Şimdi Ara

Güncelleme Yapmaya Değer Mi?(Güncelleyenlerden cevap bekleniyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güncellemenin getirdiği yeniliklere baktım.Bence çok kayda değer bir şey yok.

Daha güncelleme yapmadım sizce yapmalı mıyım?
    Performans artışı var mı?
    Pil performansında artış var mı?

Not:Ayarların değişmesi ve yeni tema benim için önemli değil.

Edit:Güncellemeyi yaptım arkadaşlar.Yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbird1996 -- 5 Mart 2014; 19:47:02 >

• Cok haklsn valla benim icin bu guncellemenin hicbir faydasi yok ben cift tiklamayi bekliyordum oda yok
  • ynskrmk Y kullanıcısına yanıt
    Yok farkında değilim .moderatör müsün bilader sen? Gereksizse silinir.Daha 2 tane mesajın var bana burda racon kesmeye kalkma.Ayrıca konuyu da açıklamak gerekirse pil ve ya performans konusunda güncellemede sıkıntı çıkarsa rom atmam gerkecek ve benim bununla uğraşacak vaktim yok.Ana konudada yazdığım hususlar hakkında bir bilgi yok.ha sen şimdi bunu da okumazsın uzun diye ama şunu anlatıyorum HER İŞE BURNUNU SOKMA.
  • Scorpion™ kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum kardeşim ayarlar önceden daha estetikti.ben nova launcher kullanıyorum.prime versiyonunda çift dokunuşla tuş kilidi var.onunla idare ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbird1996

Aynen katılıyorum kardeşim ayarlar önceden daha estetikti.ben nova launcher kullanıyorum.prime versiyonunda çift dokunuşla tuş kilidi var.onunla idare ediyorum

Gercekten onceki ayarlae daha kullanisli idi iyice sogdum bu firmadan vereceksen adam akilli bir guncellem ver bir tane tema eklemeisler ayarlari degistirmisler birde led koymuslar bide bunu uzattilar durdular sanki bise yaptilar
  • quote:

Arkadaşlar güncellemenin getirdiği yeniliklere baktım.Bence çok kayda değer bir şey yok.

Daha güncelleme yapmadım sizce yapmalı mıyım?
    Performans artışı var mı?
    Pil performansında artış var mı?

Not:Ayarların değişmesi ve yeni tema benim için önemli değil.

Ram kullanimi 100 mb falan bende dusmus 590 kullaniyprdu guncellmeden once simdi 496 kullaniyor faydasi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion™

quote:

Gercekten onceki ayarlae daha kullanisli idi iyice sogdum bu firmadan vereceksen adam akilli bir guncellem ver bir tane tema eklemeisler ayarlari degistirmisler birde led koymuslar bide bunu uzattilar durdular sanki bise yaptilar

Alıntıları Göster
    Ne bekliyorsunuz galaxy s5 romu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ynskrmk

Hee birazda ondan fazlasini
  • quote:

komik mi ?
    Yaptım gitti o zaman zaten çok bişey değişeceğe benzemiyor bu ban benden gmd ye gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThewatermeloN

quote:

komik mi ?

değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThewatermeloN

quote:

komik mi ?

+99
  • quote:

Yaptım gitti o zaman zaten çok bişey değişeceğe benzemiyor bu ban benden gmd ye gelsin

Bunlarda benden gelsin kardes...

Sen illa sövdürtecen olan bana olacak zaten kulağın çınlamıştır biraz
  • Bari cift tiklama ile uyandirma gelseydi bi ise yaradi bu guncellemnin hicbir anlami yok
  • quote:

Bari cift tiklama ile uyandirma gelseydi bi ise yaradi bu guncellemnin hicbir anlami yok

Büyütmeyin bu kadar. 4.4 gelecek zaten kullanın işte. Adamlar şükredin ki güncelleme veriyor.
  • quote:

quote:

Bari cift tiklama ile uyandirma gelseydi bi ise yaradi bu guncellemnin hicbir anlami yok

Büyütmeyin bu kadar. 4.4 gelecek zaten kullanın işte. Adamlar şükredin ki güncelleme veriyor.

Sen bida benim yazdiklarimi elstirme rica ediyorum sabri sinama
    Bu guncellemeyi vermeselerde olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion™ -- 4 Mart 2014; 18:08:22 >
    Abi onu bile geçtim şu iğrenç launcheri kaldırsınlar bari verdikleri temadada ne mesaj menüsü ne arama menüsü değişmiş.koymuşlar bi duvar kağıdı birde menü simgesi vermişler yeni tema diye.Sırf verdik demek için verilmiş bir güncelleme.
  • quote:

Abi onu bile geçtim şu iğrenç launcheri kaldırsınlar bari verdikleri temadada ne mesaj menüsü ne arama menüsü değişmiş.koymuşlar bi duvar kağıdı birde menü simgesi vermişler yeni tema diye.Sırf verdik demek için verilmiş bir güncelleme.

+∞ cok halisin
    Bunlar vermese 4.4 ü gionne vericek.yani her türlü 4.4 bizde çünkü mtk çalışıyoruz diye mesaj yayınladı.eğer kodları gmd aldıysa gionne hayli alır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.