Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serginhoo

beyler facebook vs uygulamalarda android kullanırken resme basılı tuttuğumda whatsapp ta paylaşabiliyordum. iphone 5s e geçtim bu seçenek yok. önce resmi kaydetmem gerekiyor. var mıdır bu işin çözümü?

ios da öyle bir seçenek yok sanırım hocam whatsapp ile alakalı değil diye biliyorum
  • Daha önce eminim sorulmuştur; fakat 58 sayfa içinde bulamadım. Sorulduysa çok özür dilerim.

WhatsApp'in gizlilik ayarlarında sadece kişi listemdekilerin WhatsApp'e son bakma zamanımı, profil resmimi ve durumumu görebilmesi yönünde bir kısıtlama olanağı mevcut.

Peki kişi listemde olmayanların beni WhatsApp'te hiç görmemesini sağlayabiliyor muyum?

Hadi görebilsinler ve listelerine eklesinler diyelim, sadece kişi listemdekilerden ileti alma olanağı mevcut mu, Skype'ta olduğu gibi? Yani kişi listemde olmayanlara kapalı olmak istiyorum.

Ekleme: Kişi engelleme olayından bahsedenler olacaktır. Tek tek kişi engelleme yerine genel olarak gizlilikten bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 10 Ocak 2015; 18:15:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Daha önce eminim sorulmuştur; fakat 58 sayfa içinde bulamadım. Sorulduysa çok özür dilerim.

WhatsApp'in gizlilik ayarlarında sadece kişi listemdekilerin WhatsApp'e son bakma zamanımı, profil resmimi ve durumumu görebilmesi yönünde bir kısıtlama olanağı mevcut.

Peki kişi listemde olmayanların beni WhatsApp'te hiç görmemesini sağlayabiliyor muyum?

Hadi görebilsinler ve listelerine eklesinler diyelim, sadece kişi listemdekilerden ileti alma olanağı mevcut mu, Skype'ta olduğu gibi? Yani kişi listemde olmayanlara kapalı olmak istiyorum.

Ekleme: Kişi engelleme olayından bahsedenler olacaktır. Tek tek kişi engelleme yerine genel olarak gizlilikten bahsediyorum.

öyle bir seçenek malesef yok hocam ne yaparsanız yapın rehberine sizi ekleyen kişi whatsapp hesabınızı görecektir

• Arkadaşlar ben whatsapp hesabımı sildim ancak whatsapp klasörü hala duruyor mu bakmadan telefonu bir süreliğine arkadaşıma verdim hesap silince fotoğraflar silinmiş midir yoksa o klasör hala duruyor mu ?
    cevaplarsanız çok sevinirim. lütfen cok kafama taklıyor !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda.k -- 12 Ocak 2015; 9:36:05 >
  • merhaba arkadaşlar yeni aldığım android telefonuma iphone dan nasıl tarihçeyi taşıyabilirim
  • Arkadaşlar ip6 da gönderdiğim mesajı sola doğru çektiğinde okundu okunmadı bilgisini gösteriyor ama ayni şeyi ip6plus da yaptığımda olmuyor çözümünü bilen var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 14 Ocak 2015; 20:21:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Mesajın üstüne basılı tutup bilgi'ye tıklayın.
  • ChuckMolfred kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler bahsettiğinizi yaptığımda bilgi seçeneği çıkmıyordu ne yaptıysam düzelmedi bende whatsapp ı silip tekrar kurdum sorun düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

merhaba arkadaşlar yeni aldığım android telefonuma iphone dan nasıl tarihçeyi taşıyabilirim

benimkini taşımadı anca icloud!a yedekleme alabiliyorsun diye biliyorum ben
  • Beyler biliyorsunuz ki Son Görülmeyi kapatınca rehberdekileri de göremiyoruz. Peki bizim Son Görülmemiz kapalıyken başkalarınınkini görmenin bi yöntemini duyan bilen var mı ? App veya Tweak falan da olur
  • Ben karşı tarafa video gönderirken 4-5 dk video gönderiyorum ama bana gelen tüm videolar 1 dk nedir bu olay cozumu var mı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çift tik özelliği yüzünden programdan soğudum ios'ta çalışmıyor çift tik hiçbir şekilde. Yazık ya koca whatsapp yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Şu çift tik özelliği yüzünden programdan soğudum ios'ta çalışmıyor çift tik hiçbir şekilde. Yazık ya koca whatsapp yani.

çift tik derken okundu özelliği mi ? mavi olan mı yoksa normal iki tik olayı mı ? mavi tik ise ayarlardan kapatılıyor artık son güncelleme ile o özellik ondan çalışmıyor sanıyor olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 18 Ocak 2015; 20:24:49 >
  • Arkadaşlar konu güncel mi bir sorum olacak.

• burdaki konu umarım size yardımcı olabilir detaylı olarak belirtmiş göz atmaya değer bence Whatsapp bakınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector_Cyprus -- 18 Ocak 2015; 22:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Şu çift tik özelliği yüzünden programdan soğudum ios'ta çalışmıyor çift tik hiçbir şekilde. Yazık ya koca whatsapp yani.

çift tik derken okundu özelliği mi ? mavi olan mı yoksa normal iki tik olayı mı ? mavi tik ise ayarlardan kapatılıyor artık son güncelleme ile o özellik ondan çalışmıyor sanıyor olabilirsiniz

Hayır normal iki tik çalışmıyor hiçbir ios cihazda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarım, Whatsapp listemde numaralarda isimler gözükmüyor ne yapacağım ben.
    Herkesin ismi var sadece fotoğraflardan tanıyorum kim kim diye.
  • quote:

quote:

quote:

Neyi kastettiğinizi anlamadım ama bence her türlü iki tik çalışıyor, iletildi ve okundu şeklinde ikiside çalışıyor.

Ama ayarlarda nerden kapanıyor onu bulamadım, arkadaş kapanıyor demiş de..

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

quote:

quote:

Neyi kastettiğinizi anlamadım ama bence her türlü iki tik çalışıyor, iletildi ve okundu şeklinde ikiside çalışıyor.

Ama ayarlarda nerden kapanıyor onu bulamadım, arkadaş kapanıyor demiş de..

Hayır çalışmıyor. Şunu deneyin:

Bir iphone'da tüm uygulamaları kapatın, whatsapp açık kalmasın yani. Sonra başka bir iphone'dan bu telefona whatsapp mesajı atın iki telefonun da interneti normal açıkken. Normalde iki tik olması gerekiyor, çünkü mesaj gönderildi ve iletildi. Ama iPhone'da tek tik oluyor. :)

• Arkadaşlar whatsim nasıl alabiliriz?

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.