Şimdi Ara

[GÜNCELLEME-V4.0(4.2.2)] Samsung Galaxy S4 Rom v4.0 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
13.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Zipin içinden System/app den uygulamalarını silmen gerej ancak gravitiy box otomatik açılacak şekilde ayarlandıysa onun içinde dosyalarını arayıp bulman gerek işlem bitince Zipin imzasını silip tekrar imzalaman gerekir

Gravity boxu biz aciyoruz anlatimda oyle imzalama kismi nasil olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sileceğin dosyaları sil

zipin içinde META-INF Klasöründe
    CERT.sf
    CERT.rsa
    MANIFEST.MF
    dosyaları bunları silip zipi kapat aşağıdaki konudaki imzalama aracı ile imzala yeni zip oluşur başında signed oluşan
    http://www.xda-developers.com/android/tool-to-auto-sign-multiple-apks-and-zips/
  • Dünkü linkten indirdim, rom çok güzel özellikle samsung menü sevenler için.

Arkadaş yazısındaki gravitbox, vipermod gibi yerleri editlemiş ve kaldırmış. Temiz rom upload ediyor olabilir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Dünkü linkten indirdim, rom çok güzel özellikle samsung menü sevenler için.

Arkadaş yazısındaki gravitbox, vipermod gibi yerleri editlemiş ve kaldırmış. Temiz rom upload ediyor olabilir ;)

İnsallah bakalim

• LİNK EKLENDİ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Zipin içinden System/app den uygulamalarını silmen gerej ancak gravitiy box otomatik açılacak şekilde ayarlandıysa onun içinde dosyalarını arayıp bulman gerek işlem bitince Zipin imzasını silip tekrar imzalaman gerekir

Mesut abi Romda xposed gravity vs sisteme entegre halde. Statusbar transparanlığı vb işlemleri ordan alıyo zaten. Benim o programları roma dahil etme amacım herkes düzenlemesini kişiselleştirmesini ona göre yapsın diyeydi.
    Sadece romdan silmek istediğiniz uygulamaları silin ve telefonunuza yükleyin..
  • Tesekkurler rom icin indiriyorum su anda eline saglik hocam

• 16gb gmd sorunsuz çalışıyor tam s4 çakması ilginç ve farklı bir çalışma tebrikler,unsalicmez arkadaşıma teşekkürler
    story album hatası var 2.hat sorunsuz ancak kilit ekranında hizmet yok bildirimi mevcut, türkçe çeviri yetersiz g-play sınırsız uygulama asphalt8 vs stok rom da inmeyenler açık
    s not widget çalışmıyor hızlı bir rom şarj a bakıcaz artık görünenler bunlar biraz kullanalım s4 görünümlü gmd mizi
  • story album hatası var 2.hat sorunsuz ancak kilit ekranında hizmet yok bildirimi mevcut,
    türkçe çeviri yetersiz g-play sınırsız uygulama asphalt8 vs stok rom da inmeyenler açık
    s not widget çalışmıyor kapat seçeneklerinde yeniden başlat yok
    hızlı bir rom şarj a bakıcaz artık görünenler bunlar biraz kullanalım s4 görünümlü gmd mizi

benim yazdıklarım gece 2 gibi upload edilen içindir sabah 5 gibi yeniden yüklenen rom u denemedim
    bilginize arkadaşlar
  • 2 tane kilit ekranı geliyor ilkinde hizmet yok yazıyor onu geçince tekrar bi tane geliyor orada operatör adı yazıyor bunu nasıl düzeltebilirz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae74_67

story album hatası var 2.hat sorunsuz ancak kilit ekranında hizmet yok bildirimi mevcut,
    türkçe çeviri yetersiz g-play sınırsız uygulama asphalt8 vs stok rom da inmeyenler açık
    s not widget çalışmıyor kapat seçeneklerinde yeniden başlat yok
    hızlı bir rom şarj a bakıcaz artık görünenler bunlar biraz kullanalım s4 görünümlü gmd mizi

benim yazdıklarım gece 2 gibi upload edilen içindir sabah 5 gibi yeniden yüklenen rom u denemedim
    bilginize arkadaşlar

1.Story Albüm hatası nedir???
    2.Türkçe çevirisi yetersiz olan yer neresi?
    3.Ayarlar/Cihazım/Kilit Ekranı/Kişiselleştirme'den en alttaki 'Taşıyıcı metin'e girip İster gizleyin ister kendinize özel bişey yazın size kalmış ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre845

2 tane kilit ekranı geliyor ilkinde hizmet yok yazıyor onu geçince tekrar bi tane geliyor orada operatör adı yazıyor bunu nasıl düzeltebilirz.

1.Açıklamada Sistem kilit ekranını nasıl kapatıcağın yazıyor
    2.Hizmet yok sorunu için Ayarlar/Cihazım/Kilit Ekranı/Kişiselleştirme'den en alttaki 'Taşıyıcı metin'e girip İster gizleyin ister kendinize özel bişey yazın ;)
  • story album malesef durdu hatası veriyordu bende
    rehber-telefon bölümünde ingilizce kısımlar mevcuttu
    s not 4x4 widget çalıştıramadım
    kameradan çekilen resme galeriye geçiş çok yavaş ve galeri hatası veriyordu malesef galeri durdu diye
    2.simde 3g çalıştıramadım
    eklediğim ekran ss deki gibi kasılmalar oldu stabil çalıştıramadım

[GÜNCELLEME-V4.0(4.2.2)] Samsung Galaxy S4 Rom v4.0

• ayrıca bendeki hat avea olmasına rağmen resimdeki kısımdaki vodafone ve turkcell nereden geldi anlamış değilim
    stok roma döndüm doğrusu
    bu yazdıklarım tamamen benim cihazımla ilgili sıkıntılar olabilir dediğim gibi 16 gb model belki tam oturmadı yapısı itibariyle
  • viperandroid,xposed ve gravity box neden silindi arkadaşlar,sorun mu yapıyordu?kendimiz yüklesek problem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

viperandroid,xposed ve gravity box neden silindi arkadaşlar,sorun mu yapıyordu?kendimiz yüklesek problem olur mu?

Hayir kendin yuklersen problem olmaz

• tamam hocam teşekkür ederin yükledim...
  • şu ana kadar herşey 10 numara görünüyor yalnız kilit ekranını bazen 2-3 kez açmak zorunda kalıyorum sanki üstüste 3-4 sayfa çeviriyormuşum gibi sonra açılıyor.kilit ekranı için verilen talimatları da takip ettim halbuki.ilginç.
  • Telefonu alınca bunu kurmayı dusunuyorum. Ancak sıfır alacagım garantili yani. Garantiye unroot yapıp göndersem anlasılır mı rootladıgım ?
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    hocam sizede sorayım belki vardır bilginiz 16 gb gmd var ve atom ,stock rom hariç arka kamera açılmıyor varmı çözümü ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.