Şimdi Ara

[GÜNCELLENDİ] Engelli kampanyası? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NewsTR

100 Mbit Engelli Tarifesinden Kullanıyorum Geçen Ay Geçtim Netspeed Den Milleniye 63,90

Ping Ve Hız Testleri İçin Konuya Bakabilirsiniz
    https://forum.donanimhaber.com/millenicom-fibernet-vdsl2-ana-konu-kulup--137832972#137918975

Alıntıları Göster
    Hocam engelli 1. derece akraban mı var onun üzerine aldığında indirim oluyor mu? Yoksa bizzat engelli 1. derece yakın akrabanın üzerine mi aldın aboneliği?

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Hocam engelli 1. derece akraban mı var onun üzerine aldığında indirim oluyor mu? Yoksa bizzat engelli 1. derece yakın akrabanın üzerine mi aldın aboneliği?

Alıntıları Göster
    Fark etmez isterseniz abonelik onun üzerine, isterseniz kendi üzerinize alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Birinci derece yakını(oğlu) engelli kampanyasından faydalanabilir.
  • quote:

Fark etmez isterseniz abonelik onun üzerine, isterseniz kendi üzerinize alırsınız.

Alıntıları Göster
    Hocam bu konuyu Birçok İSS ile görüştüm o 1. derce akraba olayı 1 Ocak sonrası kalktı dediler de. Engellinin Kendi adına abone olması lazım dediler.

Millenicom Sitesinde böyle diyor.

"Engelli ve gazi ile şehit yakını olan Millenicom müşterileri için geçerlidir."

Burada Sadece Şehitin yakını mı demek istiyor?

Siz nasıl yaptınız? 1.derece yakın akraba olarak üzerinize mi aldınız. Oldu mu?

• quote:

Hocam bu konuyu Birçok İSS ile görüştüm o 1. derce akraba olayı 1 Ocak sonrası kalktı dediler de. Engellinin Kendi adına abone olması lazım dediler.

Alıntıları Göster
    Evet yakınım üzerine aldım sorun yok.

• quote:

Evet yakınım üzerine aldım sorun yok.

Alıntıları Göster
    Hocam yakınım üzerine derken abonelik senin üstüne mi?

Hocam sanırım sende Manisa da ikamet ediyorsun. Bende Manisadayım 2. Anafartalar Mah. Bana TurkTelekom Fiber üzerinden neti verecekler. Sende mi aynısın. Ping değerlerin nasıl?

Birde kurulum kaç gün sürdü? Evrakları kendileri mi gelip imzalattı? Herhangi bir sorun yaşadın mı?

• quote:

Alıntıları Göster
    3 kere başvuru ettim , dün itibariyle 4 oldu teknofix ekibide kendince haklı kuruluma gelmek için bize millenicom dogru belge göndermesi lazım diyorlar yoksa engelli kişi kendisi başvuru etsin diyip rest cekiyorlar ben engelli bireyin oğlu oldugum halde sizin birimdeki arkadaşlarınız belge gönderirken teknofixe engelli beni gösteriyor gibi belge gönderiyormuş ama belgede 1.derece yakınıdır diye belirtmiyormuşsunuz diye söylediler bana bugun size enson email atmışlar ama siz cvp vermemişsiniz belgeyi göndermemişsiniz onlarda kurulum etmiyor buuda iptal olursa ömür boyu sizden internet almıcam özelinize gerekli kimlik paylaşımı acıklamayıda ilettim @millenicom hatamın düzeltilmesini talep ediyorum mağdur bırakmayın insanları

• Geçmiş olsun. Çok uğraştım. Millenicom ekibi size yardımcı olacaktır. Alper beye de yazabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tct123_gs

Geçmiş olsun. Çok uğraştım. Millenicom ekibi size yardımcı olacaktır. Alper beye de yazabilirsiniz.
    dostum inanmazsın ama 11 günde 1200 dakika kontorüm gitti ben sorunu dile getirdikce anlamamak için direniyorlar gibime geliyor illallah dedirttiler artık son care buraya yazim dedim
  • Maalesef boşuna zaman kaybetmişsiniz. Müşteri hizmetleri sırasıyla hiçbir şey bilmiyor. WhatsApp yine iyi ama o da aynı siz buradan halledin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tct123_gs

Maalesef boşuna zaman kaybetmişsiniz. Müşteri hizmetleri sırasıyla hiçbir şey bilmiyor. WhatsApp yine iyi ama o da aynı siz buradan halledin.
    whatsap hattıda dün belge göndericem diyorum burdan gönderim alamıyoruz diyip geçiyorlar anlam veremiyorum , engelli kampanyasından yararlandırmak istemiyorsanız acıkca dile getirin ne uğraştırıyorsunuz vatandaşı allah sabır versin vatandaşlara , ama sağolsun Alper diye bir calışan var orda o hatalı olan müşteri hizmetlerinin mesajlarını yanlış bilgi verilmiştir diye düzeltme yapıyor ama diger müşteri temsilcileri gerçekten bilerekmi ediyor bunu bilgim yok ama yinede millenicom iyidir iyidir diyorum ama müşteri temsilcileri biraz daha ilgili ve bilgili davranırlarsa daha güzel olur inşallah firmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 10 Ocak 2020; 16:44:3 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 6 Mart 2021; 11:28:53 >
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Geçişiniz olur merak etmeyin.

• tct123_gs kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 6 Mart 2021; 11:29:16 >
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aynen öyle yapacağım. Şuan memnunum zaten.

• İsteyene kod verebilirim 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz. :)

• engelli raporunu aldılar bu seferde engelli kartı lazım diyip eksik evrak msjı atıyorlar oyun oynar gibi artık sizin evrak tamamlama aşamalarınız ile oynarız artık gelen ekip onuda talep ederdi etmedi yarım yamalak iş ediyorlar donanımhaber ekibindeki ayşe hanım olmasa gerçekten yardımcı olmuyorlar bazı olaylarda allahtan bu sosyal ortamlar varda sesimizi duyurabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 14 Ocak 2020; 13:13:57 >
  • Merhaba engelli raporu alındı ise engelli kimliğe gerek yok ki raporda herşey yazıyor bilgisiz birine denk gelmişsiniz sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

Merhaba engelli raporu alındı ise engelli kimliğe gerek yok ki raporda herşey yazıyor bilgisiz birine denk gelmişsiniz sanırım
    Sorunumu dile getirdim raporu alan kişi zaten devlet tarafından engelli sayılıyor dedim :) sağolsun burdaki donanım haber ekibi ayşe hanım yardımcı olduda olayı tatlıya bagladık kapattık 1hafta oldu acılalı şimdilik iyi sıkıntı cıkarmadı
  • hocam rapor yerine kimlik çıkartın daha pratik oluyor.1 günde teslim ediyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.