitliyorlar?

• Ben hep 50 TL'lik olandan alıyorum.

• 20 dolar Sony türkiye artık kazanç şimdi açıklasın hani euro ya göreydi 5.4 şuanda euro 60 euro dan hesaplasan bile 324tl çıkıyor 67 euro ise 360 TL filan yapıyor

Röportajda diyor du Sony Türkiye yetkisi buna nasıl bir açıklama yapacak

Benim anlamadığım neden Sony üstlendiği oyunlar çok pahalı oluyor

• Amerika’da Avrupa’da ev fiyatları-kiraları çok yüksek. Almanya’daki arkadaşım çok imreniyor ülkemizdeki bu imkana. Siz tutup 1000 euro vermiyorsunuz evde oturmak için. Bu yüzden olayı sakın gereksiz yere siyasete çekmeyin. Adamlar 1400 Euro asgari ücret alıyor ama 1000’i kira, su desen 50 cent (3 liraya yakın yani)

Elbette oyun fiyatları olması gerekenden biraz yüksek ama bu sizin hayinlik yapıp Amerika’ya kazandırmanızı gerektirmiyor. Ben ülkem için vatan için TR store’dan satın alacağım.

• Londra dan para istemislerdi ayaklarina gitmislerdi ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Euro olarak 60 euro değil oyunlar.70 euro sabit standart editionu.Dolar olarak 60 dolar sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 5 Haziran 2018; 20:27:2 >
  • Ne vereyim abime?

Red Dead Redemption 2 fiyatı belli oldu: Sadece 369 TL (!)
  • sen kalk RDR fiyatını !!! ile eleştirici başlık at , sonra bizi bu hallere sokan adamların reklamını BAŞ KÖŞEYE PARA İÇİN ALIVER.

ne manidar bir olay, nasıl bir site oldu bu DH , pes artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

Amerika’da Avrupa’da ev fiyatları-kiraları çok yüksek. Almanya’daki arkadaşım çok imreniyor ülkemizdeki bu imkana. Siz tutup 1000 euro vermiyorsunuz evde oturmak için. Bu yüzden olayı sakın gereksiz yere siyasete çekmeyin. Adamlar 1400 Euro asgari ücret alıyor ama 1000’i kira, su desen 50 cent (3 liraya yakın yani)

Elbette oyun fiyatları olması gerekenden biraz yüksek ama bu sizin hayinlik yapıp Amerika’ya kazandırmanızı gerektirmiyor. Ben ülkem için vatan için TR store’dan satın alacağım.

Avrupada aylık 1000 euro kirada oturan birisi zengin kesim sayılır yada ahmaktır çok merkezi bir yerden tutmuştur.

• Sadecemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreGame

Euro olarak 60 euro değil oyunlar.70 euro sabit standart editionu.Dolar olarak 60 dolar sabit.
    O zaman Sony de problem var yada Sony Türkiye daha çok kazanç peşinde

Bf5 270 TL neden bu oyun 370tl anlayamadim neyse benden tavsiye kesinlikle bu fiyata oyun almayın

Bu kadar olmaz yani ayıp 2 oyun alana bir ps4 gibi oldu

Bf5 ve bu oyunu alsak 640 TL

Ben letgo da 600 TL ye ps4 satanı gördüm ps4 den daha pahalı

Euro yu TL ye çevirmişsin 324TL bulmuşsun buraya kadar iyi gitmişsin ama çoook küçük bir detayı unutmuşsun konsol oyunlarının lüks tüketim vergisi ve kdv si. Bunları Sony öder artık, her hangi bir gelirde etmezler artık.
  • DiyarDilimPırasa kullanıcısına yanıt
    god of war zamunda ya düşmüş. Böyle çilgin fiyatlarda zamunda da hiçte yanlış gelmiyor insanın gözüne
  • Red Dead Redemption 2 fiyatı belli oldu: Sadece 369 TL (!)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hayinn vatan hayinii! Zuhahaha ulan düdük sen önce kendi dilini bir öğren hayin :D Ayrıca 1000 euro dediğin yer Münih'in göbeğinde 3+1 daire, İstanbulda Nişantasında kirada oturan birinin verdiği kirayı nasıl Türkiye geneline vuramazsan, bu da aynı, Almanya'da, Berlin'de 400 euroya elektrik ve ısıtma dahil 1+1 daireler mevcut, 600 euro'ya 2+1 bulabilirsin ve bu Berlin'de, Almanya'nın ufak orta ve ufak şehirlerini söylemiyorum bile oralarda daha da ucuz, imkanı olmayanın kirasını devletin ödediğini de hiç söylemiyorum zaten!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 5 Haziran 2018; 21:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

Amerika’da Avrupa’da ev fiyatları-kiraları çok yüksek. Almanya’daki arkadaşım çok imreniyor ülkemizdeki bu imkana. Siz tutup 1000 euro vermiyorsunuz evde oturmak için. Bu yüzden olayı sakın gereksiz yere siyasete çekmeyin. Adamlar 1400 Euro asgari ücret alıyor ama 1000’i kira, su desen 50 cent (3 liraya yakın yani)

Bu troll değil mi? Lütfen öyle olsun.
  • Bu fıyatları her kim belirliyorsa aldığı maaş ona yaramasın.
  • Artık konsol oyuncuları taksitle oyun alacaklar.

Neyseki PC devam ediyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.