Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihan

İphone için bildirim ekranı isimleri neden hala değişmiyor

Nereye şikayet edebilirim

Örnek vereyim

Bende Android varken eşim bana mesaj attığında bildirim ekranında eşimin rehberimde ki ismi HAYATIM olarak kayıtlı olduğu için bildirim lerde hayatım olarak geliyor haliyle.

İphone kullanıyorum

Eşim rehberimde HAYATIM olarak kayıtlı AMA,

Bildirim geldiğinde ekranda sedef olarak çıkıyor

Tamam eşimin ismi sedef

Ama neden WhatsApp da benim rehberimde ki isim ile çıkmıyor WhatsApp da

Örnek rehberimde

Berber

Oto yıkama muzo

Pazarcı Ali

Midyeci

Olarak kayıtlı arkadaşlarım var

Ama onlar bana WhatsApp dan mesaj atınca bildirim ekranında pazarcı ali yazmıyor ali eruygun yazıyor

Arkadaşımın isim soy isim ali eruygun buraya kadar ok

Ama ben pazarcı ali diye kayıt etmişsem rehbere neden bildiririm gelince ali eruygun yazıyor

Android'deki whatsapp efsane bir arayüze ve güzelliğe sahip. İOS RESMEN ÇÖP BİR WHATSAPP'a sahip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Android forumunda konuyu bulamadığimdan buraya yaziyorum.
    android 4.4.2 samsung galaxy s4 eynox islemcili telefonum var whatsapp i yanlislikla sildim.deri yuklemek istedigimde kuramiyor uygulamayi.hata kodu -24 veya -42 olmasi lazim. denemedigim halt kalmadi.wipe ve root haric nasil duzeltebiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 i9500 tel kullaniyorum. 4.2.2 stock android var. Telefonu resetleyip tekrar kurduktan sonra whatsappta mesajlar gec gelmeye basladi. Soyleki; tel ekranı karardiktan 10-15 dk sonra atilan mesajlar hemen gelmiyor. 3G veya wifi farketmiyor. ancak whatsappı açacağım ozaman topluca geliyor. Sorun nedir ve nasil cozebilirim?
    (viber içinde aynı durum söz konusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal_plt -- 31 Mayıs 2015; 0:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt

S4 i9500 tel kullaniyorum. 4.2.2 stock android var. Telefonu resetleyip tekrar kurduktan sonra whatsappta mesajlar gec gelmeye basladi. Soyleki; tel ekranı karardiktan 10-15 dk sonra atilan mesajlar hemen gelmiyor. 3G veya wifi farketmiyor. ancak whatsappı açacağım ozaman topluca geliyor. Sorun nedir ve nasil cozebilirim?
    (viber içinde aynı durum söz konusu)

Bu olayi çözen var mı? Resmen çile oldu yahu bu sorun.

• Ya beyler acil bi bakar mısınız. Bende iki telefon var biri Asus zenfone 5 diğeri samsung galaxy mini 2. Asus ta whatsapp doğrulama sms gelmiyor beni ara diyorum çok sayıda hata yaptınız diyor destek al diyor ama destek çok saçma nasıl yapıcaz bu doğrulamayı ama mini 2 de oluyor anında kod geliyor?????

• Arkadaşlar yanlışlıkla önemli bi mesajı eski sevgilime attim nasil becerdim bilmiyorum bunu okumamasini nasil saglayabilirim henüz görmedi mesaji sabah görecek büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Arkadaşlar yanlışlıkla önemli bi mesajı eski sevgilime attim nasil becerdim bilmiyorum bunu okumamasini nasil saglayabilirim henüz görmedi mesaji sabah görecek büyük ihtimal

Giden gitmiştir. Gittiği an bitmiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bi bildirim geldi merve diye biri beni önce gruba eklemiş sonra çıkarmış. Numarası +1 925 diye başlıyor bu kimdir yav bi güvenlik açığı filanmı çok çakmaca bir şey gibi geldi bana. Ayrıca bu +1 925 numaralı nereye aittir bilen var mı?

• Listedeki birinin yok olması ne anlama geliyor. Geçen gün olan kişi bugün yok. Acaba engelledi falan mı?
  • Gediklii kullanıcısına yanıt
    Hocam engellese profil fotoğrafını falan göremiyorsunuz ama son konuşulanlarda çıkıyor. Farklı bir durum var galiba.
  • SaMueL 19.o7* kullanıcısına yanıt
    Hocam uyutmuşsunuz wappı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Hocam engellese profil fotoğrafını falan göremiyorsunuz ama son konuşulanlarda çıkıyor. Farklı bir durum var galiba.

Ya numarasını değiştirdi ya da whatsapp'ı sildi. Akılma başka açıklama gelmiyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

quote:

Ya numarasını değiştirdi ya da whatsapp'ı sildi. Akılma başka açıklama gelmiyor hocam

Numarasını değiştirse bile whatsapp'ı silmeseydi komple, o numara dururdu listenizde. Whatsapp'ı uygulamaya girip komple hesabını silmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

quote:

Numarasını değiştirse bile whatsapp'ı silmeseydi komple, o numara dururdu listenizde. Whatsapp'ı uygulamaya girip komple hesabını silmiştir.

Anladım teşekkürler.

• Sohbetler değil de kişiler başlığında listemizdeki kişilerin iletileri yazıyor. Kimisininki uzun, tamamı görünmüyor. O iletilerin tamamını nasıl okuyabilirim?
  • Watsap durumuma atıyorum bi link koydum, bu linke girebileceklermi yani link normal bi yazı olarak mı çıkıyor yoksa url olarak mı?

Atıyorum bi youtube linki mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Watsap durumuma atıyorum bi link koydum, bu linke girebileceklermi yani link normal bi yazı olarak mı çıkıyor yoksa url olarak mı?

Url olarak cıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: googlex

quote:

Watsap durumuma atıyorum bi link koydum, bu linke girebileceklermi yani link normal bi yazı olarak mı çıkıyor yoksa url olarak mı?

Url olarak cıkıyor

Peki teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: googlex

quote:

Url olarak cıkıyor

Hocam arkadaşada sordum şimdi url olarak giremediğini söyledi neden boyle acaba?

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    Olmuyorsa olmuyor ne diyelim
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.