Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 fiyatı belli oldu: Sadece 369 TL (!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar günü TRT bir izliyormuş gibi hissettim kendimi Fragmanda...

PC ye çıkarsalarda torrentlesek

• quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

Amerika’da Avrupa’da ev fiyatları-kiraları çok yüksek. Almanya’daki arkadaşım çok imreniyor ülkemizdeki bu imkana. Siz tutup 1000 euro vermiyorsunuz evde oturmak için. Bu yüzden olayı sakın gereksiz yere siyasete çekmeyin. Adamlar 1400 Euro asgari ücret alıyor ama 1000’i kira, su desen 50 cent (3 liraya yakın yani)

Elbette oyun fiyatları olması gerekenden biraz yüksek ama bu sizin hayinlik yapıp Amerika’ya kazandırmanızı gerektirmiyor. Ben ülkem için vatan için TR store’dan satın alacağım.
    Bu ve bunun gibi akp lilerin siyasete çekmeyin demesi yok mu, nasıl biat etmislerse artık herifler en küçük elestriye tahammülleri yok. Oğlum siz yağlayın ballayın butun suç o reis dediğiniz herifin politikalarında. AĞLAMAYIN!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Ülen Berlin’de 400 euroya kümes alırsın anca

Sen ilk önce doğru alıntı yap sonra gider yap bana.

• Bu fiyatları bu oyuna verecek kişi sayısı ülkemizde 3'ü 5'i geçmez herhalde.
    Ne günlere kaldık yarabbi!!
  • SturdyHead S kullanıcısına yanıt
    berlinde 1400 euro maaş alan adam 1000 euro kira veriyorda ankara istanbulda asgari ücretle çalışan ne kadar kira veriyor bilmiyorsun heralde ?
    ya da berlinle aksaraydaki evlerin kirasını falan karşılaştırıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

Bu ve bunun gibi akp lilerin siyasete çekmeyin demesi yok mu, nasıl biat etmislerse artık herifler en küçük elestriye tahammülleri yok. Oğlum siz yağlayın ballayın butun suç o reis dediğiniz herifin politikalarında. AĞLAMAYIN!

Alıntıları Göster
    Kim ağlıyor burada oğlum? Siz ağlıyorsunuz vay fiyatlar fiyatlar diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

sen kalk RDR fiyatını !!! ile eleştirici başlık at , sonra bizi bu hallere sokan adamların reklamını BAŞ KÖŞEYE PARA İÇİN ALIVER.

ne manidar bir olay, nasıl bir site oldu bu DH , pes artık
    knk onun dh ile alakası yok reklamları google adsense yayınlıyor adamların reklam seçmek gibi lüksleri yok
  • quote:

Amerika’da Avrupa’da ev fiyatları-kiraları çok yüksek. Almanya’daki arkadaşım çok imreniyor ülkemizdeki bu imkana. Siz tutup 1000 euro vermiyorsunuz evde oturmak için. Bu yüzden olayı sakın gereksiz yere siyasete çekmeyin. Adamlar 1400 Euro asgari ücret alıyor ama 1000’i kira, su desen 50 cent (3 liraya yakın yani)

Elbette oyun fiyatları olması gerekenden biraz yüksek ama bu sizin hayinlik yapıp Amerika’ya kazandırmanızı gerektirmiyor. Ben ülkem için vatan için TR store’dan satın alacağım.
    Bu forumda şu ana kadar gördüğüm en saçma yorum.

Tebrikler

• Oyun için artık PC toplamak hayal konsol alın dediler, bir yandan da konsol baronları sıkıştırıyor.

• quote:

ya hala bu geyik dönüyor mu ya? artık bırakın bence bu geyiği zira inanana beyni yok fikri var gözüyle yaklaşıyorlar.
    benim arkadaşım geçtiğimiz yıl amerika atlanta'da 250bin dolar'a villa aldı, senin şu filmlerde gördüğün bahçeli yanında garajı olan 7 odalılardan falan. arkadaşımın eşiyle aylık geliri 8-9bin dolar
    birinci dereceden akrabam ise paris creteil'de 200bin euro'ya 4+1 sıfır ev aldı şu an bitmesini bekliyor. yine kendi geliri 8-9bin euro civarı.

yani emlak olarak burada neyse üç aşağı beş yukarı orada da o kadar, sorun insanların alım gücünde
    bu saydığım örnekler 25 aylık maaşlarıyla bir ev sahibi olabiliyorlar sen alabiliyor musun?
    almanyadaki arkadaşına da söyle çok imreniyorsa gelsin buraya paşalar gibi yaşasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 5 Haziran 2018; 22:11:44 >

• Red Dead Redemption elden gidiyeeaah

• Xbox alsak ağzımıza sıcar microsoft...

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Red Dead Redemption elden gidiyeeaah

Orjinal oyun için bir heves ediyorum sonra fiyatları görünce amaaan diyorum ya torrent ya indirme girerse artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Oyun için artık PC toplamak hayal konsol alın dediler, bir yandan da konsol baronları sıkıştırıyor.
    valla hocam en çokta o üzüyor. 2011 de pc toplamak zor olcağı için konsola geçmiştim iyi gidiyoruz derken son 4 yıldır sürekli plus a ve oyunlara zam gele gele artık kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum. Oyunu bırakıp müziğe gitar hobime yöneleyim desem 60 dolarlık dandik pedalları bile ithalatçı firma karıyla 500 liraya satıyorlar. Ekonomiyi çökerttiler resmen evden işe işten eve gitsin istiyorlar millet. kendileride sarayda sefa sürsün!
  • 10000 TL geliriniz varsa maasinizin 1/10 u ile 3 tane oyun alabilirsiniz. Bu alim gucu de 1500 euro asgari ucretle calisan avrupali tuvalet temizleyen isci ile ayni. Ulkemizdeki doktorlar bile bu kadar maas alamiyor. Alim gucu yerlerde. Herkrs acliktan kırılıyor. Bu sebeple eskiden destekledigim orjinal oyun zimbirtisini artik kesinlikle ve kesinlikle desteklemiyorum. Bir gramda umurumda degil. Torrent kullananlari da elestirmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence ingiltereye biz toplu mail atak, şakamısınız siz alım gucu az ,80 dolar yapmışsınız bi de
  • Well played.

• üçüncü parti geliştiricilerin kendi oyunlarının fiyatını belirlerken PS Store Londra ile iletişime geçerek belirlediğini açıkladı.

açıklamanın kilit noktası , e ozaman brother tr psn diye bir olgu neden var , yersen

• SturdyHead S kullanıcısına yanıt
    Bunu burdan alın. Alın bunu burdan.

• Konsoloyun 300 liraya satar, oynayıp 2. elden 250 ye satarsınız böylece 50 liraya oynamış olursunuz :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.