Arkadaşalar nvidia geforce 6200TurboCache ekran kartı sahibiyim [3-4 yıl filan oldu] daha hiç güncelleme yapmadım yardım edebilir misiniz?*
İşletim sisteminiz nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
İşletim sisteminiz nedir ?
Ben pek bilmiyorum bu konuları işletim sistemime nerden bakabilirim?
Yani Windows XP mi Vista mı 7 mi nedir hangisi
Windows xp
nVidia'nın sitesi hata veriyor şu anda sonra deneyin diyor. Açıldığında forumda olursam veririm linki. Google'dan nvidia driver diye arat ilk linke gir,
Product Type : GeForce Product Series : GeForce 6 Series Operating System : Windows XP Language : English (US)
seç search'e bas
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
nVidia'nın sitesi hata veriyor şu anda sonra deneyin diyor. Açıldığında forumda olursam veririm linki. Google'dan nvidia driver diye arat ilk linke gir,
Product Type : GeForce Product Series : GeForce 6 Series Operating System : Windows XP Language : English (US)
seç search'e bas
çok sağol
O ekran kartına güncelleme yapınca performans filan artacak sanıyorsan bu düşünceyi unut.
O ekran kartı 6xxx serisinin giriş seviyesi bir kartıdır, verdiği performansı bırak yediği remden dolayı yarardan cok zararı vardir. Ama en azından slotun pci-expmiş birde bu açıdan bakmak lazım...
Bu arada senin kartın Windows 7 güncellemesi indirilebiliyor fakat XP için olanı aratınca sonra deneyin diyor.
hepinize teşekkür ediyorum. Ben sorunu hallettim iyi bayramlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme