Şimdi Ara

Güncellemeden sonra American Megatrends

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Microsoft geçitğimiz aylarda Windows için 2004 sürümünü yayınladı. Ben de Windows Update'de bu güncellemeyi bulamayınca Microsoftun sitesinden yükleme sihirbazını indirdim. O da gerekli dosyayı indirdi sonra da yüklemeye başladı. Bilgisayar güncellemeyi yaptıktan sonra her açılışta American Megatrends hatası veriyor.

Bu hata verildiğinde F1 tuşuna basmamı istiyor ve beni Bios'a gönderiyor. Biosta ise Boot Menu'den Windows Boot Maneger seçeneğini seçtiğimde bilgisayar açılıyor.

Bilgisayarın açılmasında sıkıntı yok fakat her seferinde bu işlemi yapmaktan sıkıldım. Çözümü nedir bilen birisi yardım ederse çok mutlu olacağım.

Güncellemeden sonra American Megatrends

• Yeni çıkan güncellemeler her zaman stabil çalışmayabiliyor ve bazen dosyalar silinebiliyor microsoft da güncelleme yapmadan bilgisayarı yedeklemeyi öneriyor. Yapabiliyorsanız güncellemeyi geri alın. Bunu da deneyebilirsinizhttps://www.asus.com/tr/support/FAQ/1010992/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rollersis

Yeni çıkan güncellemeler her zaman stabil çalışmayabiliyor ve bazen dosyalar silinebiliyor microsoft da güncelleme yapmadan bilgisayarı yedeklemeyi öneriyor. Yapabiliyorsanız güncellemeyi geri alın. Bunu da deneyebilirsinizhttps://www.asus.com/tr/support/FAQ/1010992/
    Bilgisayar zaten yedekliydi. Geri yükleme yaptım. Sonra format attım gene düzelmedi.
  • Unrivalld kullanıcısına yanıt
    Harddiskiniz sağlamsa linkteki işlemleri deneyin.
  • Rollersis R kullanıcısına yanıt
    Deniyeceğim. Umarım düzelir. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.
  • Merhaba;

WD diskiniz SMART uyarısı veriyor. Bu diski yedeklemeniz ve değiştirmeniz öneriliyor.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.