Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karsı taraf silmedikçe resimler silinmez hocam ayrıca tekrar yukleyince ben de icloud ile kayıtlı ise tum konusmalar yukleniyo yoksa yuklenmez sanırım daha iyi bilen bir arkadasımız anlatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

Karsı taraf silmedikçe resimler silinmez hocam ayrıca tekrar yukleyince ben de icloud ile kayıtlı ise tum konusmalar yukleniyo yoksa yuklenmez sanırım daha iyi bilen bir arkadasımız anlatır

Yanıt için teşekkür ederm daha önceden watsap hesaplarınu silen arkadaşlarmla sohbetemize girdiğimde eski mesajlar görünüyor ama medyalar yok siliniyor diye düşündüm ondan bilenler bildiklerini esirgemesin lütfen

• beyler ufak bir yardım lazım.

whatsaptan gönderdiğim ve aldığım görüntüleri dropbox klasöründe yedeklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

beyler ufak bir yardım lazım.

whatsaptan gönderdiğim ve aldığım görüntüleri dropbox klasöründe yedeklemek istiyorum nasıl yapabilirim?

Whatsapptan aldığın resimler zaten telefonun galeri kısmına kaydediliyor.ordaki resimler dropboxa aktar olsun bitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt
    Direk galeri fotolari gibi oto esitlensin istiyorum.

• quote:

Direk galeri fotolari gibi oto esitlensin istiyorum.

Tamam işte aynı şey galeriye otomatik düşen whatsapp fotografları dropboxta ayarladıysan eğer otomatik olarak yüklenecektir

nasıl ayarlanıyor hocam bilmiyorum işte :)
  • quote:

nasıl ayarlanıyor hocam bilmiyorum işte :)

Cihazında kurulu olan dropboxu aç ayarlarda camera upload anahtarını açarsan galerindeki resimler otomatik olarak yüklenir dropboxa

bende goruntu bu hocam zaten camera upload açık. sadece camera fotolarını upload ediyor.

whatapp klasçrünü nasıl ekleyeceğim bilemedim :)
  • benim favorilerde varmış bu konu farkında bile değilim ios için olduğundan.

arattırdım ama android sayfasını bulamadım linki varsa alabilir miyim hocam?
  • whatsapp daki kullanıcı resimlerini telefon rehberindeki kişi resimlerine nasıl aktarabilirim?

yani whatsapp daki kişilerin resimleri ile rehberdeki kişi resimleri aynı olmasını istiyorum.
  • lg p503 kullanıyorum android 2.2 yüklü ve rootsuz. whatsapp kurulumu yaparken sohbet geçmişini yükle dediğimde whatsapp hata veriyor ve kapanıyor. şu hatayı veriyor:

"Whatsapp bir sorunla karşılaştı ve yeniden yüklenmesi gerekiyor.whatsappı kaldırmak için aşağıdaki tuşa dokunun" vs.

en yeni sürümü yükledim eski sürümlerden yükledim olmadı.

ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdal Baggal

lg p503 kullanıyorum android 2.2 yüklü ve rootsuz. whatsapp kurulumu yaparken sohbet geçmişini yükle dediğimde whatsapp hata veriyor ve kapanıyor. şu hatayı veriyor:

"Whatsapp bir sorunla karşılaştı ve yeniden yüklenmesi gerekiyor.whatsappı kaldırmak için aşağıdaki tuşa dokunun" vs.

en yeni sürümü yükledim eski sürümlerden yükledim olmadı.

ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum

yardım edin lütfen zor durumdayım arkadaslar

• Selam arkadaşlar, iphone 5s kullanıyorum arkadaşım da iphone 6 kullanıyor. İkinizde de şu sorun var; Whatsapp tan gelen mesajlar bildirim olarak ekrana düşüyor görüyorum ama programa girince mesajı okuyabilmem için internete bağlanmadan mesajı okuyamıyorum. Böyle bir sorun sayfalarda izah edilmiş olabilir ama ben sayfaların hepsini okuma şansım yok. Eğer bu sorunun çözümünde bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi? Ayrıca mesajı internet bağlantısı olmadan gönder tuşu aktif hale gelmiyor??

• Erdal Baggal kullanıcısına yanıt
    android ise factory reset/wipe cache yapın.

• Ios'ta whatsapp'teki fotoğrafları telefona kaydetmeden bilgisayara nasıl atabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Ios'ta whatsapp'teki fotoğrafları telefona kaydetmeden bilgisayara nasıl atabilirim?

Yukarı
  • Beyler bir sorum olacak ya, son görülme tarihini nasıl kapatırız? Ayarlarda var ancak ben aynı zamanda karşıdaki kişinin de son görülme zamanını görmek istiyorum , mümkün mü bu? Bildiğiniz illegal proğram felan var mı telefon rootlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

android bolumunde sorarsan daha hizli yanit alirsin , burasi ios bolumu cunku.

Pardon :)

• Bende şöyle bir sıkıntı var?
    iPhone 5S de whatsapp bildirimi ekrana geldi mi uygulamayı açıyorum ama geç Düşüyor mesajlar bölümüne neden böyle?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.