Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 fiyatı belli oldu: Sadece 369 TL (!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan keşke sistem update kapatsaydım adamı zorla günaha sokuyolar.

• Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Yanlış kişiye alinti yaptın sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Arada olabilir öyle şeyler, pardon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

Ülen Berlin’de 400 euroya kümes alırsın anca

Sen ilk önce doğru alıntı yap sonra gider yap bana.
    Haber sayfasından yaptım alıntıyı karışıklık olmuş olabilir, lakin Almanya'da 6 ay kaldım, Berlin ve civarında, hiç de öyle kümes değil, bekar bir insanın gayet güzel ve rahat bir şekilde yaşayabileceği kadar bir alana sahip bahsettiğim evler. 2 kişi olursa da muhtemelen ikisi de çalışacağı için 600-700 euro kira onlara koymaz. Almanya'da özeillikle Berlin gibi büyük şehirlerde kira pahalılığından çok, kiralık ev bulmak zor. Almanya'da ev kiraları için Murat Özün'ün videolarını izlersen haklı olduğumu görürsün. O bahsettiğin türdeki adamlar, Almanya'daki arkadaş dediğin, yalandan ağlayan adamlar, o şekilde Almanya pahalı diye ağlayanlardan bir Allah'ın kulu Türkiye'ye gelmez, gelmiyorlar da zaten, gelirse salaktır. Onlar anca refah hayatın tadını çıkarıp buradaki akrabalarına ağlamayı bilirler, biliyorum benim de İtalya'da var öyle bi akrabam, adam İtalya'da fabrikada 3-4 bin euro maaş alıyor ama ağlıyor, Türkiye'de aynı işi yapsa alacağı en baba para 2000-3000 tl. Madem çok özeniyormuş o arkadaşın Türkiye'ye bıraksın da gelsin bakalım Türkiye'ye burası o kadar iyiyse kira vs. yönlerinden, ben sana söyleyeyim nah gelir.

• kafayı yemişler fiyata bak mağazaya hiç koyma daha iyi.

• Burada suçlu ne Sony nede Rockstar. Bir tanesi dünyanın en iyi oyun konsolu üreticisi diğeride dünyanın en çok gelir getiren oyunlarını yapan bir yapımcı. Adam ülkesinde 60 para birimine alıyor mu bu oyunu? Alıyor.

Oyun sektörüne ne veriyoruz? Ne satıyoruz? Sadece ithal ediyoruz. Evet aldığınız her oyun ithal demek yurtdışına çıkan döviz demek.

Gidin başınızdakilere kızın, ülkeyi yönetenlere kızın. Tl mizi pul eden zihniyete kızın. Dolar üzerinden algı varmış! spekülasyon varmış! Pehhhh Tl nin değer kazandığı 1 tane para birimi yok. Konuşturmayın daha fazla...

• serafon kullanıcısına yanıt
    sen 60tl olan bir malını gidip Venazuela'da 60 venezuela bolivarına satar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C2560DDFD

god of war zamunda ya düşmüş. Böyle çilgin fiyatlarda zamunda da hiçte yanlış gelmiyor insanın gözüne
    O kadar uzun zamandır Orjinal kullanıyorum ki yazını yeminle şimdi anladım. Zamunda demek.
  • Firmalarda suç yok boşa laf etmeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her seferinde konu nasıl siyasete geliyor anlamıyorum. Dış mihrakların oyununa gelmeyin :) ehonomi çoğ eyi

• Bu fiyatlar insani korsana itiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: secokul

Bu fiyatlar insani korsana itiyor.

Konsol da korsan yok istesende oynayamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Amerika’da Avrupa’da ev fiyatları-kiraları çok yüksek. Almanya’daki arkadaşım çok imreniyor ülkemizdeki bu imkana. Siz tutup 1000 euro vermiyorsunuz evde oturmak için. Bu yüzden olayı sakın gereksiz yere siyasete çekmeyin. Adamlar 1400 Euro asgari ücret alıyor ama 1000’i kira, su desen 50 cent (3 liraya yakın yani)

Elbette oyun fiyatları olması gerekenden biraz yüksek ama bu sizin hayinlik yapıp Amerika’ya kazandırmanızı gerektirmiyor. Ben ülkem için vatan için TR store’dan satın alacağım.
    Ne içtiysen bizede ver ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Amerika’da Avrupa’da ev fiyatları-kiraları çok yüksek. Almanya’daki arkadaşım çok imreniyor ülkemizdeki bu imkana. Siz tutup 1000 euro vermiyorsunuz evde oturmak için. Bu yüzden olayı sakın gereksiz yere siyasete çekmeyin. Adamlar 1400 Euro asgari ücret alıyor ama 1000’i kira, su desen 50 cent (3 liraya yakın yani)

Elbette oyun fiyatları olması gerekenden biraz yüksek ama bu sizin hayinlik yapıp Amerika’ya kazandırmanızı gerektirmiyor. Ben ülkem için vatan için TR store’dan satın alacağım.
    Merhaba, Almanya'da ki arkadaşınıza söyleyin lütfen. Türkiye'ye gelip bizimle yaşasın.

Yurt dışında yaşayıp, efendim Türkiye'de hayat şöyle güzel, böyle iyi muhabbeti yapacaklar varsa, onları da Türkiye'ye bekliyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dog of Xbox

quote:

Orijinalden alıntı: secokul

Bu fiyatlar insani korsana itiyor.

Konsol da korsan yok istesende oynayamazsın

Alıntıları Göster
    5.05 Ps4 kırıldı haberin yok galiba

• fiyat çok uygun hemen 3 tane ultimate edition kaptım bu fırsatı kaçırmayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

5.05 Ps4 kırıldı haberin yok galiba

Hocam kırılsa ne olacak offline bir konsol ölü bir konsoldur her daim.
  • Bu iş böyle dolarla getirip çarpıp satarak gitmez.

Spotify benzeri şekilde Türkiye'ye özel fiyatlandırma lazım artık. Spotify yurtdışında 10 dolar iken Türkiye'de 14 TL. 10 doları çarpıp 40-50 TL'den abonelik satmaya kalksa Spotify kimse almazdı.

Oyun yapımcılarında aynı şekilde davranması gerek. Bölge kilidi denen olay çok güzel çalışıyor zaten. 60 dolarlık oyunu Türkiye'ye özel 80-90 TL'ye çıkar peynir ekmek gibi satılsın. Ham madde yok ürün yok sonuç olarak. Spotify bile müzik yapımcılarına lisans ücreti ödeyerek kar edebiliyorsa ülkemizde, oyun dağıtıcılarıda çok rahat kar edebilir...

Edit: Bunun olması için herkesin tepki gösterim satın almaması lazım. Korkarım ki firmalar bu fiyatları rahat rahat açıklayabildiklerine göre millet satın alıyor demek ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 6 Haziran 2018; 10:34:3 >
  • Orijinal elden gidiyeah, korsan geliyeah.

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Xbox cephesinde dediğinuz olay var. Ayda 30 tl'ye Gamepass ile 100un üzerinde oyun var.

Aynı sekilde Ea Access yıllık 65 tl'ye bir sürü oyun veriyor. Bu hizmetler Ps cephesine gelmeli

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.