Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Playstop

quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

quote:

Orijinalden alıntı: Chemicals

İphone 5 kullanıyorum yaklaşık 1-1.5 yıllk bir konuşmanın başına gitmem mümkün mü acaba ?

Sohbet geçmişi belirli aralıklarla siliniyor mümkün değil yani

Hayır silinmiyor. Arama kısmına gitmek istediğiniz zamanda karşı tarafa attığınız mesaj ile ilgili bir kelime yazın aratın, o tarihe otomatikman gidiyor

Whatsap SSS bölümünde eğer sohbet yedeklemmezse belirli aralıklarla silindiğini okudum. Eve gidince tekrar bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

Arkadaşlar bir insanın son görülmesine bakıp duruyorum ama hiç konuşmuyorum bu insan garip bi şekilde benim sohbetlerime giriyor normalde konuştuğum insanlar olur sohbetlerde ama bunda hiçbir mesaj yok nasıl oluyor bu olay ?
    Bu arada jb8.1 iphone 5s kullanıyorum.Biri bana bir şeyler yazıp siliyorsa bunu bana bildirim olarak atıcak tweak var mı gayet yapılabilir bir şey aslında ?

Biri sana bişey yazıp siliyorsa onu öğrenmen imkansız.
    Şimdi sen profiline baktıgın kişinin sayfasını kapatmadan whatsapptan cıkarsan home tusuyla,ardından son kullanılan uygulamalarıda temizleyip tekrar whatsappı acarsan son baktıgın açık profil sohbet kısmında kayıtlı kalır ve içinde hiç mesaj olmaz.
    Kısaca özetlersek bosuna umutlanma o baktığın kişinin sana mesaj yazdıgı falan yok :) kendin yazmayı dene bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaSCaL_

quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

Arkadaşlar bir insanın son görülmesine bakıp duruyorum ama hiç konuşmuyorum bu insan garip bi şekilde benim sohbetlerime giriyor normalde konuştuğum insanlar olur sohbetlerde ama bunda hiçbir mesaj yok nasıl oluyor bu olay ?
    Bu arada jb8.1 iphone 5s kullanıyorum.Biri bana bir şeyler yazıp siliyorsa bunu bana bildirim olarak atıcak tweak var mı gayet yapılabilir bir şey aslında ?

Biri sana bişey yazıp siliyorsa onu öğrenmen imkansız.
    Şimdi sen profiline baktıgın kişinin sayfasını kapatmadan whatsapptan cıkarsan home tusuyla,ardından son kullanılan uygulamalarıda temizleyip tekrar whatsappı acarsan son baktıgın açık profil sohbet kısmında kayıtlı kalır ve içinde hiç mesaj olmaz.
    Kısaca özetlersek bosuna umutlanma o baktığın kişinin sana mesaj yazdıgı falan yok :) kendin yazmayı dene bence

Hocam şu an yaktın beni çok umutlanmıştım dene diyor şeytan ama yapıcak bişey yok

• Ben dün bir HTC desire 616 aldım. Karşı taraf whatsapptan bana müzik attığında whatsapp içersinde müziği açtığımda bozuk plak gibi geliyor sesi. Cızırtılı bozuk geliyor. Ancak müzik çalarda ses düzgün. Bütün sesler telefonda düzgün whatsapp ve lineda böyle sorun var. Uyarı sesleri falan düzgün ama birisi müzik atarsa bu şekilde bozuk oluyor. Htc ile görüştüm yeni güncellemeyi bekleyin dediler whatsappın belki düzelir ama cihazda müzik çalar düzgün o yüzden arıza olduğunu sanmıyoruz bilgisi verildi. Sizce sorun whatsappta olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32huseyin32

Ben dün bir HTC desire 616 aldım. Karşı taraf whatsapptan bana müzik attığında whatsapp içersinde müziği açtığımda bozuk plak gibi geliyor sesi. Cızırtılı bozuk geliyor. Ancak müzik çalarda ses düzgün. Bütün sesler telefonda düzgün whatsapp ve lineda böyle sorun var. Uyarı sesleri falan düzgün ama birisi müzik atarsa bu şekilde bozuk oluyor. Htc ile görüştüm yeni güncellemeyi bekleyin dediler whatsappın belki düzelir ama cihazda müzik çalar düzgün o yüzden arıza olduğunu sanmıyoruz bilgisi verildi. Sizce sorun whatsappta olabilir mi ?

Ne güzel hocam nostalji

• quote:

quote:

Ben dün bir HTC desire 616 aldım. Karşı taraf whatsapptan bana müzik attığında whatsapp içersinde müziği açtığımda bozuk plak gibi geliyor sesi. Cızırtılı bozuk geliyor. Ancak müzik çalarda ses düzgün. Bütün sesler telefonda düzgün whatsapp ve lineda böyle sorun var. Uyarı sesleri falan düzgün ama birisi müzik atarsa bu şekilde bozuk oluyor. Htc ile görüştüm yeni güncellemeyi bekleyin dediler whatsappın belki düzelir ama cihazda müzik çalar düzgün o yüzden arıza olduğunu sanmıyoruz bilgisi verildi. Sizce sorun whatsappta olabilir mi ?

Ne güzel hocam nostalji

Sorun sizce telefondamı yoksa uygulamadamıdır ? Herkes uygulama dedi .

• quote:

quote:

quote:

Ne güzel hocam nostalji

Uygulamadır hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne güzel hocam nostalji

Uygulamadır hocam

Bakalım güncellenince düzelmese düzelmez :D Telefon uçak gibi :D Kıyamıyom servise bile :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne güzel hocam nostalji

Uygulamadır hocam

Bakalım güncellenince düzelmese düzelmez :D Telefon uçak gibi :D Kıyamıyom servise bile :D

:D bozuk olsa da verilmez hocam yeni ya insan kıyamıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne güzel hocam nostalji

Uygulamadır hocam

:D bozuk olsa da verilmez hocam yeni ya insan kıyamıyor

Laptop olsa verirdim belkide baktık cihaz arızalı değil. Yeni çıktığı için bazılarında böyle sorun oluyormuş güncelleme bekleyeceğiz. Başka arkadaşlarda yokmuş sorun ama pekde önemlideğil şimdilik sıkıntı. Cihaz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Rehberde daha önceden kayıtlı olan ancak sonradan sildiğim kişiler hala whatsapp da gözüküyor. Whatsapp a baktığımda da bu sildiğim kişiler "SIM" olarak gösteriyor ama sim kart hafızası tamamen silindiği halde yine aynı şekilde gösteriyor. Telefonda mevcut olan tüm hesaplarda ve rehber seçeneklerinde de baktım yok. Kişi bilgisine girip "rehberde göster" dediğimde de hiç bir şey olmuyor.

Sistem android, tüm verileri silip programı kaldırıp tekrar yükledim ama hala gözüküyorlar. Artık bu konuda başka ne yapılabilir en sonunda telefonu formatlicam yani o noktaya geldim

Tango,viber vb programlarda yüklü ve o kişiler orda kayıtlıysa o yüzden gözükür. Benimde başıma gelmişti.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26C7E705C -- 28 Aralık 2014; 18:58:40 >
  • arkadaşım Amerikada ki kardeşine kullanmakta olduğum lg g2 telefondan whatsappi kullanarak mesaj etmek istedi, numarayı telefona kayıt ettik ancak whatsappte numara bir türlü gözükmüyor. Sorun nedir acaba?
  • çok fantastik bir sorunum var. profil resmini galeriden seçecek şekilde değiştiremiyorum. sadece cameradan yeni çektiriyor yada alakasız zedge programından seç diyor. bir önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taka61 -- 1 Ocak 2015; 20:19:19 >
  • Merhaba

Yaklaşık 2 hafta önce Kullanmış olduğum telefon Hat'tım tamamen kapandı. Whatsappta numara değişikliği yapmıştım ilk zamanlarda hat kapanınca sorun olmadı. Fakat 03.1.2014 tarihinde Whatsapp güncellemesi yüzünden whatsapp'a giremedim Google hesabımımı açmamı istedi fakat şifremi bilmediğim için telefonu sıfırlamam gerekti , Telefonu sıfırladım. Haliyle eski hattımı kullanamıyorum Whatsapp. Eski kapanmış olan hattım herhangi biri satın alırsa Eski konuşmalarım vs gene eskisi gibi gelir mi ?

Not : Hat açık olarak alınmıştı zamanında.
  • Merhaba arkadaşlar whatsapp'tan karşı tarafa mesaj gönderemiyorum saat işareti çıkıyor ve öyle kalıyor.Daha önce de olmuştu kendi kendine düzelmişti şimdi aynı sorun oldu.Karşı tarafın yazdıklarını alıyorum ama ben gödneremiyorum, bu arada wi-fi ile kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mei34

Merhaba

Yaklaşık 2 hafta önce Kullanmış olduğum telefon Hat'tım tamamen kapandı. Whatsappta numara değişikliği yapmıştım ilk zamanlarda hat kapanınca sorun olmadı. Fakat 03.1.2014 tarihinde Whatsapp güncellemesi yüzünden whatsapp'a giremedim Google hesabımımı açmamı istedi fakat şifremi bilmediğim için telefonu sıfırlamam gerekti , Telefonu sıfırladım. Haliyle eski hattımı kullanamıyorum Whatsapp. Eski kapanmış olan hattım herhangi biri satın alırsa Eski konuşmalarım vs gene eskisi gibi gelir mi ?

Not : Hat açık olarak alınmıştı zamanında.

konuşmalar hatta kayıt edilmiyor ki gelsin hocam...telefonda tutuluyor telefonda whatsapp klasörünü sildiğiniz an konuşma geçmişi de silinir yani numarayı başkası kullansa da birşey değişmez çünkü sime kayıtlı kişileri bulur program yeni alan kişinin sim kartında kimse olmayacağı için sizle alakası olmayacaktır sorun olmaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanx17

Arkadaşlar Whatsapp da son görülmenin nasıl kapatıldığını buldum burada yazıyor okuyabilirsiniz http://bilgibahcem.blogspot.com.tr/2015/01/whatsapp-da-son-gorulme-kapatma.html

Kötü bir reklam olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanx17

Arkadaşlar Whatsapp da son görülmenin nasıl kapatıldığını buldum burada yazıyor okuyabilirsiniz http://bilgibahcem.blogspot.com.tr/2015/01/whatsapp-da-son-gorulme-kapatma.html

reklama gerek yok ayarları az kurcalayan bulur zaten herşey türkçe
  • beyler facebook vs uygulamalarda android kullanırken resme basılı tuttuğumda whatsapp ta paylaşabiliyordum. iphone 5s e geçtim bu seçenek yok. önce resmi kaydetmem gerekiyor. var mıdır bu işin çözümü?
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.