< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güncelleme yarışında bu defa Xiaomi lider (2. sayfa)
-
-
Ziya ne alaka poco X3 pro 2 sene guncelleme aldı kime dedin sen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaomiyi savunmak için yer arama a52 s 2021 den beri 3 büyük güncelleme aldı Samsung ve hala güvenlik güncellemeleri alıyor poco X3 pro güvenlik guncellemesi almiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
La bi sus la Amoş başlatma Xiaomi'ne
s20 fe aydan aya güncelleme alıyor.
-
@AlphaCentauri
Benim Mi 10T pro'yu MIUI14'te hem de mart 2023 yamasında bıraktılar. Xiaomi'nin MIUI 12.5 ve 13 garabetlerinden sonra güncellemeleri toparladılar fakat desteği kestiler. Ne anladım bu işten
-
2 veriyor zaten. Onu da vermiş.
-
Android 13 piyasadayken, 2023'ün şubat ayında çıkan telefon android 12 ile piyasaya sürülüyor. Ben telefonu Mayıs ayında aldım. Aldıktan bir hafta sonra update geldi zaten 13 oldu. Zaten kutudan 13 ile çıkmalıydı. O zaman 2 büyük güncelleme veren xiaomi, poco x5 pro 5g ye de android 15 i vermek zorundaydı. 15 vermemek için piyasaya 12 ile sürüldü. Bu bir planlı eskitme stratejisi. Eskisin de hemen yenisini alsınlar.
Taktik bu zaten. a13 tanıtılır üzerinden 6 ay geçer yeni telefon a12 ile çıkar. 6 ay sonra a13 olur. Al sana 1nci ana güncelleme. Tabi bu arada a14 tanıtılmış olur hep 1 seri geriden gelinir. Nihayetinde 15 konuşulurken ve çıkmak üzereyken 14 verilir dükkan kapatılır.
Oğluma a35 aldım geçtim. A14 ile geldi A18 dahi alacak ve 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü var.
-
Samsung güzel. Güle güle kullanın. Hem direkt son sürümle gelmiş. Samsung dan ucuz ve özellikleri fiyatına göre iyi diye, fiyat/perfomans telefonu diye xiaomi ye yöneliyoruz. Bu sefer yazılım desteğinde kötü. Ama rekabet ileride xiaomi yi de zorlar. Satılan telefonlarına 5 yıl yazılım desteği sözü verirler ama şimdi değil. Biraz Samsung prim yapsın bu konuda da öyle. Gerçekten Android 13 çoktandır vardı piyasada. Poco x5 pro nun Android 12 ile çıkması çok saçmaydı. Ama Android 14 verileli birkaç ay olmuştur hyperos ile birlikte. Yani bilgisayar alıyorsunuz yeni seriden ama üzerinde windows 10 ile gelmesi gibi birşey 11 varken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanyurtseven -- 13 Ağustos 2024; 2:45:46 >
Cihaz almadan önce destek varmı cihaza işlemcisi öncelikle yurt dışında ve bizde çalışma var ise ona göre cihaz alır bootloader kilidini acar sağlam bir custom rom kurar hayatıma devam ederim Samsung u bekle xiaomi yi bekle hiç uğraşamam....... Elimde 3 cihaz var postmarket os droidian Ubuntu ve Windows 11 dahil kurulmakta..... Tüketici kendini düşünecek ona göre cihaz alacak.... Saygılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X