Geçenlerde Xbox 9.Nesil kol aldım. Bir de Bluetooth adaptörü aldım.
Cihazı iyi güzel bağladım, ayarlarımı yaptım oynadım. Bilgisayarı kapattım açtım baktım o ne?
Kol tanımlı olmasına rağmen X düğmesine basmama rağmen ışık yanıp sönüyor. Bu cihazı kullanan diğer kullanıcılara soruyorum onlarda böyle bir sorun yok.
Adamlar bir kere bağlıyorlar her zaman kullanıyorlar. Bense kullanmak için hep bağlamak zorundayım. Hadi diyelim böyle idare edelim diyeceğiz bu sefer de ayarlar siliniyor.
Çözümü bilen yazsın dua edeceğim kendisine.
Güncellemeden sonra American Megatrends
Merhabalar,
Microsoft geçitğimiz aylarda Windows için 2004 sürümünü yayınladı. Ben de Windows Update'de bu güncellemeyi bulamayınca Microsoftun sitesinden yükleme sihirbazını indirdim. O da gerekli dosyayı indirdi sonra da yüklemeye başladı. Bilgisayar güncellemeyi yaptıktan sonra her açılışta American Megatrends hatası veriyor.
Bu hata verildiğinde F1 tuşuna basmamı istiyor ve beni Bios'a gönderiyor. Biosta ise Boot Menu'den Windows Boot Maneger seçeneğini seçtiğimde bilgisayar açılıyor.
Bilgisayarın açılmasında sıkıntı yok fakat her seferinde bu işlemi yapmaktan sıkıldım. Çözümü nedir bilen birisi yardım ederse çok mutlu olacağım.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 878 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware