Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aiko

iphone 6 ya whatsapp yukledim. dogrulama kodu telefona geliyor fakat kodu girebileceğim alana rakamlar gelmiyor. nasıl hallederim ?

mesaja gelen doğrulama linkine dokunun o etkinleştiriyor
  • vlkn216 kullanıcısına yanıt
    evet saol 4 5 saat sonra farkettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Telefonumda arkadaşımla yaptığım konuşma penceresine girdim. Profil resmi gözüküyor ama son görülme saati gözükmüyor. 1 saat önce herşey normal gözüküyordu.
    Engellemiş olsa resmi de gözükmez.
    Sizce beni rehberden mi sildi yoksa kendi telefonunda son görülme tarihini mi kapadı?
    Yardımm..

Bunu biz nasıl bilebiliriz ki? :)

2 çözümü var. İlki, o arkadaşınla ortak başka bir arkadaşına sormak. Sende de son görülmesi kapalı mı bir baksana diye. İkincisi ise direkt kıza sormak, beni mi sildin diye. :)
  • Watsapp ayarlarını pek bilmiyorum o yüzden. Neyse sordum, son görülmeyi kapamış sadece çevrimiçi olunca gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne oldu bu whatsappa. Ne yazabiliyoruz, ne gönderebiliyoruz titreye titreye bi hal oldu.
    Daha hala güncelleme gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Pili cok tukettigine kanaat getirerek whatsapp'i sildim. Sizce dogru dusunmus muyum? Zaten hemen herkese facebook'tan ulasmak mumkun. Onu da browser uzerinden kullaniyorum.

duyduğum gördüğüm en tuhaf şey.
  • Ya bu İos'da klavye kapanıyor açılmıyor sinir oluyorum. Kaç kere Feedback yaptım. Umursayan yok. 1 Ay oldu.
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam whatsapp iOS sürümü çok sorunlu bende bir sürü geri bildirimde bulundum ama hala cevap bile vermediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Whatsapp'ı sildim fakat şimdi tekrar yüklemeye çalıştım. %63'e gelince "yetersiz depolama alanı" diye mesaj çıkıyor. Yeterli alan da var halbuki!! Delirmek üzereyim, Nasıl yüklenecek bu zıkkım

bu sorun bendede vardı dediğin gibi 63 e gelip yüklemiyordu, problem telefonun hafızasında yer olmadığından kaynaklanıyor link 2 programını yükleyip telefon hafızasında olanları sd karta taşı sonra telefon belleğinden sil yer açılıyor bayağı bi whatsapp hatasıda düzeliyor ve açılıyor.

• arkadaşlar arama aktifleştirme için biri bana pm atabilir mi? numaramı vereyim
  • Güncelleme geldi fakat arama bölümü yok? bilgisi olan var mı nasıl aktifleştireceğiz
  • Klavye açılmama hatası hala devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Güncelleme geldi fakat arama bölümü yok? bilgisi olan var mı nasıl aktifleştireceğiz

Ben de bir saate yakın bunu arıyorum. Ayarlarda falan da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yen@l

quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Güncelleme geldi fakat arama bölümü yok? bilgisi olan var mı nasıl aktifleştireceğiz

Ben de bir saate yakın bunu arıyorum. Ayarlarda falan da yok.

Aynen bende bulamadım ama başka kişi beni arayabiliyor konuşuyorum felan ama arayamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RushBerry kullanıcısına yanıt
    Haber sitelerinde şöyle bilgiler var.

"Yeni özelliği iPhone'larda kullanmak için WhatsApp'ın yeni sürümünü App Store'dan indirmek gerekiyor. Bu işlemin ardından WhatsApp söz konusu özelliği otomatik olarak kullanmanıza izin veriyor. Güncellemeyi yayınlayan şirket, bu özelliğin her iPhone'a gelmesinin biraz zaman alabileceğini belirtiyor."

Anlaşılan biraz daha bekleyeceğiz.
  • arkadaşlar ben whatsapp ta profil resmini kaldırdığımız zaman çıkan yüz gibi bişey var ya. ben o fotoğrafı arıyorum bulabilen olursa çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: MPLT

arkadaşlar ben whatsapp ta profil resmini kaldırdığımız zaman çıkan yüz gibi bişey var ya. ben o fotoğrafı arıyorum bulabilen olursa çok makbule geçer.

anonymous profile picture whatsapp

diye google görsellerde arat
  • İphone kullanan birine mesaj attığımda ona iletiliyor mesajın bildirimini görüyor ama bende tek tik gözüküyor. Whatsappı açtığı zaman önce çift tik oluyor sonra mavi tik oluyor bunun çözümü varmıdır
  • Yahu bazen kişi açtığımda rehberimde olmayan biri ise mesaj göndermeden geri gelirsem uygulamadan atıyor , sorunun uygulamada olduğu kanaatindeyim ama cihazı restore ettiğimde kesin kanıya varacağım.

• Arama özelliği geldi arayabiliyolar ama ben arayamıyorum, bulamadım bi türlü bende mi bi mallık var

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.