Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 8 de whatsapp a hızlı cevap verme seçeneği geldi mi ? Ben veremiyorumda sıkıntı bende mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 7'de ipad ile whatsapp kullanabiliyordum ama maalesef güncelleme gelmesi ile gitti. Bu konuda daha önceki gibi yapılabilecek bir çözüm var mı acaba arkadaşlar? İpad ile kullanmak gerçekten büyük farklılık.
  • Son görülme tarihim açık olmasına rağmen yazıştığım kimse son görülme tarihinin gözükmediğini söyledi. Ayarları sıfırladım, sildim tekrar yükledim ancak düzelmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  • Ykinci telefonuma ayny Apple hesabym ile WhatsApp uygulamasyny indirdim fakat ücret istedi. Di?er telefonumda ücretsiz yazyyordu baya önce indirdi?im için.
    WhatsApp ücreti Apple hesabymyz ile indirme yapty?ymyz tarihe göre belirlemiyor muydu? Telefon numarasyna göre mi istiyor?
  • s3 cihazımda whatsapp kullanıyorum. Bir gruba üyeyim ve netimi açtığımda gruba yazılan bir ileti, senkronizasyon sayesinde bana bildirim çubuğundan titreşimli olarak geliyor, buraya kadar tamam. Ancak, ben iletiyi açmak istemeyip bildirimi silsem bile, aynı bildirim tekrar tekrar geliyor üstten. Yani illa açıp okumam gerekiyor, bunu nasıl ayarlayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Ykinci telefonuma ayny Apple hesabym ile WhatsApp uygulamasyny indirdim fakat ücret istedi. Di?er telefonumda ücretsiz yazyyordu baya önce indirdi?im için.
    WhatsApp ücreti Apple hesabymyz ile indirme yapty?ymyz tarihe göre belirlemiyor muydu? Telefon numarasyna göre mi istiyor?

Telefon numarasına göre. Belli bir tarihten önce Appstore'dan Whatsapp'ı indirip, hangi numara ile aktive ettiysek o numara için ömür boyu ücretsiz oluyor.
  • Arkadaşlar whatsappin jar. Yada jad. Uzantilisi yokmu telefonuma kurmaya çalişsam?

• Soru topiği olmuş ama bir ekleme de ben yapacağım.

Şimdi benim telefonum bir anlık sinirle duvara fırlatmam sonucu parçalandı. Daha doğrusu ekranı ve dokunmatik paneli parçalandı. Telefon açılıyor, ancak ekranda her hangi bir işlem yapamıyorum. Ben telefonun içerisinden hattımı aldım ve tamirciye gönderdim. Acaba orada telefonu açan ve onaran teknisyen WhatsApp konuşmalarını görebilir mi ?

Görmemesi lazım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtax

Şimdi sorum şu , kişi başkasına yazarken yazıyor uyarısı veriyor mu ? Burda dikkat edin bize değil başkasına yazarken. Önceden görüyorduk , lakin şimdi sadece çevrimiçi yazıyor. Bu hata mı yoksa herkes de mi böyle ?

Öyle bir uygulama hiç bir zaman olmadı. Sadece karşınızdaki kişi size mesaj yazarken "..yazıyor" bildirimi alırsınız.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    bunu ona söylediysen kesin bakar hocam :D ben bile merak ettim ne gizliyosun bu kadar diye
  • aliekin kullanıcısına yanıt
    Yok ona söylemedim ama şu an içim içimi kemiriyor.

Özel dosyalarım, fotoğraflarım, arşivlerim var hocam. Vermeden önce nasıl oldu da aklıma gelmedi, aklım almıyor.

Aklıma gelse vermezdim bile belki.

Neyse umarım ahlaklı bir ustadır da çok kurcalamaz.

Belkide hattımı çıkarttığımda Whatsapptaki konuşmalarımda gidiyordur. Umut fakirin ekmeği gibi oldu biraz bu.

• Dün gece 22:30'da bi arkadaş bana whatsapp'dan yazmış ama bildirim, az önce uygulamaya girince geldi. Niye böyle oldu ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Yok ona söylemedim ama şu an içim içimi kemiriyor.

Özel dosyalarım, fotoğraflarım, arşivlerim var hocam. Vermeden önce nasıl oldu da aklıma gelmedi, aklım almıyor.

Aklıma gelse vermezdim bile belki.

Neyse umarım ahlaklı bir ustadır da çok kurcalamaz.

Belkide hattımı çıkarttığımda Whatsapptaki konuşmalarımda gidiyordur. Umut fakirin ekmeği gibi oldu biraz bu.

telefonu bilgisayara bağlayıp whatsapp klasörünü aldığı an işin bitti hocam başka bir telefona atıp programı kurduğunda sohbet geçmişi var diyecek geri yükle dendiğinde hepsi onun telefona yüklenecek ama bunla uğraşacağını sanmıyorum telefonu tamir eden kişinin

• quote:

Orijinalden alıntı: IIKingTigerII

Arkadaşlar whatsappin jar. Yada jad. Uzantilisi yokmu telefonuma kurmaya çalişsam?

malesef böyle birşey mümkün değil hocam bir şekilde kursan bile program cihaz modeli desteklemediği için uyarı verip çalıştırmaz programı
  • Arkadaşlar ben daha önce iPhone 4 kullanıyordum, Whatsapp'ın eski kullanıcısı olduğum için ömür boyu ücretsiz olduğu yazıyordu kullanım kısmında. Telefon değişikliği yaptım fakat kullandığım telefon numaram aynı. Bununla whatsapp profilime giriş yaptığımda 10 aylık kullanım hakkım kaldığını belirtiyor. Nedeni hakkında bilgisi olan var mı?

• Merhaba arkadaşlar whatsapp bildirim sesini istediğimiz ses yapmak mümkünmüdür? internette bununla alakalı bir makale buldum dediği gibi yaptım fakat olmadı bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını rica ediyorum. telefon jailbreakli değildir. jailbreak yaptığımda zaten olduğunu biliyorum
  • bsliali kullanıcısına yanıt
    Yapmayın, etmeyin hocam.

Ama şöyle bir şey var. Benim telefonda ekran kilidi vardı. O kilidi ona söylemeyi unuttum. Aradığında da hatırlamadığımı söylesem format atmak durumunda kalır. Format atarsa komple gider her halde değil mi ?
  • Şu adamlar yeni iPhone'lerin ekran desteğini bakalım ne zaman verecekler. Bu kadar zor mu arkadaş çözünürlüğü değiştirmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Yapmayın, etmeyin hocam.

Ama şöyle bir şey var. Benim telefonda ekran kilidi vardı. O kilidi ona söylemeyi unuttum. Aradığında da hatırlamadığımı söylesem format atmak durumunda kalır. Format atarsa komple gider her halde değil mi ?

ekran kilidi varsa telefon kilidi girmeden telefon hafızasını göstermez bilgisayara bağlasa bile yani hiçbir sıkıntı olmaz kilit varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Arkadaşlar ben daha önce iPhone 4 kullanıyordum, Whatsapp'ın eski kullanıcısı olduğum için ömür boyu ücretsiz olduğu yazıyordu kullanım kısmında. Telefon değişikliği yaptım fakat kullandığım telefon numaram aynı. Bununla whatsapp profilime giriş yaptığımda 10 aylık kullanım hakkım kaldığını belirtiyor. Nedeni hakkında bilgisi olan var mı?

android cihazlarda ilk yıl ücretsiz sonrasında ise 1 yıl için 2.22 tl ücreti var ama benim 1 yılın sonunda otomatik yeniledi hesabımı ücretsiz 1 yıl daha şimdi 12 kasımda dolacak bakalım gene yenileyecek mi ücretsiz olarak
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.