Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin :) benim sıkıntım rehberimden sildigim kişi hala whatsup da görünüyor en güncel hali ile gmail gibi yedek olan yerlerde de sildim ama bi turlu gitmedi whatsupdan. Ne yapabilirim yardimci olabilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsappta bazi sohbetleri gizleme var mi? Kiz arkadasimin yanina gidicem telefonu vermesem olmaz suphelenir aklima whatsapp i yedekleyip telde baska yere kopyalayayim diyorum sonra tekrar yedegi kurararim ama daha kolay yontemi varsa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: littlesparrow

Arkadaslar cevrimici yazisini kaldirma varmi. Son gorulme degil ama ben girdigimde karsi taraf cevrim ici yazisini hatta hic birsey gormesin bunu nasil saglayabilirim?

JB varsa mümkün bunu yapmak.
  • Nasil? Var hangi tweak?

• Telefonu titreşim moduna aldığımda whatsapp dan mesaj geldiğinde telefon titremiyor ancak sms lerde titriyor. Nedenini anlayamadım bilen var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozdemir

Telefonu titreşim moduna aldığımda whatsapp dan mesaj geldiğinde telefon titremiyor ancak sms lerde titriyor. Nedenini anlayamadım bilen var mıdır?

whatsapp programındaki bildirim ayarlarından titreşimi varsayılan yerine kısa yapın o zaman titremesi gerekiyor
  • merhaba whatsappta ekli olduğum kişileri nasıl öğrenebilirim?
  • İp5s kullanıyorum yanlıslıkşa 1-2 ayarı degistirdim arkaya nasıl duvar kağıdı koyarsam siyah beyaz nasıl eski halini döndürebiliriz

• Whatsapp uygulamasında bende tanımadığım yabancı numaralardan Arapça mesaj geliyor. Engelliyorum ama nasıl böyle mesaj atıyorlar ?

• Şimdi sorum şu , kişi başkasına yazarken yazıyor uyarısı veriyor mu ? Burda dikkat edin bize değil başkasına yazarken. Önceden görüyorduk , lakin şimdi sadece çevrimiçi yazıyor. Bu hata mı yoksa herkes de mi böyle ?
  • benim whatsapp ın geçerlilik tarihi 26 kasım da bitiyor o.para karşışlığında yenileme mi yapayım yoksa bunun full sürümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtax

Şimdi sorum şu , kişi başkasına yazarken yazıyor uyarısı veriyor mu ? Burda dikkat edin bize değil başkasına yazarken. Önceden görüyorduk , lakin şimdi sadece çevrimiçi yazıyor. Bu hata mı yoksa herkes de mi böyle ?

Hiçbir zaman öyle birşey olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

benim whatsapp ın geçerlilik tarihi 26 kasım da bitiyor o.para karşışlığında yenileme mi yapayım yoksa bunun full sürümü var mıdır?

tahminen 1 aydan az kalınca otomatik olarak 1 yıl uzatır süresini bence son haftaya kadar bekleyin 1 hafta kala yenileme yapmazsa satın alırsınız ama büyük ihtimalle otomatik ücretsiz 1 yıl uzatır üyeliği
  • Sa arkadaslar lg g3 kullaniyorum, epey baktim ama bulamadim whatsapp simgesinin uzerinde gelen msjlarin sayisini bildiren ikonu aktif edemedim,ayari nasildir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Sa arkadaslar lg g3 kullaniyorum, epey baktim ama bulamadim whatsapp simgesinin uzerinde gelen msjlarin sayisini bildiren ikonu aktif edemedim,ayari nasildir acaba?

samsung cihazlar için yapıldı sanırım o güncelleme ile lg için olmayabilir bunun için markettenhttps://play.google.com/store/apps/details?id=co.uk.cornwall_solutions.notifyer&hl=tr bunu indirip mesaj sayısını gösterebilirsiniz...

• bsliali kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim parasiz surumu sanurim tek bir uygulama icin ise yariyor bana yeter de artar bile, tekrar sagolasin..
    @bsliali

• Whatsapp gelen bildirimleri fazla gösteriyor mesela 2 tane msj geliyor ikonunda 3 tane yazıyor sebebini bilen var mı ? İp5 7.1.2 kullanıyorum jb li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 18 Ağustos 2014; 12:41:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

benim whatsapp ın geçerlilik tarihi 26 kasım da bitiyor o.para karşışlığında yenileme mi yapayım yoksa bunun full sürümü var mıdır?

tahminen 1 aydan az kalınca otomatik olarak 1 yıl uzatır süresini bence son haftaya kadar bekleyin 1 hafta kala yenileme yapmazsa satın alırsınız ama büyük ihtimalle otomatik ücretsiz 1 yıl uzatır üyeliği

teşekkür ederim inşallah öyle olur.gerçi 2 tl de birşey değil ama para vermek saçma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Whatsapp gelen bildirimleri fazla gösteriyor mesela 2 tane msj geliyor ikonunda 3 tane yazıyor sebebini bilen var mı ? İp5 7.1.2 kullanıyorum jb li

Aynı sorun bende de var acaba nedendir bilgisi olan varımı ?
  • Merhaba arkadaşlar.

Çift hatlı android telefona sahibim. Yurt dışı ve içi olmak üzere iki hattım var. Ayrı ayrı whatsapp hesaplarını alabiliyor muyuz ? Aynı anda çalışmasını istemiyorum birisinden çıkış yapıp, diğerine çekmek mümkün mü, mümkünse nasıl olacak ?
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.