Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bana bildirimler ikikere geliyor ayni smslerde oldugu gibi acaba bunun bi ayari varmidir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki gibi ben de aynı sorundan şikayetçiyim, iki kez geliyor bir bildirim bu hatanın acil olarak düzelmesi lazım...
  • Karşı tarafta aynı şeyi ister, oda yapabiliyor olsa ne anlamı kalırdı gizlemenin ?

@kaplan1222

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Unal

Bende şöyle bir sıkıntı var?
    iPhone 5S de whatsapp bildirimi ekrana geldi mi uygulamayı açıyorum ama geç Düşüyor mesajlar bölümüne neden böyle?

Uygulama içerisindeki geç gelme olayı, sunucudan aldığı için. Mantık olarak hatalı çalışıyor, bildirim geldiyse uygulama açıldığında gelmiş olmalı ama ios işte..

• Eski bir telefon kullanıyorum, telefonda hiç bir işletim sistemini desteklemiyor.

Sorum şu masaüstü bilgisayardan WhatsApp kullanabilirmiyim?
  • Pili cok tukettigine kanaat getirerek whatsapp'i sildim. Sizce dogru dusunmus muyum? Zaten hemen herkese facebook'tan ulasmak mumkun. Onu da browser uzerinden kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Pili cok tukettigine kanaat getirerek whatsapp'i sildim. Sizce dogru dusunmus muyum? Zaten hemen herkese facebook'tan ulasmak mumkun. Onu da browser uzerinden kullaniyorum.

Garip bir fikir olmus

• quote:

Pili cok tukettigine kanaat getirerek whatsapp'i sildim. Sizce dogru dusunmus muyum? Zaten hemen herkese facebook'tan ulasmak mumkun. Onu da browser uzerinden kullaniyorum.

Telefonu kullanma amacın ne ?

• arkadaslar neden hala ios ıcın web whatsapp gelmedı bır iosda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

quote:

Tabi ki mesajlasiyorum ama imessage ve facebook zaten varken whatsapp'in ek faydasi oldugunu dusunmemistim. Benzer sekilde tango, viber vs gibi programlari da kullanmiyorum. maalesef pil sorunu benim icin daha kritik. Kocaman yedek batarya, sarj aleti ya da yedek telefon tasimaktan yoruldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

quote:

Tabi ki mesajlasiyorum ama imessage ve facebook zaten varken whatsapp'in ek faydasi oldugunu dusunmemistim. Benzer sekilde tango, viber vs gibi programlari da kullanmiyorum. maalesef pil sorunu benim icin daha kritik. Kocaman yedek batarya, sarj aleti ya da yedek telefon tasimaktan yoruldum.

Devam et

• Beyler telefon numaram degisti. Whatsapp ayarlardan telefon numarasini degistir dersem gruplar silinir mi? Birde whatsapp omur boyu lisansim var. Oda gider mi?

• Her zaman olmasa da sıklıkla mesaj yazma yerine tıklayamama gibi bir sorunum var, başka karşılaşan var mı ? WhatsApp'ı kapatıp açmadan geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo7

arkadaslar neden hala ios ıcın web whatsapp gelmedı bır iosda yok

whatsapp web enabler geldi coktan
  • Jailbreaklemi hocam?

• Evet.
    Gerçi Cydia üzerinden kurunca donuyor. O Yüzden ya ifunbox üzerinden ya da ifile ile kuruyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Beyler telefon numaram degisti. Whatsapp ayarlardan telefon numarasini degistir dersem gruplar silinir mi? Birde whatsapp omur boyu lisansim var. Oda gider mi?

lisansınız da gruplarınız da yazışmalarınız da kalır hocam. aynen devam edersiniz
  • hocam ben jaılbreaksız sekılde sordum jaılbreak yapmadm ıos 8.1.3 den dolayı cıksa ılk ıs yapıcam sagolasın cevap ıcın
  • Whatsapp'ı sildim fakat şimdi tekrar yüklemeye çalıştım. %63'e gelince "yetersiz depolama alanı" diye mesaj çıkıyor. Yeterli alan da var halbuki!! Delirmek üzereyim, Nasıl yüklenecek bu zıkkım
  • Grafen kullanıcısına yanıt
    Bende de oluyor uğraşınca da yazma yeri kayboluyor ve en kötü kilidi kapatıp açmadan asla düzelmiyor. Sinir bozucu.

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.