Bildirim
[Güncellendi] Topladığım Kasanın Son Hali Nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ebrar Bilgisayar'a da bakın hocam. Biraz daha ucuz orası. -
Bakayım hocam. Topladığım parçalar uyumlu ve verimli çalışır mı bunu öğrenmek istiyorum öncelikle. -
Uyumlu hocam. Ben de dün benzer sistemi oyun için topladım. Forumda da bu sistem çok öneriliyor düşük bütçe için. -
Ebrar daha uygun lakin orada bu kasa yok, yerine bir kasa bulmam lazım. Ebrar kurulum hizmeti veriyor mu? BİOS güncellemesi de lazım malum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 6 Temmuz 2017; 12:57:30 > -
Bios güncellemesini yapıp göndeririz dediler. Whatsapp destek hattından sormuştum. -
Ebrar kasa toplama ve bios güncelleme için ücret almıyormuş. Sinerji'de bu iş 10 dolar + kdv. Yarın Ebrar'a gidip alacağım. -
-
Soru günceldir. -
Hala almadıysanız powerınızı 500W kasayı Zalman Z3 plus öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım. Ekran kartı almayacağım için psu yeter hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haberiniz olsun psunuz aslında 336 watt. 12 volt kanalını tek baz almanız gerekir. Bunun da zamanla daha düşeceğini hesaba katarsak 1050ti dan yüksek kart takamazsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X