Şimdi Ara

[GÜNCELLEME-V4.0(4.2.2)] Samsung Galaxy S4 Rom v4.0 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
13.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tek eksiği benim telefonda da kamera uygulaması yok inşallah yeni versiyonlarda bu problemi çözerler. Birdi ekran alıntısı yapmayı bulamadım yardımcı olabilirmisiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazsoy

indiriyorum roomu bakem nasıl olmuş stok Roomda günde iki kez sarj ediyorum umarım bu daha iyidir
    Arkadaşlar Uygulamayı Yükledim Bazı Hatalar Söz Konusu Ekran kiliti Ve Acılışı Yavaş Yeniden Başlat Seçeneği kaldırılmış Ve blackmart alpha kurdum uygulamalar iniyordu faat bu rooma kurdukdan sonra yükleme başarısız oldu hatası alıyorum çözümü nedir bilen warmı yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkkoOkan -- 8 Mart 2014; 16:23:00 >
  • kenar çubuğu geri tuşuna basılı tutunca falan gitmiyor yapıştı bunu kaldırmanın bir yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlaR?
  • romu yapan arkadaş v5 versiyonunu hazırladı fakat internetindeki sorundan dolayı upload edemedi bekliyoruz
  • Arkadaşlar, konunun başından sonuna kadar tüm yorumları tüm sorunları tek tek okudum. Bunu yapan ve paylaşan arakadaşlarıma da bu açıklamayı yapmayı borç bildim ayrıca teşekkür ederim. başından beri bahsedilen sorunların hiçbirisi yok. Ben böyle bir rom görmedim yani kasayıda değiştirsem cihaz bildiğiniz harika bir s4 oldu. Hızı stabilitesi kamerası müziği widget ları uygulamaları çift sim kartın sorunsuz çalışması şarj performansı görüntü ve kamera kalitesi orjinal temanın kesinlikle sorunsuz olması akıcılığı nasıl böyle yaptılar bilmiyorum ama inanın bütün romları denedim bu dehşet güzel bir şekilde STABİL..... Çift sim kartı aktif olarak kullanıyorum. biri özel biri şirket hattım olduğu için. kilit ekranı için sorun yazmış arkadaşlar hayır kesinlikle sorun yok.
    Yüklesemmi diye düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için ve konu sahiplerine ayrı ayrı teşekkür etmek için yazdım bunları.
    Bu arada benim cihaz 4GB Siyah ve 32GB Toshiba class10 SD kart var. ve yüklediğim rom Discovery_BySoundMaker v4.0.zip

• Görsellik romu. Performans : 0.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Görsellik romu. Performans : 0.

Malesef katılmıyorum üstadım. Sitedeki tüm Custom romlardan çok çok daha iyi hatta kusursuz diyebilirim. Performansı en güçlü ve en stabil rom bu.
    Yanlış anlamayın bundan önce Orjinal Galaxy S4 kullanıyordum maddi sorunlardan dolayı sattım ama inanın pişman değilim. Ve asıl diyeceğim şu ki, bu rom orjinal s4 den daha stabil çünkü s4 ü kullananlar bilir gereksiz bir sürü ek özellikle cihaz kasılır hale geliyor. sözde 16GB açılışta 8.70GB gibi bir hafıza kalıyor. Ve özel dosyalarınızı da atınca müzik video resim vs. 2-3GB kalan bir hafıza marketteki paralı almış olduğum uygulamaların 2 tanesini bile yükleyemiyorsunuz. Ve ana sayfalara widget ları eklediğiniz zaman bayağı bir şekilde sayfa geçişlerinde kasılıyor. Sonuç itibarı ile bu cihaz bana göre çok daha verimli ve bu romla da orjinal romu gibi ayrıca hayat buldu. Diğer romların hepsini kullandığım ve enaz birer hafta test ettiğim için bunu söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: divani

quote:

Malesef katılmıyorum üstadım. Sitedeki tüm Custom romlardan çok çok daha iyi hatta kusursuz diyebilirim. Performansı en güçlü ve en stabil rom bu.
    Yanlış anlamayın bundan önce Orjinal Galaxy S4 kullanıyordum maddi sorunlardan dolayı sattım ama inanın pişman değilim. Ve asıl diyeceğim şu ki, bu rom orjinal s4 den daha stabil çünkü s4 ü kullananlar bilir gereksiz bir sürü ek özellikle cihaz kasılır hale geliyor. sözde 16GB açılışta 8.70GB gibi bir hafıza kalıyor. Ve özel dosyalarınızı da atınca müzik video resim vs. 2-3GB kalan bir hafıza marketteki paralı almış olduğum uygulamaların 2 tanesini bile yükleyemiyorsunuz. Ve ana sayfalara widget ları eklediğiniz zaman bayağı bir şekilde sayfa geçişlerinde kasılıyor. Sonuç itibarı ile bu cihaz bana göre çok daha verimli ve bu romla da orjinal romu gibi ayrıca hayat buldu. Diğer romların hepsini kullandığım ve enaz birer hafta test ettiğim için bunu söylüyorum.

Bu romu ve neredeyse tüm romları bende denedim ama hocam bu romda şarj çabuk bitiyordu . GTA SA orta grafikte bu romda kasarken Nexus romda hiç kasmadan akıcı bir şekilde oynatıyordu. Tamam görsellik güzel, widgetler şekilli falan ama bana performans lazım Bana göre en iyisi Nexus hocam

• quote:

quote:

quote:

Bu romu ve neredeyse tüm romları bende denedim ama hocam bu romda şarj çabuk bitiyordu . GTA SA orta grafikte bu romda kasarken Nexus romda hiç kasmadan akıcı bir şekilde oynatıyordu. Tamam görsellik güzel, widgetler şekilli falan ama bana performans lazım Bana göre en iyisi Nexus hocam

Valla hocam harbiden o kadar rom kullandım inan Nexus v2 yi senin bu mesajından sonra buldum ve yükledim gerçekten çok iyi yani bir anda bütün fikirlerim değişti ama daha bir hafta kullanmam lazım ki tam kanaat getireyim.
    Ve ne yalan söyleyim arkadaşlar ben nexus v2 yi kullanmamışken yukarıdaki yazıyı yazdım bu nexus çok daha iyiymiş:))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam harbiden o kadar rom kullandım inan Nexus v2 yi senin bu mesajından sonra buldum ve yükledim gerçekten çok iyi yani bir anda bütün fikirlerim değişti ama daha bir hafta kullanmam lazım ki tam kanaat getireyim.
    Ve ne yalan söyleyim arkadaşlar ben nexus v2 yi kullanmamışken yukarıdaki yazıyı yazdım bu nexus çok daha iyiymiş:))

En iyi rom bu hocam şu an için Teşekkürler.

• eren..34 kullanıcısına yanıt
    iyi akşamlar, linkler ölmüş arkadaşlar yeniden rica edebilirmiyiz.
  • sensizsoldum S kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi arkadaşa PM gönderebilirsin.

• ROM nasıl acaba yukleyecemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.