|
Bildirim
Hayinn vatan hayinii! Zuhahaha ulan düdük sen önce kendi dilini bir öğren hayin :D Ayrıca 1000 euro dediğin yer Münih'in göbeğinde 3+1 daire, İstanbulda Nişantasında kirada oturan birinin verdiği kirayı nasıl Türkiye geneline vuramazsan, bu da aynı, Almanya'da, Berlin'de 400 euroya elektrik ve ısıtma dahil 1+1 daireler mevcut, 600 euro'ya 2+1 bulabilirsin ve bu Berlin'de, Almanya'nın ufak orta ve ufak şehirlerini söylemiyorum bile oralarda daha da ucuz, imkanı olmayanın kirasını devletin ödediğini de hiç söylemiyorum zaten!
|
Ne vereyim abime? ![]() |
Avrupada aylık 1000 euro kirada oturan birisi zengin kesim sayılır yada ahmaktır çok merkezi bir yerden tutmuştur.
|
ya hala bu geyik dönüyor mu ya? artık bırakın bence bu geyiği zira inanana beyni yok fikri var gözüyle yaklaşıyorlar.
benim arkadaşım geçtiğimiz yıl amerika atlanta'da 250bin dolar'a villa aldı, senin şu filmlerde gördüğün bahçeli yanında garajı olan 7 odalılardan falan. arkadaşımın eşiyle aylık geliri 8-9bin dolar birinci dereceden akrabam ise paris creteil'de 200bin euro'ya 4+1 sıfır ev aldı şu an bitmesini bekliyor. yine kendi geliri 8-9bin euro civarı. yani emlak olarak burada neyse üç aşağı beş yukarı orada da o kadar, sorun insanların alım gücünde bu saydığım örnekler 25 aylık maaşlarıyla bir ev sahibi olabiliyorlar sen alabiliyor musun? almanyadaki arkadaşına da söyle çok imreniyorsa gelsin buraya paşalar gibi yaşasın. |
Ps Türkiye olmasın o zaman. Biz direk Ps Ingiltereden alişveriş yapalim. Sizin ne faydaniz ne etkiniz var sayin ps Türkiye yetkilileri ? Kapatın gidin yahu. En azindan bu kadar insani beklentiye sokmayin. Bize ittirecekse ps Ingiltere ittirsin.
![]() |
Burada suçlu ne Sony nede Rockstar. Bir tanesi dünyanın en iyi oyun konsolu üreticisi diğeride dünyanın en çok gelir getiren oyunlarını yapan bir yapımcı. Adam ülkesinde 60 para birimine alıyor mu bu oyunu? Alıyor.
Oyun sektörüne ne veriyoruz? Ne satıyoruz? Sadece ithal ediyoruz. Evet aldığınız her oyun ithal demek yurtdışına çıkan döviz demek. Gidin başınızdakilere kızın, ülkeyi yönetenlere kızın. Tl mizi pul eden zihniyete kızın. Dolar üzerinden algı varmış! spekülasyon varmış! Pehhhh Tl nin değer kazandığı 1 tane para birimi yok. Konuşturmayın daha fazla... |
valla hocam en çokta o üzüyor. 2011 de pc toplamak zor olcağı için konsola geçmiştim iyi gidiyoruz derken son 4 yıldır sürekli plus a ve oyunlara zam gele gele artık kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum. Oyunu bırakıp müziğe gitar hobime yöneleyim desem 60 dolarlık dandik pedalları bile ithalatçı firma karıyla 500 liraya satıyorlar. Ekonomiyi çökerttiler resmen evden işe işten eve gitsin istiyorlar millet. kendileride sarayda sefa sürsün!
![]() |
Adamlar 60$ = 60€ = 60£ olarak görüyorlar ülkenin kendisine göre ama bize gelince = 60? yapmıyorlar :) da neden gidip en pahalısına eşitliyorlar?
|
Bu forumda şu ana kadar gördüğüm en saçma yorum.
Tebrikler ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 5 Haziran 2018; 20:11:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 5 Haziran 2018; 20:27:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 5 Haziran 2018; 21:14:34 > |
|
|
|