Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajı gönderirken saate bakınız, 2 tik olursa ve atıyorum siz 14.56 da yolladınız onunda "yukarda yazılı olan" last seen today 15.00 der ise

okumus demektir
  • @palermo9 Hahaha pek kanıt yok evet. @Hakan.Turan bazen o tarihler yalan oluyor ya ama genelde işe yarar, iyi fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palermo9

quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Tek tik WhatsApp serverlarina ulasti, iki tik teslim edildi anlaminda.

okundunun bı kanıtı yok yani

Lutfen emin olmadan bukadar kesin ve yaniltici yorumlar yapmayin. Tek tik gonderildi, iki tik okundu anlamina gelmektedir. Iki iphone ile deneyip gorebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymumuy

quote:

quote:

Lutfen emin olmadan bukadar kesin ve yaniltici yorumlar yapmayin. Tek tik gonderildi, iki tik okundu anlamina gelmektedir. Iki iphone ile deneyip gorebilirsiniz.

bence sen bu kadar kesin konuşma iphoneda programdan çıksanız bile 3 dakika daha boyunca online gözüküyorsunuz, eğer ben 12.00 da programı kapadıysam sen bana 12.01 de mesaj attıysan sende 2 tik çıkar ama ben okumamış olurum mesajı, senin gibi deneyip görebilirsiniz demiyorum ben denedim ve sonuç bu

• WhatsApp'in Sıkça Sorulan Sorular kısmını oku da gör, kim yanıltıcı yorum yapıyor. "What are those green checkmarks next to my messages?" başlığına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: ymumuy

quote:

quote:

bence sen bu kadar kesin konuşma iphoneda programdan çıksanız bile 3 dakika daha boyunca online gözüküyorsunuz, eğer ben 12.00 da programı kapadıysam sen bana 12.01 de mesaj attıysan sende 2 tik çıkar ama ben okumamış olurum mesajı, senin gibi deneyip görebilirsiniz demiyorum ben denedim ve sonuç bu

O zaman bir de şunu deneyin. Programa girin ve favorites, settings gibi her hangi bir yerde bekleyin. Diğer iphone dan mesaj atın, chats kısmında, mesajı gönderen kişinin üzerine tıklayıncaya kadar tek tik kalır. Mesajı okumak için tıkladığınız zaman iki tike döner.

Sen denediğini iddaa ediyorsun, bende ediyorum.

• WhatsApp'in FAQ kisminda yaziyor diyorum, hani otesi yok, kesin kaynak.
  • quote:

WhatsApp'in FAQ kisminda yaziyor diyorum, hani otesi yok, kesin kaynak.

• quote:

whatsapp ta mesajın yanındakı tek tik iletildi iki tik okundu manasından mı

Ben öyle biliyorum.
  • arkadaşlar blackberryde kullanıyodum whatsappı gayet iyi çalışıyodu update ettim whatsappı açtığımda updating yazısı çıkıyo daha sonra sync error diye bi hata veriyo programı silip yeniden falan yükledim hala aynı hatayı veriyo bi bilgisi olan varmı yardım edebilicek ?
  • Whatsapp'deki bildirimler anlık düşmüyor telefonaNotification'dan whatsapp'i açtım ama yinede sürekli whatsapp'e girip mesajları kontrol etmem gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Whatsapp'deki bildirimler anlık düşmüyor telefonaNotification'dan whatsapp'i açtım ama yinede sürekli whatsapp'e girip mesajları kontrol etmem gerekiyor

telefonunuz jb mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

Whatsapp'deki bildirimler anlık düşmüyor telefonaNotification'dan whatsapp'i açtım ama yinede sürekli whatsapp'e girip mesajları kontrol etmem gerekiyor

telefonunuz jb mi ?

Evet jb'li
  • quote:

quote:

quote:

telefonunuz jb mi ?

Evet jb'li

cydiadan push doctor u indirin, sonrasında hard reset atın telefona..

• Arkadaşlar şimdi bende iphone var konustugum kiside nokia kullaniyor gece o yattıktan sonra baktım last seen... İbaresi sürekli degisiyodu arada 1-2 sn online oluyordu bile nokilarda olan biseymi bu?programı açmasa bile
    Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

telefonunuz jb mi ?

Evet jb'li

hard reset?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefonunuz jb mi ?

Evet jb'li

hard reset?

http://www.idownloadblog.com/2010/11/30/battery-drain-ultrasn0w-unlock-fix-2/

yabancı bi blogdan baktım o hard reset yazıyordu tam emin değilim ne anlatmak istediklerinden... home + uyku tuşuna birlikte basılı tutup resetlemek olabilir.. bi öyle deneyin eğer olmazsa farklı şeyler düşünürüz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 25 Temmuz 2011; 21:10:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

evet bende böyle düşünmüştüm, bu şekilde daha anlaşılır olmuş tabi
  • anladımbirazdan denicem teşekkürler yardımınız için
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.