Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrecan21

Olmuyorsa olmuyor ne diyelim

Tmm ya sormayız artık bişi .s

Tmm ya .ss
    .ss
    Tmm bırak .ss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapp'da sohbeti silseniz bile tüm geçmişi arka planda saklıyor diyorlar. yani arkadaş itunes'a girip wasup'ın tüm geçmiş yazılan çizilen herşeyi görünür mu telefondan silinse bile
    soruyor?

whatsapp'ı silip yeniden kursa bu geçmiş halen görünür mü itunes'dan bağlandığı zaman?_?
  • Arkadaşlar bi sorum var.

İos dan Android e yeni geçmiş biri olarak soruyorum. İphone da kişilerin bana gönderdiği yada benim onlara gönderdim görselleri konuşma penceresinden görebiliyorum ve bu görsellerin telefonun kendi galerisine kaydedilmesine gerek yok. İstediğimi telefonun galerisine kaybediyorum istemediğim o konuşma penceresinde duruyor. Z3 compact almış eşim ve bu telefonda bana gönderilen tüm görseller telefonun kendi hafızasına gidiyor. Eğer telefon galerisinden silersem bi daha WhatsApp dan o fotoğrafı göremiyorum.

Kısacası WhatsApp konuşma penceresindeki medyalar klasörü ile telefon galerisi iphone da olduğu gibi birbirinden ayrı değil. Bunu nasıl düzeltebilirim.

Telefonu alalı 24 saat bile olmadı ama k kadar soğudum ki cihazdan anlatamam. Eğer bu sorun düzelmezse 1 haftaya kalmaz satarım bu cihazı ve iphonea geri dönerim :(

• Bitirdin beni dostum

Teşekkürler cevap yazdığın için.1500e aldığım telefonu gerekirse 1000e satar kurtulurum bu dertten :(

• Bu en son güncellemede delete tuşunun yerine archive geldiği için yanlışlıkla 2 konuşmayı arşivledim onları nasıl silebilirim?
  • Merhaba. Whatsapp'da konum gönderirken önceden işaretlenmiş yerler beliriyor. Bu yerlere kendi şirketimi veya binamı nasıl ekleyebilirim?
  • profil resmi ekleyemiyorum. galeriden resmi seçiyorum. olmuyor?

• Whatsappda , Mesengerdaki gibi ana ekrana sohbet baloncuğu ekleyen tweak var mı ?

• arkadaşlar önizleme sorunu yaşayan var mı

edit: iphone da artık kilit ekranında mesajın önizlemesi görülmüyor.kapattılar bu özelliği .. sebep güvenlik ve gizlilik imiş

yeni mesaj şeklinde bir bildirim geliyor.

çözümü var mı acaba ?

eskiden opsiyonel di çünkü ister açarsın ister kapatırsın modundaydı o ayar düğmesi..şimdi sönük durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 12 Temmuz 2015; 20:33:19 >
  • Arkadaslar merhabalar
    Galaxy note 3 u olan bir arkadasim var whatsapp ta konusurken mesajim iletiliyor renksiz iki tik cikiyor ancak arkadasimin whastapp i kapali olmasina ragmen cevrim ici gozukuyor benim sorum
    note 3lerde whatsapl acikken sadece ekran kapanirsa telefon whatsapp i bir sure sonra otomatik kapatir mi kapattirsa ne kadar sonra ?
    Yada sadece ana menu tusuna basarak uyguladan ciksa yinede online gozukur mu ?
    Yada internet hizinin yavasligindan dolayi online yazisi gec gider mi ?
    Cevaplarsaniz cok sevinirim 😊

• başkalarının telefonunda ismim yerine gmail adresim görünüyor nasıl düzelir bilen var mı?
  • Arkadaşlar WhatsApp plus in 1.80 olan yani hepey eski versiyonu kullanıyordum. Bu versiyonunun kullanımı süresi doldu diye mesaj geldi kitlendi daha yeni sürümler çalılıyor fakat onda bir iki benim için önemli olan emoji yok çözümü var mıdır? Teşekkürler şimdiden

• Dopplereffect kullanıcısına yanıt
    Whatsappin icindeki ayarlara girin. Profil sekmesine tiklayip ordaki adinizin dogru yazildigina emin olun

• Meb.tabletlerinde whatsapp profil resmi degistiremiyorum.

yardima ihtiyacim var. Ya da kullanimda olan bir hesabin profil resmi nasil degisir.
  • Arkadaşlar bi kız whtspp listemde kendiliğinden son sıraya inmiş...(oysa gönül listemde üst sıraları zorluyo)
    Benim aklıma yeni telefon alıp whtspp yüklediği geldi, sizce niye olabilir ?

• Telefona format çektim.. Tekrar whatsapp yükledim bir türlü kod gelmedi. Bende ara dedim telefon çaldı açtım ama telesekreter kod söylemedi telefon kapandı. Şimdide az önce bağlandınız diyip duruyor sinir etti. Bir sonraki arama için 24 saat bekleyin diyor şaka gibi :D 24 saatlik ban yedik

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!)

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

arkadaşlar önizleme sorunu yaşayan var mı

edit: iphone da artık kilit ekranında mesajın önizlemesi görülmüyor.kapattılar bu özelliği .. sebep güvenlik ve gizlilik imiş

çözümü var mı acaba ?

eskiden opsiyonel di çünkü ister açarsın ister kapatırsın modundaydı o ayar düğmesi..şimdi sönük durumda

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

çözümü var mı acaba ?

Hâlâ opsiyonel! WhatsApp içinden ayarlara, oradan bildirim ayarları ve son olarak ön izlemeyi aç yaparsanız kilitli ekranda mesajınız görüntülenir

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

çözümü var mı acaba ?

Hâlâ opsiyonel! WhatsApp içinden ayarlara, oradan bildirim ayarları ve son olarak ön izlemeyi aç yaparsanız kilitli ekranda mesajınız görüntülenir

Aktif edilmiyor ordan bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende sorun yok, açıp kapatabiliyorum. Son sürüm yüklü.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.