Arkadaşlar işlerin yoğunluğundan listeyi güncelleyemedim, domain süresi dolmuş onu bile unuttum bir domain firması alıp satılığa çıkarmış. Başka bir domain üstünden tekrar açacağım arkadaşlar bu haftasonu.
inşallah hocam mükemmel olur dogrusu.... ayın 26sı oldu hangi site üzerinden acacaksın acaba...
Merhaba arkadaşlar, Bana, TRT Radyo3'ün url'si gerekiyor. Bir akadaş yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: yilmazcan2
Merhaba arkadaşlar, Bana, TRT Radyo3'ün url'si gerekiyor. Bir akadaş yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler...
mms://95.0.159.133/RADYO3
iyi eğlenceler ;)
pal fm in pls si gerekiyor arkadaşlar.
birde türkçe remix çalan radyolar biliyorsanız onların plslerini paylaşırmısınız?? örneğin cuma cts akşamları mix çalanlar yada sürekli çalanlar
Yeni liste yokmu yahu :F
exa radyo dinle yada nitro8 in yaptıgı listeden takıl artık sen bilirsin... elimizde bunlar var...
İndirme adresini tıklayınca site açılıyor ve başka adresler falan çıkıyor.Bağlantıyfı farklı kaydet yaptım,winamp tanımlı olarak açıyorum,liste eklenmiyor bir türlü.Başta sürüklemiştim yine olmamıştı.Yardımcı olun lütfen.
Merhaba arkadaşlar güncel Palstation url sini bilen var mı ? Ve url sini nasıl aldığınıza öğrenebilirmiyim, hazırı sevmem ;)
PALSTATION için aşağıdaki urlyi winamp a kopyalayın..