Şimdi Ara

Güncelleme yarışında bu defa Xiaomi lider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme yarışında bu defa Xiaomi lider

Xiaomi, 2024 yılı Ağustos ayı güvenlik güncellemesi ile yine hızını gösterdi. Marka, 1 Ağustos itibarıyla MIX FOLD 4 modeline bu güncellemeyi sunarak süreci başlattı ve şimdiye kadar toplamda dört farklı cihaz için bu önemli güncellemeyi sağladı. Xiaomi, cihazlarının güvenliğine büyük önem veriyor ve düzenli olarak güncellemeler yayımlıyor. Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi'nin, bu hamleleri kullanıcılarını da fazlasıyla memnun ediyor.

Ayrıca Bkz.Bu listedeki cihazların hiçbiri Android 15 güncellemesini alamayacak

Ağustos 2024 Güvenlik Güncellemesi kapsamında Xiaomi, MIX FOLD 4, Redmi K50 Ultra, Redmi Pad ve Redmi Note 11 modelleri için bu yeni yazılımı kullanıma sundu. Güncellemeyi henüz almamış olan cihazların da yakın bir zamanda bu güvenlik yamasını indirebileceği belirtiliyor. Şu anda, Xiaomi birçok akıllı telefon modeli için Ağustos 2024 güvenlik güncellemesini test ediyor ve aynı zamanda HyperOS 2.0 güncellemesi üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

MIX FOLD 4 modeli OS1.0.9.0.UNVCNXM sürümü ile güncellenirken, Redmi K50 Ultra OS1.0.7.0.ULFCNXM sürümü ile, Redmi Pad ise OS1.0.4.0.ULYMIXM sürümü ile yeni güvenlik yamasına kavuştu. Redmi Note 11 kullanıcıları da OS1.0.7.0.TGCMIXM sürüm numaralı güncellemeyi almış durumda. Bu güncelleme, potansiyel güvenlik açıklarına karşı koruma sağlayarak veri sızıntılarını engelliyor. Son olarak, Xiaomi, Redmi ve POCO serisi birçok modelin yakın zamanda bu güncellemeyi almaya başlayacağını belirtelim.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/09/xiaomi-fastest-brand-release-august-2024-security-patch/

• Şaka gibi yahu, benim poco x3'e vadettikleri 2. büyük güncelleme bile gelemedi, geri çektiler. Açıkça şöyleyeyim, güncelleme isteyen Xiaomi veya alt markalarını almasın. Artık 4-5 yıla kadar güncelleme veren markalar var sonuçta.

• Yalan haber Güncelleme yarışında bu defa Xiaomi lider 

• ANIL.K A kullanıcısına yanıt

Poco x3 promu x3 nfcmi her ikisidə 2 guncellemesini aldı evet samsung giriş segmente bile 4 yil güncelleme verirken bu xiaomi amiral gemilerine 3 yıl güncelleme vadediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atma Ziya.

• Poco x5 pro 5g kullanıyorum. Android 15 almayacaklar listesinde var. Lanet olsun. Poco yu pok alırım bir daha. Samsung'tan şaşmayacaksın ya. Google servisleri olsa Huawei de güzel. Hani 3 büyük güncelleme vardı. Android 12 ile geldi üzerinde. Zaten aldıktan 1 hafta sonra Android 12 den 13 e yükseldi. Şimdi 14 var üzerinde. Bitti mi yani? Ağustos ayı yaması gelmedi daha. Telefonu alalı 14 ay oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanyurtseven -- 9 Ağustos 2024; 17:27:18 >
  • Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Poco x3 pro, Miui 14 güncellemesini kapanma sorunları yüzünden geri çektiler, manuel rom atabiliyorsunuz ama.

Poco X3 Pro 2021 Mart'ta çıkmış. O tarihte çıkan hangi orta segment cihaz hala güncelleme alıyor? Var mı bir örnek?

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Telefon sadece 1 yıl güncelleme aldı diyorum, son güvenlik güncellemesi tarihi : 2022-05-01. 2. Büyük güncelleme sözünü verip yayınladıktan hemen sonra geri çektiler. Bana sadece 1 yıl güncelleme alan örnekler gösterirseniz güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL.K -- 9 Ağustos 2024; 18:22:25 >
    Pocolar Redmiler giriş hatta orta seviye cihazlar lite telefonlar hep böyle. Sağlam bir yazılım desteği isteyen Xiaomi'de en tepe modelleri alması gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Neden geri çektiler X3 oto ya 14 çok geç geldi bildiğim

• Sene2024 S kullanıcısına yanıt
    Yd almak lazım onlarıda tr ye güç yetmez

Benim cihaz 2 android 3 sene güvenlik aldı hatta çin de Haziran falan da aldı çıkış Mart miuı 12 den hyperos a kadar hyperos dahil aldı poco f3

• Ağa mi 10 lar miuı 11 den hyper osa kadar aldı şaka maka

• Samsung A1x , M1x serisine bile 4 yıl android 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü verdi

7000 liralık telefonlar

S20 fe

• ziyaa

Ne gibi sıkıntıları vardı 14 le

Poco f3 ortak lansmanı oldu hyper os aldı 2 alma ihtimali de varmış a13 tabanlı

• garantinin bitmesine 5-6 ay kala güncellemeyi kestiler. büyük güncelleme gelecek dediler 1 yıldır ağaç olduk. Ben vazgeçtim, sattım.Yakın zamanda da aynı markaya geçmem artık. poco x3 pro

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.