Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pttcele geçtim google da falan dolasabiliyorum ama whatsappdan mesaj falan gonderemiyorum bana acill yardimci olabilecek var mi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_Efe_52.5

Arkadaşlar pttcele geçtim google da falan dolasabiliyorum ama whatsappdan mesaj falan gonderemiyorum bana acill yardimci olabilecek var mi ??

internet ayarlarını varsayılana çevir diyip deneyin düzelmesi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultura

Mesajlar uygulamaya girince geliyor sürekli bağlantı kopuyor. İlla uygulamaya girip bir süre beklemem gerekiyor mesajları almak için. Wifi den giriş yapıyorum sorun ne olabilir?

türkcell kullanıyorsanız böyle problemler olabiliyor whatsapp da
  • Whatsapptan mesaj geldiğinde bazen aynı mesaj ekranda iki defa gözüküyor hatta ekran sönüyor yeni mesaj gelmiş gibi titreyip yeniden mesaj önizlemesini gösteriyor ama gelen tek mesaj bu sorunu yaşayan var mı?
  • Beyler son guncelleme ile surekli bildirimleri ac ekrani giriyor uygulamaya ne zaman girsem yok mu su olayin bir cozumu sinir oldum fena

• whatsapp'dan mesaj gelince şarkı çalmaya başlıyor yani zil sesi vs. değil bildiğimiz şarkı çalıyor :) bunu nerden değiştirebilirim ?
  • Az önce güncelledim iph 5s telefonum jailbreak le ilgili bi mesaj geldi ? Bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Beyler son guncelleme ile surekli bildirimleri ac ekrani giriyor uygulamaya ne zaman girsem yok mu su olayin bir cozumu sinir oldum fena

Ayni sorundan muzdaribim. Zorba olmuslar ya. Acmak zorundamiyiz len senin bildirimlerini. Rahatsiz edilmek istemiyorum belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

quote:

Beyler son guncelleme ile surekli bildirimleri ac ekrani giriyor uygulamaya ne zaman girsem yok mu su olayin bir cozumu sinir oldum fena

Ayni sorundan muzdaribim. Zorba olmuslar ya. Acmak zorundamiyiz len senin bildirimlerini. Rahatsiz edilmek istemiyorum belki.

Canımdan bezdirdi resmen. Çözümü de yok sanırım şimdilik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

quote:

Canımdan bezdirdi resmen. Çözümü de yok sanırım şimdilik

Keske guncellemeseydik. İnsanlari uyarmak lazim. Bildirimleri kullanmak istemeyenler guncellemesin

• Android rehberde Whatsapp kişilerinin küçük resimleri nasıl kullanılır? Kişileri bağladığımda mesela Facebook resimleri çıkıyor ama Whatsapp resimleri boş görünüyor.
  • Arkadaşlar ios 8 gm yükledim 5s e. Herşey iyi hoş ama whatsapp sıfırdan kurmak zorunda kaldım. İcloud yedeği olmasına rağmen yedeği görmedi ve yükleyemedi. Bu konuda bilgisi olan varsa boşuna uğraşmayayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar whatsapp da 14 kisi engelliydi ama birden herkesin engelinin kalkmis oldugunu gördüm tekrar engellemeye calisinca tekrar deneyin yazıyor. Whatsappi silip tekrar yükledim bi degisiklik yok ayni sorunu yasayan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tubaosmnglu

Arkadaslar whatsapp da 14 kisi engelliydi ama birden herkesin engelinin kalkmis oldugunu gördüm tekrar engellemeye calisinca tekrar deneyin yazıyor. Whatsappi silip tekrar yükledim bi degisiklik yok ayni sorunu yasayan var mi?

bende olmadı öyle bir sorun, kaldır telefonu kapat-aç sonra tekrar yükle? ama bence whatsapp hesabından kaynaklanıyor programdan değil
  • bu aralar whatsappda sıkıntı mı var.

yazdıklarım geç gidiyor bana yazılanlar geç geliyor vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

bu aralar whatsappda sıkıntı mı var.

+1

Bende bu konudan çok muzdaribim. Attığım ya da bana atılan mesajlar çok geç düşüyor. Ancak ben ne zaman whatspp'ı açarsam o zaman mesajlar düşmeye başlıyor.
    Bu sorunu başka yaşayan veya çözümü bilip anlatabilcek bir arkadaş çıkarsa çok müteşekkir olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

+1

Bende bu konudan çok muzdaribim. Attığım ya da bana atılan mesajlar çok geç düşüyor. Ancak ben ne zaman whatspp'ı açarsam o zaman mesajlar düşmeye başlıyor.
    Bu sorunu başka yaşayan veya çözümü bilip anlatabilcek bir arkadaş çıkarsa çok müteşekkir olurum.

İos 8 yüklüyse bende o sorunu yaşadım ios8 de 7.1.2 ye geri döndüm

• quote:

Orijinalden alıntı: anteachor35

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

+1

İos 8 yüklüyse bende o sorunu yaşadım ios8 de 7.1.2 ye geri döndüm

Hocam, Note 2 ( Android 4.4.2 ) kullanıyorum. Eşimde de aynı telefon ve aynı sorun mevcut. Teşekkürler...

• iPad de whatsup kullanılabilir mi?

• 1 yıl kullanım süresini arttırdım 2,22tlye.

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.