Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Bu benim icin cok onemli.lutfen soruma cevap verilsin. Benim whatsappima bir baskasi kendi telefonunda ola ola benim whatsappima girib benim mesajlarimi okuya biliyor.ben silsemde o okuya biliyor . Ben ne yapmaliyimki okuyamasin? Lutfen cevaplayiniz.bu venim icin cok onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherubims

Merhaba. Bu benim icin cok onemli.lutfen soruma cevap verilsin. Benim whatsappima bir baskasi kendi telefonunda ola ola benim whatsappima girib benim mesajlarimi okuya biliyor.ben silsemde o okuya biliyor . Ben ne yapmaliyimki okuyamasin? Lutfen cevaplayiniz.bu venim icin cok onemli.

Kardeş adam senin hattını takıp orda whatsapp açmış olması lazım.yoksa bunun imkanı yok.Yada icloud açıksa oda şifreni biliyosa sürekli kaydettiklerine bakıyodur.
  • Eski yedeklemelere nasıl ulaşabilirim? Silip yükleyince sadece en son yedekleme geliyor

• Arkadaşlar whatsapp geri yükleme yapıyorum , icloud drive açık ve iclouddaki whatsapp yedeğimi bugün whatsappı silmeden önce almama rağmen 2,4 gb yedeğimi whatsappı tekrar yüklerken bulunamıyor . Sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
     GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige95m -- 8 Mart 2015; 20:10:39 >

• Whatsapp çok yavaş tepki vermeye yavaş çalışmaya başladı,arka planda açık değilken girerkende çok yavaş bunda sohbet yedeğinin etkisi olabilir mi whatsappın içinden sohbet yedeği bölümüne baktığımda sıkıştırılmış şekilde gözüken yedek boyutu 335 mb gözüküyor 165k mesaj 2,5k foto falan var.

Whatsapp yedeği programın yavaş çalışmasına sebep olur mu? Yoksa telefondan mı kaynaklı? (4s ios 8.1.3)
  • İPhone nu sıfırladım Whats up ı birdaha kurudğumda sms onayı kodu bir türlü gelmiyor. Ne yapmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Pili cok tukettigine kanaat getirerek whatsapp'i sildim. Sizce dogru dusunmus muyum? Zaten hemen herkese facebook'tan ulasmak mumkun. Onu da browser uzerinden kullaniyorum.

Bi tür şaka olmalı bu.

• Androide gelen sesli arama özelliği hakkında bir bilginiz var mı ne zaman bize gelicek vs ?
  • Bir telefona iki whatsapp kurulabilirmi?
  • Ya kendi numaramı rehbere ekleyip whatsapptan durum kısmını görmek istiyorum ama rehberde whatsapp kullananların whatsapp işareti gözüküyor benım telefon gözükmüyor nasıl halledıcem bunu?

• Arkadaslar biri aktivasyon icin arayabilirmi Allah Rizasi icin

• ios 8 yüklü ip5'im bozuldu idareten ios 7 yüklü ip4 kullanıyorum sohbet yedeği gözükmüyor neden olabilir? eminim yedek olduğuna icloud masaüstünde gözüküyor neden gözükmüyor olabilir?
  • Gruptaki kişi renklerini değiştirebilir miyim? Birbirine çok benziyor
  • Birisi arama aktivasyonu için arayabilirmi lütfen

• arkadaşlarım arama özelligini kullanabiliyor, ben neden kullanamıyorum? son sürüm yüklü.

• Arkadaşlar whatsapp durumumuza Türk bayrağı nasıl koyuyoruz ?
  • Şu arama aktifleştirmeye çözüm bulun

• Arama özelligi guzel ben ciktigi gunden beri aktif olarak kullaniyorum fakat ses gec iletiliyor ve arada sirada bip sesleri duyuluyor konusma esnasinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj Gönderen arkadaşlarımdan bazılarından msj geldiğinde rehberdeki kaydettiğim isimleri ile değil Bazısı mail bazısıda tanımlanamayan karakterler gibi gözüküyor bu neden ve nasıl düzeltebilirim ? Bahsettiğim durum bildirim çubuğunda oluyor program içinde isimler kaydettiğim gibi

• chaka kullanıcısına yanıt
    Sizin yapabileceğiniz birşey yok, arkadaşlarınız whatsapp ayarlarından düzeltmeli.

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.