Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kilecerme

Son güncellemeden sonra şöyle bir problem oluştu bende. Grup mesajlaşmalarında mesaj geldiğinde programa giriyorum eskiden direkt son mesaja götürüyordu beni. Şimdi olduğu yerde kalıyor mesajlar arasında ben parmağımla sürüklemek durumunda kalıyorum aşağıya doğru son mesaj için. Sizde de böyle bir sorun var mı?

Aynen bende de öyle ne yazık ki
  • Son güncelleme ile artık iPhone'da bildirim gelince mesaj iletildi görünüyor. Yani daha öncesinde bize bildirim düşer fakat iletildi görünmezdi. Ama güncellemeden sonra bazen mesaj geç geliyor, bir de grup bildirimleri uygulamayı açınca geç geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaann26 -- 7 Ağustos 2015; 12:08:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar

whatsappın google playdeki son sürümü yüklü

telefon galaxy s2

evdeki modem: netmaster

Telefon wireless ile her türlü modeme baglanıyor. İnternete giriyor. Google playden istediğim kadar şeyi indiriyor. Whatsapptan mesaj gönderiyor fotograf gonderiyor.

Ancak whatsapptan sesli arama yapmıyor. Şöyle ki sesli arama yapıyorum evdeki diger cep telefonuna karşı telefon cagrıyı goruyor acıyorum telefonu ancak ıkı telefonda da baglanıyor dıyor. Ve s2 hala karsı taraf telefonu acmasına ragmen calmaya devam edıyor.

Bu yuzden telefona format attım. Ancak degısme olmadı. Telefon mobıl verı ıle baglandıgında whatsapptan seslı arama yapıyor bır sorun yok. Ama bır turlu wıreless ıle baglanınca yapmıyor.

Evde s5 ve note 3 var ıkı telefonda wıreless modemden seslı arama yapıyor. Bir tek s2 de bu sorunu yasıyorum.

Acaba fıkır verebılecek olan varmı

bazı kodlar denedım mesela wıreless guc yonetımını o kodla dısable yaptım

wıreless ayarından wıreless daıma acık seklınde sectım bır cok sey denedım ınternetten buldugum ama bır care bulamadım.

• Beyler bütün konuyu incelemeye üşendim bu saatte, birinin beni rehberinden sildiğini nasıl anlarım whatsappta ?
  • Ios son güncelleme hiç olmadı ya.

Son mesajı direkt açmıyor sohbette ben kaydırıyorum ekranı.

Bir de bildirimde mesaj önizleme oluyordu o da yok şimdi sadece kişinin adı var

• ajanxxx1905 A kullanıcısına yanıt
    Sayyn Kullanycymyz,

Böyle bir problem ile ilgili destek merkezimize bir ?ikayet gelmedi?inden modem ile ilgili önerebilece?imiz bir ayar bulunmamaktadyr. Ancak, destek hattymyz ile ileti?ime geçebilirseniz ayarlarynyzy kontrol edebiliriz.

Saygylarymyzla,
    NetMASTER
  • Öncelikle Selamun aleyküm arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bi arkadaşla daha geçen gün konuşuyoduk whatsapla ertesi gün kalktığımda ona mesaj atamıyom porfili falan görünmüyodu durumlarını falan göremiyodum ilk başta engelledi sandım ama aynı şekilde o da beni göremiyo ve mesaj atamıyo ikimizde birbirimize mesaj vs. atamıyoz acaba nedeni nedir şimdiden teşekkürler. Not ikimizde birbirimizi engellemedik.
  • Beyler telefon değiştim falan dün bugün. Aktivasyon kodu gelmiyor. Beni ara dedim 6 7 saat var. Bir çozum yolu var mı

• Whatsapptan bir grupta olan herkesi silip grubu sildikten sonra grupta ekli olan kişilerde eski mesajlar çıkar mı

• Bildirim sorunu yaşayan var mi ? Veya çözüm bilen var mi yardımcı olur musunuz ? Mesaj whatsapp a girince geliyor

• Bildirim sorunu yasayan var mi ? Whatsapp a girince geliyor bazen mesajlar bir turlu çözüm bulamadım. Çözüm yolu bilen aydınlatabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Balleyci

Bildirim sorunu yasayan var mi ? Whatsapp a girince geliyor bazen mesajlar bir turlu çözüm bulamadım. Çözüm yolu bilen aydınlatabilir mi ?

Önceki güncelleme sonrası oldu. Önizleme de yok.

Mesajı sohbetin sonuna getirince yazıyor

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Bende Önizleme var ancak bazen bildirim gelmiyor özellikle gurup mesajlarında.

• Selam...whatsappta birine mesaj yazdigimda o kisinin telefonu kapali ise ve 15 gun boyunca kapali kaldiysa, yazdigim mesaj telefonu actiginda iletilir mi? Mesajlarin whatsaapin sunucusunda bekleme suresi var mi, varsa o sureyi nasil uzatabilirim?
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Balleyci

Bende Önizleme var ancak bazen bildirim gelmiyor özellikle gurup mesajlarında.

Whatsappi Arka planda acik birakirsaniz mesaj gelince telefon çalmıyor çıktığınız zaman arka plandada kapatın
  • Beyler, whatsappta numara degistirince eski numaramin kayitli oldugu kisiler numarami degistirdigimi görebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi En normal anormal -- 24 Eylül 2015; 9:15:19 >
  • İos 9!için güncelleme lazım

• İfadeler özelleşebilirmi, kendi yaptığımız bir foto veya gifı mesela

• İos'da olduğu gibi uygulama içinde iken bildirimleri kapama özelliği var mı. Yani whatsapptayIM.biriyle yaZışıyorum. Başka birisi bana yazdığı zaman ekran üzerinde bildirim çıkmasın ve ses çalmasın. iphone kuIIanıyorum.Onda whatsapp ayarlarInda uygulama içi uyarılar bölümünden bu ayarları değiştirebiliyoruz. Bilen yardımcı olursa sevinirim.

• En normal anormal kullanıcısına yanıt
    Hayir goremezler. Yeni numaran bu kisilerin rehberinde kayitli olmali.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.