Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi durumlarda whatsapp durum kısmı hiç gözükmez? Profile girince durum kısmı yok. Bu hangi durumlarda olur?
  • All Men Must Die kullanıcısına yanıt
    whatsap ın ayarlar-hesap-gizlilik- burdan son görülme ve durumda değiştirme yapabiliyorsun
  • bir bayana mesaj gönderdim. ama internet paketim bittiği için whatsapp bağlantı kurmamış ve göndermemiş, şimdi ben whatsapı telefondan sildim internetide açmıyorum korkudan, bu mesaj ona gidermi
  • Kendi telefon rehberimde olanlar haricinde hiçkimse beni whatsapp' da göremesin, böyle bir şey olabiliyor mu?
    Not: Telefonum android.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 30 Ekim 2014; 0:08:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

bir bayana mesaj gönderdim. ama internet paketim bittiği için whatsapp bağlantı kurmamış ve göndermemiş, şimdi ben whatsapı telefondan sildim internetide açmıyorum korkudan, bu mesaj ona gidermi

Gitmez:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Kendi telefon rehberimde olanlar haricinde hiçkimse beni whatsapp' da göremesin, böyle bir şey olabiliyor mu?
    Not: Telefonum android.

karşı taraf rehberine eklerse sizin whatsapp hesabınızın olduğunu mutlaka görür ancak ayarlardan gizlilik kısmını kişilerim yaparsanız sizde kayıtlı olmayan birisi numaranızı eklerse hiçbirşeyinizi göremez sadece isminizi görür whatsapp kullandığınız için o kadar
  • bsliali kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Arkadaslar lg g2 kullanıyorum ve iphone 6 aldim.telefonumdaki whatsapp sohbetlerini iphone 6 ya nasil aktaracagim?acil yardim:)

• beyler bu whatsapp tan mail geliyor. voice message var şekline. ne iştir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

beyler bu whatsapp tan mail geliyor. voice message var şekline. ne iştir bu?

Fake hocam onlar bana da geliyor junk'a düşüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

beyler bu whatsapp tan mail geliyor. voice message var şekline. ne iştir bu?

Fake hocam onlar bana da geliyor junk'a düşüyor..

tamamdır hocam saolasın
  • bi kızla konusurken sadece ona atıığım mesajlar 2 tik mavi şeklinde çıkıyor. yani başkasıyla konusurken attığım mesajlar 2 tik geliyor ama rengi gri, bu kıza attıklarım mavi. sizce neden ?
  • Htc One S kullanıcısıyım. Android 4.1.2 yüklü cihaza. Whatsappta menüye giremiyorum. Boş bir alana uzun bastım olmadı. Telefonun uygulama tuşuna da uzun basıyorm yine olmuyor. Yardım lütfen

• Son güncellemeyi kurdugumdan beri durup dururken göcer oldu Whatsapp. Facebook aldigini belli etmeye basladi -.-
  • Beyler bu mavi gri tik olayı galiba okundu anlamını ifade ediyor şöyle ki;
    İki tik gri karşıya iletildi
    İki tik mavi okudu-okundu anlamı taşıyor artık,hani last seenler kapalı olsa bile tikler mavilenmişse mesajınızı karşı taraf okuduğu anlamı taşıyacak,önceden ne güzel last seen kapalıyken tikler gri kalıyordu bunun gibi bi uyanıklık sezemeyeceklerdi :) neyse artık bakalım bide güncellense tam olacak

• Aynen dediğiniz gibi -okundu- anlamı taşıyor. Mavi tikli mesaja basılı tuttuğunuz zaman çıkan İLET - KOPYALA seçeneklerine BİLGİ seçeneği eklenmiş. BİLGİ.ye tıkladığınız zaman sizin hangi saatte attığınızı ve karşıdakinin attığınız mesajı ne zaman okuduğunu saniyesine kadar gösteriyor. Denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız

• iPhone 6 Plus kullanıcısıyım. Mavi tik falan yok bende. Herkes soruyor nasıl kapattın diye ama hiç gelmedi ki bu özellik bana. Hala eski 2 gri tik ile kullanıyorum Whatsapp'ı. Aynı şeyi yaşayan var mı ?
  • Bende 1 saat önce farkettim mavi tik olayını. Düne kadar birşey yoktu. Güncelleme de gelmedi. Bende anlamadım olayı.

• Güncellemesiz gelen bi özellik bu küçük çapta yapmışlar bu yeniliği

• Whatsapp mavi tik'i yazmaya gelmiştim, yazılmış :)
    Tek yeşil tik: gönderildi
    Çift yeşil tik: karşı tarafa iletildi
    Çift mavi tik: karşı taraf mesajı okudu

Olması gereken olmuş

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.