Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildirimi kapattım. İnternet olduğunda, biri bana yazdığında ben whatsapp'ı açmadığım sürece görmem, fakat karşıda tek tik mi olur çift tik mi?
  • Whatsapp kişi resimlerini rehberde ki kişilere kopyalayan uygulama var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mesaj geliyor açmaya çalışıyorum kasılıyor açılmıyor, sonra whatsapp uygulaması kapanıp tekrar açıyor otomatik şekilde o zaman yazılabilir hale geliyor
    normal zamanda da emoji tuşuna tıklayınca smilelar gözükene kadar epey bekletiyor

bu son güncellemeden sonra oldu, başına gelen çözümünü bilen var mı? iphone5
  • güncellemeden haber var mı

• arkadaşlar;
    bugün sabah x arkadaşıma whatsaptan mesaj attım. yaklaşık 1 dakika sonra beni başka biri arayarak x'e mesaj atmışsın, senin attığını ben görüyorum dedi. böyle bişey mümkünmü. yani benim attığım mesajı başka biri görebilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenler83

arkadaşlar;
    bugün sabah x arkadaşıma whatsaptan mesaj attım. yaklaşık 1 dakika sonra beni başka biri arayarak x'e mesaj atmışsın, senin attığını ben görüyorum dedi. böyle bişey mümkünmü. yani benim attığım mesajı başka biri görebilirmi.

Sizi arayan kişi mesaj attıgınız kişinin yanındaysa veya mesaj attıgınız kişi sizi arayan kişiye söylüyo olabılır.
    Baska bı sebep aramaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme den haber yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz önce anormal bi olay oldu kişilerde tanımadığım bi numara adı ile ekli gözüktü kişiler ayarında gizli kişileri gösterme deyince gitti fakat o Tiki kaldırmak hoşuma gitmedi sizce durumun nedeni nedir?

• yanlış gruba gönderdiğim kızarkadaşımla olan fotoğrafı hemen sildim ,ama karşı tarafta 2 kişi gördüm diyor ,sadece benden mi siliniyor ne saçmalıktır
  • Kardesim selamun aleykum. Benim sıkıntım linkle alakali. Karsi tarafin bana attigi herhangi bir link mavi olmuyor. Yani tarayiciya kopyalayip girmem gerekiyor. Ancak ben karsi tarafa gonderirken hicbir sıkıntı olmuyor. Yardimci olursan sevinirim. Tesekkurler

(Edit) : çözümü buldum. Yapmaniz gereken kisileri rehberinize eklemek. Iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahipbusoni -- 5 Nisan 2015; 12:04:59 >
  • arkadaşlar dünden beri bir sorunla karşı karşıyayım. Whatsapp üzerinde kimse bana mesaj atamıyor bunu 5-6 kişide denedim gördüm, tek tikte kalıyor. Sebebi ne olabilir?
  • Whatsapp için titreşimi kapatmanın bi yöntemi yok mu telefonun titreşimi açık olacak whatsappta titremeyecek ayar ediyor beni

• Whatsapp gruplarında bazı mesajlar bana gelmiyor. Telefonda JB yada o tarz Whatsapp'ta sorun yaratacak hiç bir şey yok. Ama bazı mesajlar gelmiyor gruplardaki, neden olabilir bu?
  • Birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim. Note 2 kullanıyorum ve watsapp rehberimi bir numarayı ekleyemedim gitti. Birisi anlatsın Allah rızası için.
  • Beyler kulaklikla muzik dinlerken whatsapptan mesaj geldiginde muzik kesiliyor sonra otomatik devam ediyor.Muzigin kesilmemesini istiyorum nasil yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeevac

Beyler kulaklikla muzik dinlerken whatsapptan mesaj geldiginde muzik kesiliyor sonra otomatik devam ediyor.Muzigin kesilmemesini istiyorum nasil yapabilirim?

Sessize al telefonu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

quote:

Orijinalden alıntı: Zeevac

Beyler kulaklikla muzik dinlerken whatsapptan mesaj geldiginde muzik kesiliyor sonra otomatik devam ediyor.Muzigin kesilmemesini istiyorum nasil yapabilirim?

Sessize al telefonu :)

Surekli sessizde mi durucak hocam s2 de boyle olmuyordu s4te boyle anlamadim.

• Material Design geldi sonunda android için. Daha play store dan verilmedi,http://www.whatsapp.com/android/ bu linkten indirebilirsiniz.

• iphone 6 ya whatsapp yukledim. dogrulama kodu telefona geliyor fakat kodu girebileceğim alana rakamlar gelmiyor. nasıl hallederim ?
  • Telefonumda arkadaşımla yaptığım konuşma penceresine girdim. Profil resmi gözüküyor ama son görülme saati gözükmüyor. 1 saat önce herşey normal gözüküyordu.
    Engellemiş olsa resmi de gözükmez.
    Sizce beni rehberden mi sildi yoksa kendi telefonunda son görülme tarihini mi kapadı?
    Yardımm..

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.