Şimdi Ara

[GÜNCELLENDİ] Engelli kampanyası? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan benim üzerime.
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Diğer tüm sağlayıcılar'da abonelik sizin üzerinize olup 1. derece yakını olarak engelli paketini size veriyor. (şuan kullandığınız netspeed gibi. ) Sadece millenicom böyle bir sınır getirmiş. Alper bey bu konuda destek olup revizyon sağlarsa 1. derece yakını olup kendi adınıza aboneliği engelli paketi tanımlayabilirsiniz. Zaten her engelli raporuna 1 adet hat indirimi tanımlanması yasal hak.

Ayrıca şuan bende engelli yok paketine geçmek istiyorum mevcud aboneliğim var fakat annemin engelli indirimi var 1. derece yakını olarak faydalanmak hakkım. Alper bey destek istiyoruz.
    Size bu konuda detaylı şekilde yardımcı olması için en doğru yok web sitemizden aranma talebi bırakmanız. Bunun özel bir süreci var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tct123_gs

Şuan benim üzerime.
    Tamam abonelik sizin üzerinize, siz geçiş başvurusu yapın evraklarla babanızın engelli kimlik fotokopisini ekleyin yakını olarak bilgi verin işlem yapılır.
    1 ay ücretsiz kullanmak isterseniz referans kodu:4D531271

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 17 Haziran 2019; 18:11:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Bizde böyle bir kısıt yok. Yanlış bir anlaşılma var sanırım. Kuralları devlet belirliyor, firmalar değiştiremez.

• Efendim açıkçası müşteri hizmetleriniz hiç bir şeyi bilmiyor. Mesaj atıyorum yardımcı olrusanız sevinirim.
  • tamam arkadaşlar. İstediğim bilgiyi aldım. Teşekkür ediyorum.
    Bu başlığı incelemenizi rica ederim.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=138361184

• Müşteri hizmetleri de alper bey ile aynı bilgiyi verdi. Belgelerimi whatsapp'dan gönderdim. Geçiş ve durum hakkında bilgi vereceğim. Ben sınırlama var diye okumuştum aklımda öyle kaldı.
  • Turkcell Superbox da 50 MBps upload veriyor ? onlara neden devlet izin veriyor o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Turkcell Superbox da 50 MBps upload veriyor ? onlara neden devlet izin veriyor o zaman
    Superbox hizmetini turkcell operatörü 4g üzerinden kendisi veriyor, dsl, vdsl, fiber gibi bağlantı türlerinde türk telekom alt yapı sahibi olduğu için onlar istediği gibi toptan satışı yaparken kısıtlama koyabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt
    superonline fiber var istemiş olsa orada aynı verebilirler

Superbox için superoline bakıyor sözleşme superonline adına yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 17 Haziran 2019; 17:59:23 >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Sözleşmeyi yapan superonline ancak bağlantı türü 4g yani mobil internet pazarı için ayrı sabit geniş bant için ayrı hız profilleri mevcut.

Esasında 4g mobil internet data hatları satışları millenicom gibi toptan alıp satış yapan firmalara verilse rekabet o zaman olur ve dediğiniz olaylar olabilir.
    Maalesef ülkemizde çoğu alanda olduğu gibi firma sayısı az olunca rekabet de az oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 17 Haziran 2019; 17:56:52 >
    turk telekom 5/5 için 765 TL diyor 5 MBps veriyordur
    turk telekom 10/10 için 1500 tl diyor hediye 10 MBps veriyor 20 MBps
    Türk telekom mobil mi bu fiyatlar?

metro ethernet
    Buda sabit geniş bant, benim anlamadığım süper box ile metro,vdsl İnterneti neden karşılaştırma yapıyorsunuz.
    Superbox ile karşılaştırma yapmanız gereken ürün
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom Mobil Wifi Tarifeleri > İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/turk-telekom-mobil-wifi-tarifeleri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 17 Haziran 2019; 18:10:11 >

turk telekom mobil de kotalı veriyor sınırsız var iken kim kotalı internet işi fazla olmayan turk telekom alır sabit de her yerde altyapı iyi değildir.
    Akn kalktığı sırada mobil internet için çok açık ifadeler söylenmedi daha çok sabit geniş bant için kurallar vardı aslında mobilde türk telekom sınırsız vermesi gerekli.

akn kalktı mobil de sınırsız oldu sonra kotalı paketler satdılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.