Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp da birinin profil fotografina bakinca resmini otomatik olarak whatsappyaki profile picture kismina kaydediyor ve ben bunu istemiyorum nasil yapabilirim

• Telefonuma -ben istemediğim halde- whatsapp kodu geldi. Bir başkası yanlışlıkla yazmıştır diye düşündüm ancak yine de sormak istedim farklı bir bilgisi veya düşüncesi olan var mı diye.
    Millete kod gelmez bana başkasının kodu geliyor

• arkadaşlar ios ta çevrimiçi gözükmek istemiyorum nasıl yapacağımı bir türlü bulamadım. son görülmeyi kapatabildim ama çevrimiçi görünmeyi nereden kapatıyoruz bir türlü bulamadım
  • Sadece yazı gönderebiliyorum, ses ve fotoğraf atamıyorum lütfen yardım edin
  • iphone ile müzik atabiliyormuyuz acaba ? bir teknik bilen varmı ? :) jailbreak yapmadan yani.
  • Arkadaşlar bende ismiyle kayıtlı olan kişi bana whatsapptan yazdığında değişik isimle çıkıyor.

Bende Mehmet diye kayıtlıysa mesaj atınca AGT diye çıkıyor meselâ.

Bunun bir çaresi yok mu?
  • ARKADAŞLAR ACİL ve HAYAT MEMAT MESELESİ;

Telefon s3 mini, hattı çıkarılmış alınmış, Telefondaki whatsapp mesajlarını bir şekilde bilgisayara kaydetmem gerek. Tel den whatapp'a girince tel no ile doğrulama istiyor, böyle bir şansımız yok. Nasıl yaparız.
  • sedkorn S kullanıcısına yanıt
    Dostum yanlış anlama ama bu başlık Apple ürünleri için, bence Android ile ilgili başlıklarda şansını deneyebilirsin.
  • S3 kullanıyordum rehber de kişilerin yanında watsapp simgesi vardı. Şimdi S5 aldım. Simge yok kişiler çift gözüküyor

• biriyle konuşurken mavi tik çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

biriyle konuşurken mavi tik çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir?

android cihazlara güncelleme ile mavi tik paylaşma özelliği kapatıp açma özelliği geldi onu kapatmış olabilir karşı taraf
  • Arkadaşlar bir insanın son görülmesine bakıp duruyorum ama hiç konuşmuyorum bu insan garip bi şekilde benim sohbetlerime giriyor normalde konuştuğum insanlar olur sohbetlerde ama bunda hiçbir mesaj yok nasıl oluyor bu olay ?
    Bu arada jb8.1 iphone 5s kullanıyorum.Biri bana bir şeyler yazıp siliyorsa bunu bana bildirim olarak atıcak tweak var mı gayet yapılabilir bir şey aslında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 20 Aralık 2014; 14:24:00 >
  • İphone 5 kullanıyorum yaklaşık 1-1.5 yıllk bir konuşmanın başına gitmem mümkün mü acaba ?

• Benim rehberimde kayıtlı olmayıpta beni ekleyen birini anlayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chemicals

İphone 5 kullanıyorum yaklaşık 1-1.5 yıllk bir konuşmanın başına gitmem mümkün mü acaba ?

Sohbet geçmişi belirli aralıklarla siliniyor mümkün değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

quote:

İphone 5 kullanıyorum yaklaşık 1-1.5 yıllk bir konuşmanın başına gitmem mümkün mü acaba ?

Peki silinmemiş kısmın başına gidebilir miyim ?

• Rehberde daha önceden kayıtlı olan ancak sonradan sildiğim kişiler hala whatsapp da gözüküyor. Whatsapp a baktığımda da bu sildiğim kişiler "SIM" olarak gösteriyor ama sim kart hafızası tamamen silindiği halde yine aynı şekilde gösteriyor. Telefonda mevcut olan tüm hesaplarda ve rehber seçeneklerinde de baktım yok. Kişi bilgisine girip "rehberde göster" dediğimde de hiç bir şey olmuyor.

Sistem android, tüm verileri silip programı kaldırıp tekrar yükledim ama hala gözüküyorlar. Artık bu konuda başka ne yapılabilir en sonunda telefonu formatlicam yani o noktaya geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Rehberde daha önceden kayıtlı olan ancak sonradan sildiğim kişiler hala whatsapp da gözüküyor. Whatsapp a baktığımda da bu sildiğim kişiler "SIM" olarak gösteriyor ama sim kart hafızası tamamen silindiği halde yine aynı şekilde gösteriyor. Telefonda mevcut olan tüm hesaplarda ve rehber seçeneklerinde de baktım yok. Kişi bilgisine girip "rehberde göster" dediğimde de hiç bir şey olmuyor.

Sistem android, tüm verileri silip programı kaldırıp tekrar yükledim ama hala gözüküyorlar. Artık bu konuda başka ne yapılabilir en sonunda telefonu formatlicam yani o noktaya geldim

Malesef aynı sorun bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

quote:

Hayır silinmiyor. Arama kısmına gitmek istediğiniz zamanda karşı tarafa attığınız mesaj ile ilgili bir kelime yazın aratın, o tarihe otomatikman gidiyor

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.